Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   HTC Desire Z - tasterne halter

HTC Desire Z - tasterne halter

Web-TV: Desire Z har taster - men de er overflødige, mener Mobilsiden.dk. Se testen af HTC-smartphonen her.

HTC Desire Z ville for alvor være en dejlig smartphone, hvis ikke det var for det fysiske tastatur, der i denne model er overflødig.

Sagen er, at skærm-tastaturet med dens indbyggede ordbog, fungerer så godt, at man selv med store fingre, kan skrive hurtigere på skærmen, end på tasterne.

I anmeldelsen af HTC Desire Z bliver konklusionen derfor tre ud af seks stjerner, med en opfordring til i stedet at købe HTC Desire.

Læs også:
- Mobiltest: HTC Desire Z


HTC Desire Z - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Whimper 28-12-2010 18:09:02

Hvis man skal være anmelder skal man være objektiv.. og ikke klaphat agtig. Ja det er ikke for at genere nogen. Men tastatur på telefoner er sku da for fedt. kan høre at vedkommende ikke bruger exchange delen og ikke skriver mails på sin telefon. måske du skulle prøve det en måneds tid. og kom så igen med din erhmm bedømmelse. !!!
og lad den lige være lidt saglig næste gang.

0 0
21-12-2010 10:24:13

Det er da en latterlig påstand at komme med efter min mening. Som flere andre da også skriver, så vil der altid være visse fordele ved et fysisk tastatur.

Det kan godt være du har en personlig opfattelse af at de fysiske tastaturer ikke har nogen berettigelse mere, men det gør det ikke nødvendigvis sandt.

0 0
Mobilsiden.dk 21-12-2010 18:46:46

Hej GibStorm,

Du har ret til at have din mening. Og jeg min.
Det er jo præcis det, som er fordelen ved at være anmelder - jeg kan skrive hvad JEG synes. Efterfølgende kan folk vurdere om de er enige ;)

0 0
Sune 20-12-2010 12:09:21

Her er noget som jeg har lagt mærke til, at rigtig mange gadget-anmeldere glemmer:

Når man har et on-screen tastatur er man nødt til at kigge på skærmen. Hele tiden!

Efter en vis tid med et fysisk tastatur lærer man tasterne at kende, hvorved man lærer at skrive uden at se på tastaturet (meget lig de festest forhold til computer). Det lærer man aldrig med med et on-screen tastatur.

Altså vil et on-screen tastatur aldrig kunne erstatte et fysisk tastatur i dagligdagen...

0 0
JS 20-12-2010 10:08:48

Ja saa skete det jo endnu engang, mobilsiden viser igen at de ikke har styr paa en pind naar det kommer til anmeldelser.

Pointen med et fysisk tastatur er netop at man kan skrive betydeligt mere effektivt paa det. Touchscreen tastetur kan fint bruges til at skrive en 50 chars sms, men hvis du rent faktisk vil skrive noget rigtigt er et rigtigt tastatur noedvendigt. Samme aarsag at ipad ikke er brugbart til andet end lidt sofabordsbrowsing og spil.

Kan vi faa nogle serioese anmeldelser, tak!

0 0
Raaert 16-12-2010 09:52:18

Nu har jeg en x10 mini pro - og jeg skriver langt hurtigere på det fysiske tastatur, end jeg gør på htc's touch tastatur.

Kan da stadig se god grund til at købe Desire Z fremfor alm. Desire - Telefonen er hurtigere (selvom den har mindre CPU), og hvis man ikke kan lide keyboardet - Så er der ingen der tvinger en til at bruge det - Det er dog ret nyttigt når man sidder via ssh koblet til sin server el. lign, og ikke skal fedte rundt med touch.

0 0
Mobilsiden.dk 16-12-2010 10:08:38

Hej Raaert,

Der er en stor forskel på tastaturet på X10 Mini Pro og Desire Z. Mystisk nok, er det lille mini-tastatur langt hurtigere at skrive på, en Desire Z's. Men i Mini's tilfælde er det mere vanskeligt at skrive direkte på skærmen.

0 0
Daniel Jørgensen 16-12-2010 11:33:29

Men john så overflødigt er det jo heller ikke. Som Raaert er inde på, så kan et onscreen tastatur altså ikke erstatte et fysisk keyboard, hvis du bruger telefonen til mere avancerede opgaver, som f.eks. remote desktop eller anden form for remote connection til en server/terminal eller lignende.

Og det er jo netop her at HTC har gjort en skide stor forskel, netop ved overhovedet at tilbyde en telefon med et qwerty keyboard, i en telefon der ikke kun henvender sig til business mennesker. Det er jo efterhånden svært at finde! Så det at både dens onscreen keyboard og fysiske keyboard er godt er da kun et plus.

Så kan man jo selv vurdere om man kommer til at lave denne slags opgaver. For vi kan hurtigt blive enige om at mere avancerede opgaver som de overnævnte, der er et onscreen keyboard altså bare ikke godt nok

0 0
Martin 16-12-2010 14:15:05

Jeg er helt enig. Bruger også min Z til fx SSH.

Meget kort sagt kan man vel sige at touchtastatur er til at forbruge indhold, mens fysisk tastatur er til at skabe indhol.

Så hvis man bare surfer rundt og måske skriver et par sms'er, så er det virtuelle tastatur fint, men skal man til andet end skæg og ballade, så holder det ikke.

Jeg tør godt stille op i en duel med en touchbruger!

En helt anden ting der ikke har været så meget omtalt er alle tastaturgenvejene på Desire Z. De fungerer sammen med menutasten. Fx går Menu-M til månedsvisning i kalenderen, og Menu-W til ugevisning osv.

Man kan se genveje ved at trykke på menuknappen og holde den nede.

0 0

Om brug af cookies