Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   HTC: Ikke svært at være unik på Android

HTC: Ikke svært at være unik på Android

Web-TV: En Android-telefon er ikke bare en Android-telefon, konkurrencen er hård – men det er ikke svært at differentiere sig, fortæller HTC.

Konkurrencen i mobilbranchen er hård, men det har den altid været, mener HTCs nordiske direktør Peter Frølund, der ikke føler sig presset af Samsungs succes med Galaxy S II.

-”Jeg vil ikke sige vi føler os presset, vi føler os motiveret af der er andre, som også er interesseret i at lave telefoner på samme platform som vi gør," siger Peter Frølund til Mobilsiden.dk.

Netop på grund af konkurrencen skal producenterne differentiere sig fra hinanden. Detter er dog ikke noget, at HTC synes er vanskeligt.

HTC satser i de nye produkter i HTC ONE-serien rigtigt meget på både kamera- og musikdelen, hvor de vil skille sig ud med bedre kamera i telefonen, samt give HTC-ejerne en bedre musikoplevelse med Beats teknologien.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mazzen 29-02-2012 07:40:22

glæder mig til at se hvad de kommer med fremover, vil nok også gøre det lettere for folk at finde ud af hvilken HTC man snakker om hvis de f.eks One X, istedet for de gamle navne hvor der var mange forskellige så det ikke var lige nemt og vide hvad der var hvad

0 0
Bo 29-02-2012 10:48:39

Det er ikke svært at skille sig ud, men det er åbenbart svært at lave en telefon med en god brugeroplevelse, der kører flydende og er til at finde rundt i.

Android er i mine øjne et håbløst forældet OS, der mere og mere ligner Symbian for et par år siden. Det kører ikke ret godt, og brugerinterfacet er tydeligvis designet af ingeniører.

0 0
Jan Ålund 01-03-2012 08:34:09

"men det er åbenbart svært at lave en telefon med en god brugeroplevelse"

Det kan da ikke være en Android du mener. Skulle det være det så tvivler jeg kraftigt på at du ret faktisk har prøvet en;)

0 0
Henrik 29-02-2012 14:05:03

At kalde Android og Symbian håbløst forældet er absurd. Selvfølgelig er de ikke det. Det ved enhver der er software udvikler med erfaring i mobiludvikling.

Faktisk er hverken iOS, Android, Symbian eller WP forældet. De har nogle unikke styrker og svagheder, men forældet er der ingen af dem der er.

0 0

Om brug af cookies