Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   HTC Sensation er ingen sensation

HTC Sensation er ingen sensation

Web-TV: HTCs absolutte topmodel skuffer ved ikke at levere noget mere, end alle de andre HTC-modeller.

Sensation er HTCs første dual-core mobil, og aktuelt den absolutte topmodel fra HTC.

Dual-core burde betyde en mobil med top-hastighed i både menuer, galleri, browser og så videre. Men det virker ikke som om, man får det helt store for pengene.

Sensation hænger nemlig ind imellem i menuen, og bladrer man rundt i galleriet er der grå bokse, hvor billederne endnu ikke er indlæst - et problem man for eksempel slet ikke ser på en gammel sag som Apple iPhone 3GS.

Dog kommer dual-core til sin ret, når man streamer video fra nettet.

Så selvom HTC Sensation er en lækker mobil, med en god og solid konstruktion, er den altså ikke den sensation, som man kunne forvente, og ender derfor kun på tre ud af seks stjerner.

Se hele gennemgangen af HTC Sensation i indslaget ovenfor, eller læs den fulde anmeldelse af Sensation her.

Læs også:
Se billeder og video taget med HTC Sensation
Derfor er HTC Sensation smallere
Se HTC Sensations nye lockscreen 


HTC Sensation - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lopdrup 08-09-2011 15:33:53

Man kan altså nemt slå SMS på lås-skærmen fra........

0 0
Anders 21-07-2011 16:50:32

Hvad er det for noget vås med at den dårlige. Prøve at købe den, før du kommer med nogen kommentar om at den er dårlig. Det er den ikke, jeg er meget tilfreds med den, den har ikke skabt nogen problemer mens jeg har den. Så dømme ikke noget, før man har købt den.

0 0
12-06-2011 07:59:48

og kamera er ekstremt fedt. har også prøvet den i tdc og er slemt skuffet over dig. kameraret er da mega fedt

0 0
12-06-2011 07:57:34

htc sentation er den mobil som jeg ønsker mig allermest i verden og jeg har været inde at prøve den i tdc og den er altså hurtigere på nettet end sgs2 og jeg kan ikke se hvad du brokker dig over. helt ærlig kun 3 stjerner. det vil sige at nokia x-2 touch and type er langt bedre. den gav du nemlig 5 stjerner. helt ærligt john

0 0
Mads 07-06-2011 21:14:25

1. Du kan ikke lægge ud med at sige at tlf'en "DESVÆRRE" ligner de andre htc telefoner. Nope.. Du taler før du tænker. For selvom du er en "mobil anmelder", burde du også vide at dualcore er dobbelt så hurtig som på de andre htc telefoner.

HVORFOR!!?!

Du siger at skærmen "Langt fra" kommer i nærheden den skærm som sider på sgs2??? Jeg kræver forklaring.. sammenlign.. Sig dog hvorfor!

Så konklusionen må være at DU er en dårlig anmelder. og bare finder at det dårlige frem ved HTC sensation

-Du snakker 10% positivt Htc Sensation
-60% negativt
-Og 30% om SGS2, SELVOM det er en Heelt anden tlf som du egentlig skulle være igang med at anmelde.

u being a noob..

0 0
Danni Hansen 07-06-2011 08:59:36

http://phandroid.com/2011/06/06/iphone-like-death-grip-killing-htc-sensation-signal-strength/

- Det er den såkaldte Death Grip ligesom på IPhone4. Mulig fejl, men lad os nu se.

Ville lige poste det

0 0
Rune 08-06-2011 16:11:17

Ja, men fejlen forekommer ved at du holder på en (i min verden) særdeles mærkelig måde.

Testede det på min egen, og du kan ikke kalde det for et "deathgrip"... Lidt mindre signal styrke, og det er det...

0 0
John 06-06-2011 13:06:58

Hvem pokker har brug for 20 genveje, LOL ?. Det bliver mere og mere latterligt med det svineri i mod HTC Sensation fra John G's side af. En ide er at omdanne mobilsiden til SamsungGSIIsiden.dk

0 0
Mathias 05-06-2011 16:29:07

grafikken ser meget bedre ud en SGS2.

0 0
Søren 01-06-2011 22:17:03

Jeg synes det er en fin anmeldelse, og jeg forstår udmærket kritikken selvom jeg ikke har haft Sensation i hånden endnu. Man bliver nødt til at tage omverdenen (de andre modeller i betragtning) når der vurderes. Og efter hvad jeg kan se, så er der meget få ting der gør denne et godt alternativ til konkurrenterne, hvilket svarer til en middelmådig karakter. Jeg har ventet på denne fordi jeg ikke synes Desire S var hurtig nok og SGS II var for plastikagtig, men nu tror jeg blot jeg skal have en Desire S eller også venter jeg lidt endnu og ser hvad fremtiden byder af andre muligheder for en lækker og hurtig Android smartphone.

0 0
derossi 01-06-2011 16:52:14

Det med låseskærmen er nok det værste vrøvl jeg længe har hørt....

1. hvem har brug for 16 genveje på låseskærmen jeg spørg bare, meninger er at man har de mest hyppige liggende og ikke hele ens app drawer. måske du bare skulle glæde dig over at muligheden er der for at ha ens favoriter..

2. det med alarmen og ved opkald er jo logisk nok..under normal åbning af tlf'en. skal ringen bruges til at åbne homescreen'en og man kan der for ikke føre ring til ikon men ikon til ring. men ved alarm og opkald kan man selvfølgelig godt for her er funktionen at åbne homescreen'en uden først at tage stilling til opkald eller alarm ikke tilgængelig og har aldrig været det i htc-sense. så det handler jo ikke om at det er inkonsekvent. men at fordi ringen ikke skal bruges til at åbne homescreen'en i denne situation, kan man derfor istedet også fører den til ikon..

tror ikke der er nogle som er så dumme at de kan blive forvirret af det....

kom nu ind i kampen.

0 0
Kristian 01-06-2011 14:21:11

Hvordan kan i give den 3 stjerner?

iPhone har jo også SMS-preview, selvom jeg ikke lige ved om det kan slås fra, men det husker jeg ikke at i beskrev i dens anmeldelse.
Og så stort et problem er det heller ikke, det er mere en god end en dårlig feature.

Men det skal jeg ikke gøre mig klog på.

Tror bare i dømmer den alt for hårdt, fordi i havde så store forventninger til den, og fordi i jo elsker Samsung Galaxy S 2 så højt. Og sammenlignet med den er den intet i jeres øjne.

Vil hellere gerne se en head-to-head fight mellem Sensation og S2, hvor i viser ALLE de steder S2 er bedre end sensation.
Så ville jeg lettere kunne overbevises.

0 0
Morbius 01-06-2011 13:10:43

Du trækker altså telefonen ned, for dens nye lockscreen, fordi den ikke har alle de funktioner du gerne vil have? Undskyld John, men siger du ikke lige så tit at der ikke skal være flere måder at gøre tingene på, da det forvirer brugern?

Har du egentligt set på SGS2 lockscreen, som må siges at være, pænt sagt, gammeldags og grim.

Jeg er enig med dig i, at funktionen i SGS2, hvor man kan indstille widgets størrelsen, er super fed og noget som kunne være fedt udnyttet på Sensations bedre opløsning, men har du bemærket Iphones muligheder for indstillinger ELLER skulle vi sige manglende muligheder?

En anmeldelse må vel handle om at hive det frem, som telefonen kan tilbyde og ikke det den ikke kan, samtidigt med at man fremhæver dens åbentlyse fejl eller hvad?

Hvorfor har du ikke anklaget Sensation for ikke at have en indbygget projektor, nu den har Watch med i softwaren? For mig hvirker din anmeldelse alligevel meget i den retning?

0 0
nudsen4ever 01-06-2011 12:10:07

Nu hvor jeg endelig har set en video anmeldelse af den kan jeg se hvor LANGSOM den egentlig er. ja ja det er fedt nok med 3D effekter og flot brugerfalde, men når man skal vente SÅ lang tid efter man har trykket på noget, er simpelthen skandaløst i forhold til at det er en Dual Core og i forhold til Samsung Galaxy S2.. enten køber jeg en SGS2 eller også venter jeg til der kommer noget bedre på market.. skuffende skuffende HTC..

0 0

Om brug af cookies