Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   HTC Trophy - fordele, men også fejl og mangler

HTC Trophy - fordele, men også fejl og mangler

Web-TV: Vi går i testen af HTC Trophy tæt på både fordele og mangler ved denne Windows Phone 7.

HTC Trophy er efter min mening den bedst designede Windows Phone 7 indtil videre på det danske marked. Det hjælper dog ikke på de problemer, der desværre er med den.

HTC har på Trophy pre-installeret HTC Hub, hvilket skal "erstatte" HTC Sense på Windows Phones, men det kommer desværre aldrig rigtigt til sin ret. 

Windows Phone 7 har bestemt potentiale til at blive en værdig "spiller" på mobilmarkedet, men der er stadig et par børnesygdomme, som skal rettes før det for alvor bliver en trussel for konkurrenterne.

Læs hele testen af HTC Trophy her.

Du kan se den tidligere video vi lavede omkring HTC Trophy, da den netop var landet på redaktionen her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Brian Koch 24-01-2011 12:02:46

er der nogen der ved om der kommer flash til nogen af disse mobiler fra windows eller kører man med på iphone bølgen om at flash er et forældet program

0 0
17-11-2010 22:00:57

Når der i videoen hentydes til iPhone 1, så beskriver det vel meget godt WP7. Der er en masse potentiale og nogle meget grove fejl. Forskellen på WP7 og iPhone1 er selvfølgeligt at WP7 gentager de fejl der er blevet begået de seneste 3 år, hvilket virker fjollet. Og så hjælper det jo ikke når mobilproducnterne også begår grove fejl, såsom med skærmen i Trophy eller en musikafspiller, der set i lyset af Zune, burde være fremragende.

Gad vide om m$ på et eller andet tidspunkt formår at gå forrest, frem for hele tiden at være nogle år bagefter konkurrenterne.

0 0
Bo 18-11-2010 08:34:34

"Gad vide om m$ på et eller andet tidspunkt formår at gå forrest, frem for hele tiden at være nogle år bagefter konkurrenterne."
Microsoft har udviklet en total ny brugerflade, der på ingen måde ligner konkurrenternes. Det synes jeg da nok er at gå forrest.

Hvilke "grove fejl" er det i øvrigt du hentyder til ved WP7?

0 0
18-11-2010 15:26:10

De fejl jeg hentyder til er de mangler WP7 har i DK og andre lande og selvom det har været bevidst så anser jeg det for at være grove fejl.

Jeg er enig i at brugerfladen er en positiv nyskabelse og i den grad noget der i fremtiden kan blive et godt salgsargument.

Men manglen på Dansk ordbog, Danske menuer og adgang til m$ marked(uden brug af tricks), gør at WP7 i sin grundsubstans er et for ufærdigt produkt til det danske marked. De fejl er ikke nyheder men det ændrer ikke ved at det er grove fejl.

0 0
Gert Winther 17-11-2010 14:53:17

Tak for de fede geniale evaluringer.
Synes virkelig i udskiller jer fra andre,
fordi i tager i fat i konkrete ting.
Man fornemmer i har haft tingene i fingrene,
og ikke bare følger med hypen i resten af medieverden.

En andet fantastisk tiltag, var jeres helt fantastiske sammenligning af de 3 smartphones, som er på fremme i tiden.
Det jo en helt naturlig ting, men istedetfor at læse specs, så udfører i prøven.

Thumbs up !

Kepp up the good work, og gerne flere vidoer med evalueringer, samligninger osv fra smartphones verden :-)

0 0
Mobilsiden 17-11-2010 15:12:51

Tusinde tak :-) Og ja - vi gør i hvert fald vores bedste for at teste tingene igennem bedst muligt :-)

0 0
Bo Westerby 17-11-2010 13:41:27

Med hensyn til sms og identificering af hvem der har skrevet hvad, så er det altså ikke så vanskeligt som i giver udtryk for. Dem man selv skriver står altid i højre side, og de indkommende smser er animeret således man kan se de er "udefrakommende".

0 0
Mobilsiden 17-11-2010 14:05:36

@Bo: Det er rigtigt, men hvis man ruller hurtigt igennem "samtale-oversigten" for evt. at finde en besked der er 1 måned gammel, så giver det hurtigere og større overblik hvis der er forskel i afsender og modtager beskederne... Kunne bare være en nuance forskel i farven... :-)

0 0

Om brug af cookies