Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Huawei Ascend P1 - One S-konkurrent der holder (web-TV)

Huawei Ascend P1 - One S-konkurrent der holder (web-TV)

Web-TV: Ascend P1 skal konkurrere med HTC One S, og det kan den godt. Se vores test af P1.

Mange mobilkøbere vil nok fravælge en mobilenhed fra ”Huawei” alene på grund af navnet, der er svært at udtale korrekt, og som ikke har en placering i købernes bevidsthed, som noget der trygt kan investeres penge i.

Men vores test af Huawei Ascend P1 viser, at kineserne har skabt en smartphone, der fint kan konkurrere med HTC One S, hvilket også er Huaweis eget mål, at den skal kunne. Desuden er mobilen alle pengene værd.

God 4,3 tomer Super AMOLED skærm, 8 megapixels kamera, god batteritid, god lyd og fint design, er med til at trække op. Men blandt andet SMS-tastaturet er ikke godkendt, hvilket naturligvis trækker ned.

Se ovenstående web-TV indslag og læs også vores store test af Huawei Ascend P1.

Hvis jeg skulle vælge mellem One S og Ascend P1, så ville jeg foretrække P1. Begge telefoner kører i øvrigt på systemet Android 4.0 Ice Cream Sandwich.


Læs også:
- Sådan udtales "Huawei" 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ali 14-07-2012 12:32:16

du kan ikke bedømme et produkt ud fra dets navn!!!

0 0
spawn 11-07-2012 11:51:43

Hej John

godt at se at også et mærke som Huawei kan få en god anmeldelse på trods af manglende brand hype. De nye modeller virker som gode bud på ordentlige produkter til konkurrencedygtige priser.

Mht. til tastatur som ofte er en af dine akilleshæle så vil jeg anbefale dig at prøve det glimrende Scandinavian keyboard der bla. kommer med dansk layout og ordbog samt iPhone skin - det er helt gratis i modsætning til eks. Smart keyboard hvor man skal købe pro versionen for at undgå et nag.

0 0
GadgetMe 11-07-2012 11:11:39

Thumps up for fin, hurtig gennemgang :)

0 0
Om brug af cookies