Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Hvorfor er Nokia C7 med i ny musikvideo?

Hvorfor er Nokia C7 med i ny musikvideo?

Web-TV: Nokia C7 medvirker i Anna Davids nye musikvideo, og Nokia N8 har været med i videoen til en tidligere single. Men hvorfor nu det?

Single-aktuelle Anna David har et samarbejde med mobilproducenten Nokia.

Derfor optræder Nokia C7 i hendes nyeste video "Something to Nothing", mens Nokia N8 indgår i den tidligere video "BOW".

Der er desuden lavet to "Behind the Scenes"-videoer, optaget med de to telefoner, og Anna David selv render rundt med en Nokia N8 - som du også kan høre hende fortælle om i 'Vis mig din Mobil'-indslaget.

I indsalget ovenfor kan du høre Anna David selv fortælle om, hvorfor samabejdet er indgået, hvordan det fungerer, og hvad hun synes hun får ud af det. Der er også klip fra den aktuelle musikvideo.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 01-02-2011 09:39:56

Der er et eller andet ved designet der gør at jeg rigtigt godt kunne tænke mig en N8, men uanset hvor meget jeg går på kompromis og prøver at finde workarounds, kan jeg bare desværre ikke leve med den software der ligger på telefonen.

Jeg håber at den annocerede update eller måske en større Symbian opgradering gør telefonen brugbar.

0 0
Allan 03-02-2011 12:52:49

Det ligger jo helt hen i det uvisse hvad du (David) mener, der gør, at du ikke kan leve med N8's software - vi er en del, der lever fint med den... :-)

At insinuere at N8 ikke er brugbar i dens nuværende konfiguration er nok at tage munden lidt for fuld - nøjes dog med at sige, at den ikke opfylder dine behov, det er mere reelt.

Og BTW, du har ret i at designet er rigtigt fint - desuden holder hardwaren til en del ture på gulvet, hvilket jeg har hørt er mere end man kan sige om en del andre top-smartphones (ingen nævnt, ingen glemt)...

0 0
David 03-02-2011 14:01:08

Hej Allan

Det første stødte på, var at jeg ikke kunne få det til at spille ordentligt med min arbejds exchange kalender og private Gmail kalender.

Webbrowseren kan ikke vise de sider jeg bruger meget ordentligt (manglende kommentarer og andre dynamiske objekter).

Jeg kan ikke få noget software der kan håndterer at jeg hører forskellige lydbøger og podcasts, huske position osv.

Jeg synes den er langsom.

Besværlig email besvarelse (som jeg bruger meget).

Men du har da 100% ret i at det er MINE behov den ikke dækker.

Mht hardwaren, bruger N8 Gorilla glas ligesom SGS og iPhone 4, og det er jo nærmest umuligt at ødelægge, så ingen problemer der.

Jeg prøvede en Android telefon (Galaxy S), og derefter en iPhone 4. Og det endte med at mine behov var dækket bedst af iPhone 4. Selvom jeg savner ting fra både N8 og Android. Men man kan jo ikke få det hele :)

0 0
John 31-01-2011 19:01:13

om det også var Nokia der inspirerede Anna David til titlen på det første store hit hun havde :)

0 0
Jøren 31-01-2011 17:22:20

Det er da god stil, og fed reklame for Nokia?

0 0

Om brug af cookies