Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Ingen dato på betalings-apps fra Google

Ingen dato på betalings-apps fra Google

Danskere, med en Android-baseret mobiltelefon, har stadig ikke adgang til de bedste og mest interessante programmer og spil, og får det heller ikke foreløbigt.

Mobiltelefoner, som kører på styresystemet Android fra Google, f.eks. HTC Hero, har ikke adgang til de bedste spil og programmer i markedspladsen Android Market, fordi Google endnu ikke har givet brugerne mulighed for at købe applikationer.

I stedet indeholder Android Market i Danmark kun små gratisprogrammer.

Generelt er det sådan, at de største udbydere af programmer og spil til mobiltelefoner, kun tilbyder deres produkter mod betaling. Derfor går danskerne potentielt glip af mange spændende mobilapps, så længe betalingsdelen i Android Market ikke er åben.

Google i Danmark er opmærksom på problemet.

- "Vi er en meget stor virksomhed der vil mange ting og vi er ikke særlig mange mennesker til det. Jeg har personligt brugt meget tid på dette emne - og tro mig, vi gør hvad vi kan. Det er ikke bare et 'flueben' i systemet der mangler før det kører", siger Googles danske direktør Peter Friis til Mobilsiden.dk

Tidshorisonten er ifølge Peter Friis så uklar, at han ikke tør sætte en dato på, hvornår betalingsapplikationer i den danske veersion af Android Market åbner.

Læs også:
 - Google vil have Nexus One til Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Schwartz 21-03-2010 15:37:30

Ja det er temmeligt spagt hvad man hører af argumenter her. Det må være i deres interesse at tjene på tingene. Jeg er enig med jer andre, man hvis man gør hvad man kan er det åbenbart ikke nok.

Android er det bedste alternativ til IPhone's håndjerns regime, Jeg synes man bør gi' det en chance. Vi bør forsøge at råbe dem op for at Android bølgen ka' blive større. Deltag i en underskriftsindsamling her:

http://betalingsapps.skrivunder.dk

0 0
Jesper Søgaard 16-03-2010 13:05:47

Jeg har skrottet Android (Hero) og gået tilbage til iPhone (3GS).

Det er da virkelig beklageligt at man ikke kan "få lov" til at betale for applikationer. Hvad er det for en type forretning, hvor kunderne står i kø og sælger siger: "Nej I kan desværre ikke få lov til at betale, men prøv vores gratis ting i stedet". Bullsh*t.

Så længe Google agerer så uprofessionelt omkring Android så bliver jeg hos Apple. Og at undskyldningen går på at de er for få til at håndtere det?! Så ansæt nogle flere. Og nu skal I ikke starte med at pive over at jeres system er gratis og ikke tjener noget på det. Så har Google fejlbedømt deres business case og så er det da først at alarmklokkerne burde ringe. Mon det vokser hurtigere end Google kan følge med?

Skræmmende

0 0
Erik Martino Hansen 15-03-2010 21:26:06

Jeg tror grunden til Google's problemer med at få langeret betalingsapps er at man egentlig ikke tror på dem. Man vil hellere have en annoncebaseret model.

Problemet ved ikke at sælge betalingsapplikationer globalt er at gode betalingsapplikationer vil blive underbudt af gratisapplikationer da det er udviklernes eneste mulighed for at udbrede deres program på. Den form for priskonkurrence undergraver markedet for betalingsapplikationer.

Undersøgelser viser da også at færre Android ejere vil betale for software end på andre smartphone platforme.

Så jeg har et spørgsmål til Peter Friis: er betalingsapplikationer nødvendige set fra Google? Hvis ja, hvad vil i gøre ved det?

0 0
DarkFox 15-03-2010 19:13:12

Så vidt jeg har forstået modellen på Android Market, får ens mobilselskab 30% af beløbet for hver købt applikation, men kunne mistænke nogle af dem for at ville have mere...

0 0
Joey 15-03-2010 17:45:07

ville det være rart hvis Google ikke var så stor en virksomhed :) Så kunne de måske være lidt hurtigere hehe

0 0
15-03-2010 16:01:28

Er snart ved at være godt træt af google.... Vælger sq snart at købe en iphone. De har da i det mindste noget at byde på.

0 0
Urbanus 15-03-2010 15:52:21

Det kan ikke passe at Google kan slippe afsted med at snakke udenom igen. Jeg savner stadig svar på hvad problemet helt konkret er. Det kan lade sig gøre på iPhone, det kan lade sig gøre på uafhængige applikationsbutikker som SlimeMe og Getjar, og det kan lade sig gøre på tusindvis af netbutikker. Hvad er problemet??!!
Android har fungeret i et år, hvor svært kan det være?!

0 0
Mobilsiden.dk 15-03-2010 17:20:05

Hej Urbanus. Du har ret. Det er meget upræcist. Men i det mindste er det et officielt svar. Jeg har ikke kendskab til, hvilke udfordringer der kan være ved at få det kørt ind. Men nu er Danmark jo et meget lille land i Google-sammenhæng. Så måske er det fordi, man tager store lande først?

0 0

Om brug af cookies