Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Internet-duel: Asus Transformer Prime mod iPad 2

Internet-duel: Asus Transformer Prime mod iPad 2

Web-TV: Internet-browseren i tablet-computeren Asus Transformer Prime yder ikke det man med rette kunne forvente.

Den Android-baserede tabletcomputer, Asus Transformer Prime, er på mange måder et forrygende godt køb, hvis man ønsker sig en tablet.

Med i salgspakken følger et fysisk tastatur, og tilslutningsmulighederne er markedets aktuelt bedste.

Men på en tablets primære funktion, internettet, må Asus, i forhold til konkurrenten iPad 2, smide håndklædet i ringen. Jo – internettet fungerer, men ikke så godt som på iPad 2.

I ovenstående web-TV indslag viser vi forskellen på netoplevelsen, på de to produkter, ved at indlæse en række forskellige populære websites.

Begge enheder er på samme trådløse netværk, og Adobe Flash, er slået fra på Asus’en.


Læs også:
- Web-TV: Internettet halter på Galaxy Nexus


ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenned88 18-01-2012 16:49:37

Hej John. Kan du ikke opdatere den prime til ICS og så ellers vise resultatet.. Den er jo ikke til at få fat på i DK og når den bliver er der jo en opdatering til ICS med det samme. Ville det så ikke være mere relevant at vise det istedet for honeycomb ??

0 0
PhilipHoller 09-01-2012 12:48:40

Jeg synes det er værd at nævne at Asus transformer (1280x800)hvilket formenligt også vil påvirker indlæsning og tilpasning af siderne. Desuden kunne jeg godt tænke mig en anmeldelse af de grafiske kræfter i de to tablets i forhold til andre opgaver som f.eks. spil.

0 0
Katron 05-01-2012 00:44:33

Nu har jeg ikke selv nogen tablet, men det jeg kan læse ud af alle indlæg er følgende:

1.Hvis du er en doven hund, der ikke har sort bælte i ninja tricks, som bare vil have en tablet der virker perfekt så snart den er ude af kassen, så skal man købe sig en ipad2.

2.Hvis man er en nørd, der helst ser at ens nye tablet ikke fungerer perfekt lige fra kassen, og helst gerne vil rode med nye installationer af apps i nogle timer inden brug, for så at få en tablet der fungerer perfekt, så skal man købe sig en Android tablet..

Er det korrekt forstået???

PS. Sidder der virkeligt folk her og forsvarer Android, og gerne vil have en langsom flash understøttet browser, så de kan se alle reklamerne???
Er jeg den eneste der sidder og tænker, om jeg mon kan installere iOS5 på mit Sony fjernsyn?? Ingen reklamer.. ;)

0 0
Thomas Mikkelsen 05-01-2012 02:35:16

Du har sådan set ret hvis man går udfra at ingen installere en ny browser på deres tablet, men det vil jo svare til at købe en ny PC og kun bruge IE. Det er der vel heller ikke mange der gør og lad mig lige slå fast det er en del svære at installere en ny browser på en PC end det er på en Android.

Der så også den hage ved det at, som andre har nævnt, er der en del andre test der har Android som vinder over iOS. For exsemple kunne man jo teste med Opera (den findes også til iPad, ikke sandt) på begge devices og se hvordan det så ser ud. Jeg siger ikke at så vinder Android tableten helt sikkert, men det giver et bedre billede.

Selv om at denne test var ret god og jeg selv kan genkende den ikke så fede browser oplevelse med Android's standard browser, så skal man heller ikke være blind for at mobilsiden.dk har en tendens til at være iOS venlige. Se eventuelt testen af smartphones fra midt i December, hvor det rimeligt tydeligt fremgår at udgangs punktet for testen er at sable Nexus telefonen ned. Der bliver skjøtet henover at den rent faktisk er den hurtigtest til at loaded hjemmesiden første gang og at den selv med flash slået til er stort set lige så hurtigt til at loaded hjemmesiden. Hvorefter der bliver brugt en masse krudt på at vise hvordan flash får browseren til at virke langsommer, en funktion som man skal slå til. Flash er ikke som standard slået til på en Android telefon, men man kan slå den til, en mulighed som iPhone og Nokia Windows Phone ikke giver dig.

0 0
David 08-01-2012 20:21:59

Hvordan er det denne test er iOS venlig? Skulle mobilsiden have snydt og klippet i videon for at få Android til at se hurtigere ud?

Fandroids er totalt håbløse, hvis jeg skulle have en tablet ville jeg vælge Asus'en, men jeg accepterer også at den på nogen områder er langsommere end iPad 2. Jeg fatter ikke at klynkehovederne herinde, kan være sig selv bekendt.

0 0
Thomas Mikkelsen 09-01-2012 08:16:06

For eksemple ved at bruge eb.dk som en test-side da den bliver sendt i en speciel iOS venlige udgave når et device angiver at det er en iPad. Ligesom at man i testen ikke gør opmærksom på at der kan installeres andre browser på Android tabletten som muligvis kan gører oplevelsen bedre. Som jeg selv skrev i et tidligere indlæg, så kan jeg sagtens nikke til at Android standard browser ikke er optimal.

Jeg personligt vælger ikke Android fordi at det bare er mere lækkert. Jeg gør det fordi at grundlæggende ikke kan forlis med Apples måde at forsøge at styre brugerne på. Dermed ikke sagt at jeg ikke synes de laver noget lækkert isenkram, for det gør de da, men så er det heller ikke bedre. :-)

0 0
JP 09-01-2012 10:33:45

Enten virker en tablet out of the box med standard browser og standard websites, eller også virker den ikke.

Der kan godt være en håndfuld nørder som syntes at det er fedt at rode men settings/rooting m.m. for at få tabletten til at virke.
Men en tablet er en post pc device, og skal dermed være lettere at bruge, så slutbrugeren ikke skal rode med den.

0 0
Thomas Mikkelsen 09-01-2012 13:08:02

Du har ret på samme måde som at ingen installere FireFox eller Chrome på deres PC. :-) Jeg har på intet tidspunkt snakket om at rode med settings eller noget som helst andet. Jeg har blot konstateret at der findes bedre browser til Android end den der følger med standard. Ligesom der findes alternativer til Internet Explorer på en PC der kører med Windows. Derefter har jeg konkluderede at det er nemmere at installere en browser på en Android tablet end på en PC og derfor konkluderet at det må de fleste kunne finde ud, for hvis man ikke kan finde ud af at installere apps igennem Android Market, så er der ikke meget glæde ved at have en Android tablet.

0 0
Kim Harder 09-01-2012 14:00:25

Kan kun se en fordel ved en Tablet pc, det er, masn kan ligge på langs i sofaen og surfe på nettet, når man mangler nogle informationer:-) , og og så fylder den ikke meget i tasken, så hvis man har behov for, at surfe under vejs, så er der også en mulighed.

0 0
Kim Harder 09-01-2012 11:11:37

Mange roder da med deres pc, og lægger en anden og bedre browser på den, det samme muligheder gælder for tablet-pc. Selv min datter som ikke har ret meget flair for teknik, har fået overclocked sin Samsung Galaxy Tab 10.1, så den kører let uden at hakke i det.

0 0
Thomas Mikkelsen 04-01-2012 10:07:29

Jeg er selv den lykkelige ejer af indtil flere Android produkter og kan sagtens nikke genkenden til den dårlige browser oplevelse, som har plaget Android siden 2.1. Heldigvis er det nemt at installere en browser som gøre oplevelsen noget bedre, så som Opera eller Dolphin, da de bliver installeret igennem Android Market, som de fleste kan finde ud af at bruge, hvis ikke skal man nok ikke have en Tablet eller Smartphone. :-)

0 0
Kim Harder 04-01-2012 12:51:43

ja det var en mulighed, at dem, som tester, måske prøvede at optimere, også fortælle brugerne, hvordan de har optimeret. Androids er trods alt et mere frit system end IOS.

0 0
Jakob 03-01-2012 01:19:19

Det er ligegyldigt hvad man kan få enhederne til ved at optimere dem i hoved og røv, det der er interessant er hvad de kan når den almindelige forbruger får dem i hånden, og her vinder iPad.

Måske også derfor det er den mest succesfulde tablet, og den alle andre måles imod...

0 0
Raymond 03-01-2012 00:07:33

Testet load tid på den "Gamle" Asus transformer på http://www.eb.dk med Dolphin HD og Stock Browser.

Asus Transformer Honeycomb 3.2.1 TF101 med Dolphin HD Browser:

11sek med flash
10 sek uden flash
9 sek uden flash og i Ipad mode

Asus transformer TF101 med Stock Browser

9 sek uden flash
10 sek med flash
Desværre ingen Ipad mode på Stock browseren

0 0
02-01-2012 09:00:39

I videoen refererer du til kommentar fra en tidligere test, problemet dengang var at du kun testede på en side. Selvom ovenstående test måske ikke ligefrem er den bredeste, så er den langt bedre, forudsat du har husket at slette cachen på begge

0 0
wanted31 02-01-2012 01:09:02

Fornuftig anmeldelse, jeg takker mange gange, men venter alligevel til Ipad 3 kommer... :-)

0 0
31-12-2011 20:53:50

Jeg synes at Mobilsiden gør et ligeså godt stykke arbejde som andre journalistiske websider. Da jeg er til Android benytter jeg AppsAndroid.dk i det daglige og de har det sådan at hvis man bare sviner i kommentar, altså hinanden, så bliver man bedt om at stoppe. Det burde i overveje, for det bliver da værre og værre herinde, og jeg er sikker på at en førstegangs besøgende nærmest kan blive helt skræmt. Bare fortsæt det gode arbejde John G, og ikke la det gå dig på at der åbenbart er nogle der har brug for at lukke galde ud herinde. Godt nytår til jer alle på redaktionen. er

0 0
Thomas Andersen 31-12-2011 08:12:35

Det er godt at Apple fan/ os der bruger dolphin hd kan slippe for reklamer. Men nu komme bil metaforen igen. Hvis men har en mercedes og ej BMW. De holder i sammen by og skal til den sammen. Mercedessen er den eneste der må kører på den nye helt lige vej. Hvor på BMW'en skal kører på den lige lange, men gamle snurret hullet vej. Og begge biler skal anmeldes. Så vil turen da, være hurtigere i mercedessen, frem for BMW'en. Det er den sammen mellem android tabs, og ipad. Og derfor ikke giver en lige test. Fordi ipad vejen ny og lige, og andoids vej er snurret og hullet.

Så er apple fan, kan jeg godt forstå i synes jeres produkt er bedst. men den bliver favoriseret af forskellige sider, der for det betalt af apple.

0 0
Rene 31-12-2011 11:48:28

Jeg er android-mand (Windows-phone meget snart), men har en Ipad af nettop den grund du ser på videoen (Har du set den?)
Ipad er hurtigere... og ja lad os bare sige out-of-the-box.
I siger Android er meget hurtigere når i har rodet med den. Fint bevist det og forhold jer til den video som bliver vist.
Her er et andet bil eksembel du har en BMW og en Mercedessen. På BMW'en skal du når den går i stykker gå ud til en på gade og få ham til at lave den. Når Mercedessen går i stykker kommer den til et officielt værksted... Hvor meget tror du der skal gå galt før Mercedessen er bedre end BMW'en?

0 0
Thomas Andersen 31-12-2011 12:32:08

Men Det retfærdig gøre ikke at men tester på en side, der er bygget til at kører optimalt på en ipad.

0 0
ihk 31-12-2011 15:34:11

han testede på flere sider med samme resultat.
er det så svært at fatte at den har problemer med web-delen? det kan måske løses med en softwareopdatering - men problemet er der nu.
det er utroligt dumt at benægte det og forsøge at finde på undskyldninger på hvorfor det ikke virker som det skal.

0 0
Magnus Jacobsen 31-12-2011 16:37:51

Vi finder ikke på undskyldninger, vi skriver bare facts.

0 0
ihk 31-12-2011 04:51:39

tag evt. et glas mælk og nogle tudekiks. nu må i sku lade være.

0 0
Mikkel 30-12-2011 23:24:30

Er der andre en mig, der har undret sig over, at visningen af reklamer på EB's hjemmeside er forskellig? - se evt i videoen ved 2:47

0 0
Jeppe Andersen 31-12-2011 17:19:58

Det er EB der har programmeret deres hjemmeside til at sende iSO enheder (iPad) over på en bestemt side :) Hvorfor der ingen reklamer er må du spørge EB om :)

0 0
Mikkel 30-12-2011 23:26:17

Kan man forestille sig, at der er en reklame-blokker på iPad eller lign?

0 0
Thomas Andersen 31-12-2011 00:44:51

ingen blogger. For nu kører jeg lige igen dolphin med iPad agent, og stadig ingen reklamer. Det må være eb der ikke sender reklamer til iPad. Så den test skal john g tage om med en browser med iPad agent, før den er lige

0 0
Jakob 31-12-2011 01:36:54

og hvis EB ikke sender reklamer til iPad, ja så er iPads internet hurtigere i brug på EB end Asus'en er og derfor vinder den....

0 0
Magnus Jacobsen 31-12-2011 10:24:55

det er jo ikke asus der har valgt at de skal komme til den eb hjemmeside som fylder meget mere, men det er eb der har valgt at de kun ville lave en version som er lettere til ipad.

og jeg ville væde med at de fleste som ser videoen oven over ville kunne trykke de få gange mere og så få transformeren til vise sig som en ipad og der med komme til de lettere ipad sider.

0 0
Jakob 31-12-2011 01:35:46

Det er jo ikke et spørgsmål om at lave lige test i en klinisk miljø. Det er tests af dagligdags opgaver på den måde producenten har tænkt sig de skal bruges og i naturligvis i Danmark.

Det er for at vise hvilken tablet der klarer internettet bedst når du pakker den ud af kassen og tager den i brug.

Her vinder iPad så bare og mere er der ikke i det. Hvis testen var at se hvilken der bedst kunne kubles et USB stik til ville det være omvendt, MEN DET ER DET BARE IKKE HER....

0 0
Erik Østergaard 30-12-2011 22:22:28

Det er da lidt pinligt. dem der mener at Asus Prime ikke hænger i forhold til Ipad 2 må sku få nogle briller helt ærligt og dem der mener at Mobilsiden er Appel Fans la nu vær i ved alle sammen at Mobilsiden ikke ville få det mindste ud af at være appel fans som i alle ved de ikke er.

0 0
Rene 30-12-2011 20:33:22

Selv om der er video der tydligt viser hvad der sker er Haterboys bare totalt ligeglade.... De har ingen sans for hvad der sker, hvor er det vildt at tænke på de ser en video og men oplever selv ikke hvad det er de ser 10 sek. Efter køre de rundt i samme rille.....VILDT!!!

0 0
30-12-2011 21:59:58

Måske fordi alle "haters" sidder med udgaver af den der ikke er så håbløse....

0 0
30-12-2011 20:47:15

Kunne du oversætte, Rene !??
Jeg fatter ikke en meter af hvad du skriver.

0 0
Rene 30-12-2011 21:28:49

Tjaa kunne godt men gider ikke.

0 0
30-12-2011 22:15:27

Min leksikale semantik må således fortvivle.
Gider ikke eksisterer IKKE i min ordbog - Vil ikke er en helt anden sag.
Hav et VILDT liv i samme rille, Rene.

0 0
Rene 30-12-2011 22:44:23

I lige måde.

0 0
01-01-2012 16:27:55

Dit sprogbrug formindskes, med hvert et svar !
Du er nu tvunget ud i ! eller ?
Håb at jeg ikke spørger igen :o)

0 0
Rene 05-01-2012 12:06:53

Du kan spørger alt hvad du vil, jeg diskutere ikke på internettet.
Hvilken jeg håber mine svar også viser.

0 0
Jakob 30-12-2011 16:09:29

Testen er jo udført out-of-the-box. Den er udført uden ekstra installation af alternative browsere, til og fravælgning af visningstyper og alt andet. Ipadden er jo heller ikke jailbreaket installeret med alskens ekstra. Den er som den er fra æsken, og som langt størstedelen af alle forbrugere vil bruge den.

Og ja, iPad viser ikke reklamerne og det gør Asus, og kan man ikke undvære reklamerne og ikke har noget imod at den er lidt langsommere, så skal man da bare vælge den fremfor en iPad.

Testen viser hvordan internetdelen virker på enheden sådan som producenten havde tiltænkt den skulle virke.

Tag nu lige og se lidt nøgternt på det der forklares i testene og drag konklusionen ud fra fakta og ikke what could have been.....

0 0
David 08-01-2012 20:15:06

Fandroid ER ensidige, de acceptere KUN Android produkter, og hvis ikke de vinder i test, er der noget galt med testen :D Jeg savner de gode gamle Apple fans, Fandroids er 1000 gange værre.

0 0
John 30-12-2011 12:41:24

Mobilsiden er en flok sammenspist apple fanboys der render rundt i hvid gummi heldragt

0 0
David 08-01-2012 20:13:07

Og du er en latterlig fandroid..

0 0
Mathias 30-12-2011 11:40:45

Burde det ikke være det hvis man skal måle hastighed? Ser ud til der bliver vist reklamer på Asus'en

0 0
Thomas Andersen 30-12-2011 11:44:21

Fordi de favorisere iPad.

0 0
Lindberg 30-12-2011 11:29:32

Helt fair du ikke er tilfreds med med Asus Prime når man sammenligner med ipad 2.

Godt du læser hvad folk skriver og svarer tilbage sådan her!

0 0
Lindberg 30-12-2011 11:30:03

Mente selvfølgelig John :)

0 0
30-12-2011 10:47:57

viste du os ikke plasticbagsiden, John. Nu du havde chancen.
Utroligt at du ikke trak dig fra emnet, efter at være blevet taget SÅ MEGET med bukserne nede.

0 0
30-12-2011 11:04:12

Husk nu din høtyv, ikke;-)

0 0
Magnus Jacobsen 30-12-2011 00:26:57

har testet på min desire hd, med Stock browser i miui, hvad tiden er at indlæse den normale side, som transformeren indlæser, og testet med ipad siden af eb.dk. ipad siden tog Ca 10 sek. hver gang og den normale som transformeren tog Ca 16 sek. at indlæse og jeg testede siderne 5 gange og de viste Ca det samme på nær et par millisekunder, og alle test var med slettet cache.
Og man kan downloade en anden browser på transformeren og sætte den til at indlæse ipad siden og så er jeg næsten sikke på at den ville være det samme vis ikke lidt hurtigere.

undskyld komma og punktum fejl.

0 0
Niller 29-12-2011 17:57:45

Der er SÅ mange haters der i ovenstående kommentarer sviner alt og alle (pånær den der ASUS-tablet) og som altid er der bare ikke ET godt argument.

Fremragende test, jeg kan i hvert fald sagtens se, hvad John mener, at den store forskel i internetdelen er på iPad og Transformer.

0 0
Rene 29-12-2011 17:47:48

Der er ingen video i artiklen!

0 0
Thomas Andersen 29-12-2011 17:29:16

Jeg prøvet at at slå dolphin hd til iPad agent. Der er stor forskel på ekstra bladet og på hvis man fik vist pc version som Android browser. Så test den lige med dolphin hd som iPad, og se om der ikke kommer fart over feltet

0 0
29-12-2011 16:19:49

Testen i udførte her, er en hel del mere brugbar end den i udførte med nexus, iphone og nokia lumia, da i faktisk har valgt at bruge mere end en enkel website. Håber at den snart for ICS, da ICS browser er sindssyg meget hurtigere, på grund af at den bedre udnytter enhedens kræfter.

I siger at Ipaden er 100% flydende hvilket den ikke er. Har selv en Ipad 2, og kan fint se at den lagger når man navigere rundt i browseren, så den må i længere ud på landet med. Er godt klar over at ikke alle ligger mærke til det, men hvis man er vant til at spotte fejl, så ved man at "100% flydende" er marketings bullshit. Valget ligger derfor mellem

a. noget lag, men en hel del features
b. lidt mindre lag, men en hel del færre features.

0 0
toysoldier 29-12-2011 15:10:38

For mig ser det ud som om cachen på ipad ikke er blevet tømt før testen. Men nu kender jeg heller ikke hardware specifikationerne på nogen af de 2 pads. Så resultatet kan være godt nok. I øvrigt et mærkeligt resultat når man tænker på de test der er lavet af SGSII / GN mod ip4s hvor ip4s ofte halter bagefter.

0 0
David 08-01-2012 20:12:03

Hej, jeg har kun set test hvor i4s er hurtigere end SGSII og GN, kan du ikke smide et link der viser noget andet? Det ville jeg sætte stor pris på.

0 0
Jeppe Andersen 29-12-2011 15:19:23

Og derfor kan resultatet ikke bliver anderledes :o? Det var da dårligste argumentation jeg nogensinde har hørt. En punkt at hæve, men ikke en holdbart argument.

Fik du altid det præcise resultat i dine kemi timer? Eller fik du der omkring?

LYT nu til hvad John siger med at det er hans oplevelse af produkterne

0 0
29-12-2011 15:59:45

Sorry men en test om hvordan man selv syntes det føles har intet med en test at gøre.

0 0
Niller 29-12-2011 20:39:18

aaarh jeg synes da testen viser klokkeklart, hvad forskellen på internetbrowseren i de to tablets er - iPad klarer det til perfektion, mens Asus klarer det, lad os sige mindre heldigt.

0 0
Kim Harder 29-12-2011 14:47:47

Må nok tilstå, at det mere virker, som en anmeldelse af en ufuldendt google android browser og ikke en anmeldelse af Asus Transformer Prime. Hvad med, at prøve at lægge Windows 8 Developer Preview ind på den, også prøve, at se hvad den så formår?

0 0
Styxx 29-12-2011 19:59:28

Ja i og med at artiklen hedder "Internet-duel...", så giver det jo god mening, at teste netop internet delen, og ikke selve tabletten :)

0 0
Jeppe Andersen 29-12-2011 15:16:48

Du havde regnet med at den alm. køber ligger Windows 8 ind når den er født med Android?

0 0
Peter 29-12-2011 14:31:12

Bemærk at EB opdager det er en iPad, og derfor sender en anden side til den uden reklamer i siden... Så er det jo ikke nemt at teste...

0 0
Kim Harder 31-12-2011 20:08:24

Reklamerne er lavet i flash, og det har Ipad ikke, så der er den klart hurtigere. Man kan ikke bare slå flash fra, den vil stadig arbejde, så derfor er Android langsomst i load af sider. Man kan kun teste dette ved, at slippe dem løs på en side hvor der er lige vilkår uden flash m.v. Endvidere hvor heldig er begge enheder, med at komme på nettet. Kører de der med samme hastighed på netkort. Ja det melder testen heller ikke noget om.

0 0
Peter 29-12-2011 22:12:52

Tak :-) Ifbm. test bør man sørge for at begge browsere udgiver sig for at være den samme, så man ikke risikere at få forskellige sider serveret.

Alternativt burde man prøve at sammenligne antal filer og antal bytes der serveres fra diverse større sites, alt efter hvad man udgiver sig for at være. Så vil man bedre kunne sige om det er sitet eller enheden der er problemet...

0 0
29-12-2011 14:24:56

Øv øv man skal vente hele 2 Sek ekstra på at loade en side...

0 0
Erik Østergaard 29-12-2011 14:21:37

Der syntes jeg er for dårligt at der er nogle mennesker som går ud foran en bygning for at beskylde en mand for at 'lyve' John G gør sit arbejde som en af de bedste i hele danmark!

Mvh Erik Østergaard

Godt Nytår

0 0
Kim Jensen 29-12-2011 14:04:46

Jeg kan ikke se videoen i min browser (Google. Chrome), det synes jeg tit i har problemer med

0 0
JB 29-12-2011 15:59:50

Det er hverken Chrome eller Mobilsiden.dk der er noget i vejen med - det er din AdBlock der blokerer for filmklippet.

(Du kan evt. pause den mens du ser filmen og starte den igen bagefter.)

0 0
Durante 29-12-2011 14:04:31

Jeg er ganske vist vant til flydende overgange og alt det gøgl, men det der er ikke ligefrem verdens undergang, specielt ikke når alt det andet ser ud til at køre som det skal.

0 0
MGApcPro 29-12-2011 14:03:03

Nu kan jeg bedre forstå hvad du mente med "dårlig"

0 0
Anders 29-12-2011 13:41:38

Hejsa, vil du ikke være sød at skrive " about:debug " i browseren. Så tryk menu, indstillinger, og vælg debug. Prøv derefter at slå "Enable OpenGL rendering" fra (ved ikke om det står på dansk)
Det skulle gøre internet-delen langt mere flydende, men jeg er helt klart enig i, at man ikke kan forvente at den "normale" forbruger skal lave sådanne ninja tricks, men nu er enheden jo ikke kommet ud i butikkerne, så Asus kan sagtens nå at lave en update.
Ellers, så prøv nogle andre browsere, som opera mobile og dolphin browser.

0 0
alert(0); 10-05-2012 18:41:16

alert(12);

0 0
David 08-01-2012 20:09:08

@Anders.. du er ikke seriøs vel?

0 0
JP 09-01-2012 10:30:14

Pointen er at slutbruger ikke skal rode med en masse settings for at får tableten til at virke.
Enten virker den out of the box ellers virker den ikke.

0 0
JP 02-01-2012 21:05:02

Hov hvad med lige at roote den, og afprøve alle versioner af Android... nej vent det er jo Open Source, så kan du ikke lige starte en profiler og rette performance problemet i kildekoden.. også opdaterer artiklen og skrive at nu performer den bedre end iPad.. det er jo open source og åben og dermed må det bare være bedre....

(Sarkasme kan forekomme hvis ikke du kan gennemskue det)

0 0

Om brug af cookies