Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   iOS 7 - kom tæt på det nye iPhone-system

iOS 7 - kom tæt på det nye iPhone-system

Web-TV: iOS 7 er navnet på 2013-opdateringen til iPhone og iPad. Her kan du komme tæt på et par af nyhederne.

Systemet iOS kommer i version 7 til efteråret. Der er tale om en større opdatering, hvor Apple lover over 200 nye justeringer og funktioner.

Du kan i ovenstående web-TV indslag se et par af nyhederne i OS 7.

Se blandt andet den nye Safari browser, Kontrolcentret og det re-designede topgardin.

Læs også vores store artikel med alt du bør vide om de nyheder, at Apple præsenterede ved udviklerkonferencen WWDC 2013.


Læs også:
- Er iOS 7 en kopi af Android og Windows Phone?

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik 21-06-2013 13:55:57

Der kan man selv prøve iOS 7 inaktiv

0 0
hellas7 21-06-2013 19:30:12

nej

0 0
Thomas Andersen 21-06-2013 13:02:15

Tænkte på med at swype i historikken på safari, om som på IE 10 hvis en artikel har mere end en side, swype frem uden, næste side er blevet indlæst?

0 0
chris 21-06-2013 11:54:49

Version2 har bedt redaktionens hårdkogte Apple-fanboi om at sætte sig i iPhone-skriftestolen og teste betaudgaven af iOS 7. Konklusionen er uventet.

http://www.version2.dk/artikel/en-iphone-ejers-bekendelser-saadan-foeles-apples-nye-ios-7-52628

Afsluttende konklusion:
Godt, så hvor ender vi med Apples nye iOS 7? Et sted midt imellem godkendt og gennemtænkt - men med en underlig bismag i munden. Jeg elsker, når appsene foldes ud fra forskellige punkter på skærmen og åbner.

Jeg er rigtig glad for de nye genveje i mail, beskeder og Safari. Og jeg synes om Jonathan Ives piktogram-stil og anti-skeuomorfisme, som siger farvel til en kalender med læder og syninger. Kalenderen er dog blevet ringere og mindre overskuelig i IOS 7. Overordnet pænt indtryk? Hmm, ikke synderligt.


Mappen med fotos er blevet markant bedre. Langt mere overskuelig med en fin opdeling i dage, måneder og år. Det virker bare. Foto: Henrik Nordstrøm Mortensen
Kritikere hævder, at hvis det her er, hvad man når på otte år (iOS så lyset i 2007) med styresystemer hos Apple, står det skidt til. Måske Android har udviklet sig mere på sine små syv år. Jeg er i tvivl. Apple holder fast i de simple menuer, og har nul widgets og platte funktioner, hvor du styrer ting med øjnene (som på Samsung Galaxy S4).

Det er jeg tilhænger af. Men som jeg tidligere er ‘forfaldet’ til her fra skriftestolen, er Windows Phone 8 stadig for mig det styresystem, som både leverer de ‘moderne’ live-funktioner, de flotte og minimalistiske menuer og et godt førstegangsindtryk mest overbevisende. Sorry 'Jony', old lad!

0 0

Om brug af cookies