Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   iPad - derfor er det tidens bedste tablet

iPad - derfor er det tidens bedste tablet

Web-TV: iPad er en forrygende gadget, der fuldt ud fortjener en topkarakter. Se her, hvorfor iPad får dig til at glemme alt om manglende Flash.

Nej! Apples iPad har ikke Adobe Flash og Java er også trådt i baggrunden.

Du kan altså ikke bruge websider med videoklips i nyhedsartilker eller netbanken i browseren. Derimod kan du så meget andet på en iPad.

På Mobilsiden.dk er vi blevet overrasket over, hvordan man helt glemmer alt det, som iPad ikke kan.

I ovenstående web-TV indslag kan du selv opleve, at der faktisk er en masse "ost omkring hullerne".

iPad fortjener fuldt ud topkarakteren seks ud af seks stjerner. Det ER aktuelt markedets bedste tablet-computer.

Læs også:
- Stor test af Apple iPad


Apple iPad 1 Wi-Fi + 3G - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Noia 21-12-2010 13:01:04

Nu må vi se om det ændre sig, med motorolas nye video til CES messen i Las Vegas i januar 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=quI2I8wLPdc&feature=youtu.be

0 0
20-12-2010 17:00:11

Hvordan er touch-skærmen i forhold til alle de andre tablets computere der ude lii i øjeblikket ? evt. dårlige eller bedre)

0 0
RA 20-12-2010 19:46:09

Mathias
Hvis du spørg mig er jeg nok ikke den rette til at svarer dig fyldesgørende. Du skriver de andre tablets. Mig bekendt er der jo ikke så mange så der et reelt valg på grund af skærmen.

0 0
20-12-2010 22:47:10

Har læst gode anmeldelser af Archos 10.1 som skulle være et rigtig godt produkt. ( Som jeg faktisk havde valgt at købe, men denne anmeldelse har fået mig til at skifte mening.)

0 0
RA 20-12-2010 11:44:57

Jesper skriver:
alt for mange mangler; men det har Galaxy Tab til en hvis grad også. Jesper kunne du ikke- for alm. orientering skyld nedskrive hvilke mangler du mener Galaxy Tab har. Umeddelbart kan jeg ikke få øje på dem, men det kan være du kan hjælpe mig og andre.
P.S. Mit spørgsmål er seriøst og IKKE er forsøg på at være "morsom"

0 0
Jesper 20-12-2010 14:48:19

Hej RA.

Det er faktisk ikke selve enheden som sådan, jeg syntes der mangler lidt, men derimod Android 2.2, der måske ikke er helt fintunet til tablet brug.
Der mangler app's, som udnytter den større skærm, og der er, så vidt jeg kan forstå, problemer med lagging, men dette har jeg dog ikke konstateret. I mine øjne lidt i småtingsafdelingen, og ikke noget at snakke om i forhold til iPlads mangler, som jo skriger til himlen!
Jeg kunne sagtens leve med Galaxy Tab, men vil hellere vente seks-syv måneder endnu, da det kommer til at vælte frem med tablets i 2011...selvom jeg egentlig ikke helt forstår hvorfor, da jeg egentlig syntes, at det er et lidt mærkeligt produkt!
Men det kan være, at det bare er mig, der ikke har set lyset endnu ;o)

0 0
RA 20-12-2010 16:10:44

Hej Jesper
Tak for svaret. Må konstaterer- ud fra dit svar- at Galaxy Tab egentlig ikke fejler noget. Mangler ? Dem kan man altid støve frem alt efter hvad den bruges til og af hvem. For mig at se er denne diskution mest baseret på om man er til Apples iPad eller Androids styresystem.
Jeg synes at Galaxy Tab er genial netop fordi den "kun" er på 7" så man kan have den i hånden on med overalt uden en større taske. Android system er endnu mere genialt uanset iconers størrelse og farve. Mangler/fejl, ja men herre gud systemet er så nyt giv det dog en chance. Meget tyder på at det bliver fremtiden på de fleste mobiler og tabletter.

0 0
Jesper 17-12-2010 13:41:17

...bedste tablet, siger jo ikke en dyt! Der er kun to reelle bud på markedet, og forskellen er kun om du er til den ene religion eller den anden!
Kom igen om 12 mdr., så kan vi se, om iPlad stadig er det bedste bud. For mig at se, har den alt for mange mangler; men det har Galaxy Tab til en hvis grad også, så derfor afventer jeg spændt udviklingen i 2011.
I øvrigt mener jeg at iOS er for kedeligt. Fint nok hvis man kan lide ikoner... men dét er s'gu for kedeligt!

0 0
BSG 18-12-2010 23:47:22

Havde en iPhone 3G, og den var meget mangelfuld, i forhold til Android.
Nu har jeg en HTC Desire HD, og det er flagskipet inden for smartphones, den er fantastisk brugervenlig, og har fantastisk mange muligheder, og kører meget hurtigt.
Var lidt misfornøjed med min Galaxy Tab fordi den var ikke så "glidende" som DHD er, men da jeg skiftede launcheren hos Samsung ud med LauncherPro kører den fuldstændigt som den skal.

Man kan ikke vælge en bedste tablet, fordi udvalget ikke er så stort, og i min verden har man mange flere fordele med en Android tablet, fordi der mangler jo ikke noget.
I fremtiden vil både iPad og Galaxy Tab blive glemt, fordi udbudet vil blive så meget, og fremtiden for Android ser lys ud.

0 0
Jeppe Andersen 18-12-2010 16:28:38

Hvad vil du have i stedet for ikoner? Meningen med smartphone (undtagen tidligere versioner af Windows Mobile) og de små tablets er jo at det er avanceret og ikke brugervenligt hvis du smider et Fuldt ud OS på så lille en dims. Det er har historien lært de sidste 5 år.

Omkring Flash tror jeg ikke om at Apple ikke som sådan vil have det eller jo (gammel sag dengang Adobe svigtede apple tilbage i slutningen af 1990'erne). Men også det at små mobile processor og for den sags skyld små netbooks har svært ved at afvikle det så det bliver acceptabelt og flydende :) Derfor fjerner de det, for så vil folk ikke have den samme oplevelse ved produktet og så sælger de jo ikke så godt.

Apple har på det mobile område (iPad & iPhone) været begrænset hvis man tænker på funktionalitet, men det den gør, gør den rigtig godt :) simpelt. Har dog intet imod dem der foretrækker Galaxy Tab netop fordi den kan afvikle flash.

0 0
blackknightdk 16-12-2010 20:06:07

lad mmig slå noget fast.Jeg er absolut ikke en æble mand. bevars har haft alle iphone modeller før 4'eren i mind stand men alle har ikke holdt længe max 1 uge da jeg syntes der var for mange mangler må så sige at iphone 4 er en super fed telefon dog Bruger jeg selv desire nu som jeg synes er langt federe og smartere. MEN MEn folkens skyd ikke skarp på john g her: For IPAD er sku helt igennem fantastisk købte min for en uge siden(skulle lige prøve) og blev blæst væk af denne fede gadget så gennemført. Så kan kun på det varmeste anbefale den hvis man er til lir og sofa hygge med sin "pc". mvh allan

0 0
djpede 16-12-2010 14:12:21

syns ikke du kan sidde det sådan op at du skal bruge extra penge på en ipad for at have det sjov ud over sim kort udgifter og hardware udgifter for det skal du også på samsungs tab.

og ja det kan godt være den mangler flahs men jeg har set en samsung tab køre og den kæret slet ikke hjemme sider så godt som ipad godt på ipad der følger hjemmersider fingeren det gør den ikke på en samsung tab fordi flahs bruger så meget hukommerles, tror det er der for der ikke er flahs i ipad.

0 0
Daniel Jørgensen 16-12-2010 19:36:25

Overvej komma og punktum til en anden gang. Jeg fattede ikke en meter af hvad du skrev!

"iPad er en forrygende gadget, der fuldt ud fortjener en topkarakter"

Selvf. det er jo et Apple produkt mobilsiden anmelder....

0 0
Guldmand 16-12-2010 14:36:03

Underlig kommentar... djpede Det giver jo ingen mening. Ligner noget der er skrevet på en en tomme touch screen skærm af en fuld og blind samt ordblind med luffer (store varme luffer) Glædelig Jul, Håber der ligger en mobil med stavekontrol under træet - til dig;-)

0 0

Om brug af cookies