Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   iPhone 5 - et godt køb? (video-test)

iPhone 5 - et godt køb? (video-test)

Web-TV: Har du en iPhone 4 men ved ikke om du skal opgradere til 5’eren? I dette indslag går vi tæt på og du kan desuden opleve lydkvaliteten ved samtaler.

Der har været talt rigtigt meget om iPhone 5, og det store spørgsmål har været, om det giver værdi at opgradere fra de tidligere modeller, til den nye.

I ovenstående web-TV indslag kan du opleve iPhone 4 og 5 ved siden af hinanden. Vi tester også, om støjreduktionen fungerer. Du kan høre lydkvaliteten, og sammenligne med almindelig mikrofonlyd.

Passbook-funktionen viser vi desuden i funktion, og så kan du se det hak, der allerede er i vores testudgave af iPhone 5.

I indslaget kan du også se delingen i Fotostream.

Læs også vores komplette test af iPhone 5 og få mange flere detaljer.


Apple iPhone 5 - billigste pris fra 1399kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 25-10-2012 16:46:17

iPhone 5 er det klare valg for en hver med bare lidt sans for kvalitet og design.
Skal aldrig ha en android igen, magen til ustabile skrammel skal man da lede længe efter.
Så ville jeg da hellere købe en iPhone 3GS end nogen android...

0 0
Benjamin Jensen 25-10-2012 18:09:56

Uha...nu bliver du snart kaldt Apple fanboy ;)

0 0
Benjamin Jensen 19-10-2012 23:44:04

Måske synes mange ikke, at de har problemer med det på Android. Men jeg har da også oplevet nogle temmelig sjove ting i notifikationer på Android, som jeg ikke oplever på min iPhone.

Jeg bruger gmail, og her kommer meddelelsen altid først på iPhone, og først nogle sekunder og op til 1-2 min senere på android.

Jeg har sat alle mine programmer til at opdatere automatisk, men det er bare ikke altid den gør det. Nogle gange står der at de er opdateret, andre gange står der at der er en opdatering klar. I alle tilfælde er det vinget af, at den skal opdatere automatisk. Det er mere eller mindre tilfældigt hvilke programmer der bliver automatisk opdateret.

Jeg bruger ikke FB notifikationer, men det skulle da ikke undre mig, at det er samme problem her. Mange af tingene virker i hvert fald mere eller mindre tilfældige.

0 0
Mike Grønbæk Madsen 18-10-2012 17:12:12

Jeg indrømmer, at jeg heller ikke kan følge din påstand om notifikationer. Det ville være rart med konkrete eksempler. Jeg fortrækker klart Androids notifikationer frem for iOS. Det ville derfor være super hvis du kan lave en video der demonstrer, det du mener præcis?

0 0
18-10-2012 20:31:40

Det passer da fint på min Gnex hvad John siger, drønende ustabile.

0 0
Mike Grønbæk Madsen 18-10-2012 21:39:45

Jeg kan ikke se disse problemer på min GNex, GNote eller GS3.
Og igen, er det ikke muligt at fremstille et eksempel på video? Hvor man sammenligner det med iOS? Så os der ikke kan se problemet, får et indblik i hvad det er I mener?

0 0
Skinny 18-10-2012 16:42:57

Hej John. Endnu engang tak for en god og objektiv anmeldelse. Det er en fornøjelse at følge med i! Jeg bruger jeres side hver dag!

Ridsen du har fået din iPhone 5, hvordan har du fået den? Er telefonen tabt ved et uheld eller? Syns den ser slem ud:/

V. H. Mads

0 0
Rasmus Røge 18-10-2012 15:46:29

Jeg synes det er noget af en påstand at komme med at notifikationer på android virker "hamrende ustabilt". Specielt uden et eksempel eller en reference til at underbygge den, når min HTC Desire intet problem har med notifikationer. Synes det er en lidt retarderet påstand at komme med i et iphone 5 review.

0 0
MortenBC 18-10-2012 21:43:09

Må også sige at den udtalelse kommer bag på mig. Har aldrig selv oplevet problemer med notifikationer på android og ej heller før hørt nogen klage over det lige som du aldrig før har nævnt det i en anmeldelse?

Udover det undre det mig også at du synes internet oplevelsen på iPhone 5 er så perfekt. Har altid syntes at iPhone har været træls at surfe på. Bla. grundet grå firkanter når man "scroller" rundt på siderne, forkert/manglende visninger af divere opbjekter. Er disse "fejl" løst nu?

0 0
Mobilsiden.dk 18-10-2012 15:50:46

Hej Rasmus,

Synes det er en lidt retarderet påstand at komme med

Tak for kommentar og konstruktivt sprogbrug.

Jeg tester bunkevis af Android-ender. Og i den sammenhæng er det bare et faktum, at notifikationer fra f.eks. Twitter og Facebook stort set aldrig virkelig ordenligt.

Det er mere undtagelsen end reglen, at de kommer.

0 0
Runigj 21-10-2012 16:25:09

Det kan jeg slet ikke genkende det problem, og jeg har næsten haft alle visioner af, android lige fra 1.5 til 4.0.1 jeg mangler kun 4.1 jelly bean.

Nu når du oplever det så tit synes jeg du skulle leve en video om hamrende ustabilt notifikationer på android:-)

Men en ting kan vi blive enig om, det er at Facebook kører af H til på android! Facebook kører bedre på iPhone, med den sidste store opdatering.

0 0
19-10-2012 10:46:35

Notifikationer! Aaaa. Det må du vist hellere lave et video indlæg om, har aldrig oplevet noget mystisk med min nu to årig HTC desire s, men hold nu bare det æble svævende! Den er jo her i slutningen af 12 blevet opgraderet, så man kan dele et billede med andet en baggrund og mail, og nu kan man vedhæfte et billede direkte fra mail programmet, det stort!
Og ja vi har også æblet på matriklen :-)

Og lidt sjovt, når man nu sender en kontaktperson, og får valgmuligheden sms mms mail, er der et æble i den anden ende? Ja så går sms ikke.

Og da datteren glemte en vigtig aftale den anden dag, SÅ BRUG DOG DEN KALENDER, der gør jeg også, glemte bare at få alarm på.
Der er sq da alarm på en kalender aftale fra starten af! Eller.
(Det skal jeg selvfølgelig ha fulgt op på)

Og så lige lidt til tidligere indlæg, vand skade/hjemknap, vand i dyret ud med battriet, ja! Det er æblet så ikke ende om.
Virker knappen ikke , sæt stikket i bøj det ned af et pr.gange, så køre den
Moske igen, en fysisk hjem knap ?

Men hold den nu svævende!

Mobilsiden, ok side, er på daglig.

0 0
Rasmus Røge 18-10-2012 19:33:38

Jeg undskyld sprogbruget, det var "tale"-sprog og skulle ikke forståes bogstaveligt. Jeg ville have ændret det til retarderet påstand -> useriøs påstand hvis jeg havde kunnet redigere min kommentar. Men når nu min kritik var af jeres sprogbrug synes jeg egentligt min "overdrivelse" af sprogbrug i kritikken rammer ret præcist.

Men derudover vil jeg gøre forsøge at gøre det godt igen med lidt ros. Jeg synes generelt indslag på mobilsiden.dk er af høj kvalitet! Jeg læser de fleste nyheder og ser de fleste videoer herinde til stor fornøjelse - og det selvom jeg måske ikke altid er 100% enig med hver detajle :-) Håber i accepterer min undskyldning.

Ang. notifikationer, så modtager jeg ofte email notifikationer på min mobil hurtigere end min gmail tæller i chrome kan følge med. Samme kvalitet gælder for gtalk / sms. I twitter har jeg slået notifikationer fra, og facebook app'en på android er så ringe at jeg slet ikke bruger den.

Så synes din kritik af facebook notifikationer burde begrænses til twitter og facebook og ikke være en kritik af android's tilgang til notifikationer. Den måde push-notifikationer har potentiale og ofte fungerer på android har jeg ikke set bedre.

0 0
Rasmus Røge 18-10-2012 19:39:03

Derudover synes jeg egentligt ikke at det har sin plads at komme med en så generel kritik af android systemet i et iphone 5 review. Synes det er fair at rose iOS notifikationer, og hvis du virkeligt mener det, så sige at det virker langt bedre end på android. Men hvis du vil komme med så hård kritik af android, så synes jeg du skal holde det i artikler om android. Æbler for sig og pærer for sig.

0 0
Hans 18-10-2012 17:31:43

Hej John.

Jeg ved godt det kan virke som en hetz, men det må du endelig ikke ta' det som. Det virker bare som om jeg ikke er den eneste undre mig.

Kan det virkelig passe at du har haft så mange problemer med notifikationerne. Min egen erfaring er, at de altid virker. Men jeg bruger heller ikke facebooks og twitters notifikationer på min mobil.

Jeg er, igennem mit arbejde, meget afhængig af notifikationer fra min telefon fx fra mails, kalender, alarmer, sms'er og telefonopkald, og har ikke et indtryk af, at androids notifikations-system svigter. Det kan selvfølgelig bare være mig som har været heldig, men i kræft af min mobil-nørd-status på arbejdet, har jeg efterhånden været igennem mange test-telefoner, og jeg kan helt oprigtigt sige, at jeg ikke oplever det som "hamrende ustabilt".

Kunne det måske tænkes at det er facebook og twitter på android som har problemet, og ikke selve systemet? Hvordan klare fx google+ sig i denne sammenhæng?

0 0
CJ 19-10-2012 12:07:22

Bruger ikke twitter. FB notifikationer er jeg ligeglad med. Jeg får en del, men ved ikke om de kommer rettidigt. Derimod det der betyder noget for mig, SMS og email, det fungerer fint. Email notifikationer kommer hurtigere på mobilen end på min PC. Har ingen begreb om hvordan det virker på iPhone5, men har ingen problemer med at de kommer langsommere på tlf. Tværtimod :-)

0 0
Claus Jul Larsen 18-10-2012 16:49:53

Det passer jo ikke at der er problemer med Notifikationer på Android. Har selv en Galaxy Nexus, og den fungerer perfekt. Så du må enten have været uheldig eller er pro-Apple.

0 0
spock123 18-10-2012 16:18:27

Speaking of Android-enheder..

Kommer der ikke en test af monster-mobilen Note2??

0 0
18-10-2012 16:11:40

Nu har jeg også selv en android (af ældre dato efterhånden - Desire HD) - og jeg kan heller ikke helt følge dig mht. notifikationerne på android.

Syntes altid jeg får facebook notifikationerne i samme øjeblik som de kommer (twitter har jeg ikke sat op)?

Og tak for et fint indslag (dejligt det var lidt længere end de normale 2-3 min). Kunne særligt godt lide afsnittet med samtale kvaliteten.

0 0

Om brug af cookies