Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Kazam: Derfor ingen topprodukter endnu

Kazam: Derfor ingen topprodukter endnu

Web-TV: Topprodukterne lader vente på sig. Her kan du høre direktøren forklare hvorfor og hvad strategien er.

Telefonerne fra den nye mobilproducent Kazam er indtil videre dual-core telefoner, uden den store interne hukommelsesmænge, kæmpe-kameraer, 4G eller andre specifikationer vi kender fra markedets topprodukter.

Den nordiske direktør Claus Pedersen lover at fremtiden både byder på 4G LTE-telefoner og produkter med quad-core processor.

- ”Vi startede for seks måneder siden med et blankt stykke papir, og til en begyndelse har vi besluttet at sende nogle prisvenlige telefoner på markedet,” siger Claus Pedersen fra Kazam.

Han mener deres support er lige så vigtige som selve produkterne.

- ”Der er tre forskellige callcentre rundt om i Europa, og Danmark betjenes fra Göteborg, og de bliver mødt af dansktalende supportmedarbejdere,” lyder det fra den nordiske direktør.

Han vil ikke fortælle hvor mange telefoner Kazam skal sælge for at være en succes. Men ambitionen er ifølge Claus Pedersen, at kunne ses på hitlisterne fra GFK, inden udgangen af 2014.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

labodilsen 06-11-2013 11:02:09

Hvis de har lavet 7 mobiler på 6 mdr, så har de enten verdens hurtigste R&D afdeling, eller så er det ikke meget andet end rebrandede whitebox produkter fra en ukendt Kina leverandør.

Det er selvfølgelig fair nok, når vi snakke prislejet. men håber der kommer lidt mere tanke bag evt. top modeller, end et rebrand.

0 0
DX 06-11-2013 13:47:45

@labodilsen. Ja hvad tror du selv ? Selvfølgeligt er det ikke noget de selv fremstiller. Apple fremstiller heller ikke skærme / pross. etc. selv, vel ? De har sammensat nogle mobiler, hvor de har haft indflydelse på "indmad / komponenter".Og deres strategi er pris pris pris og varierede skærm størrelser, formegentlig ud fra betragtningen om at det store flertal ikke aner/interesserer sig for "indmaden". Og man kan jo se at Samsung, har succes med et stort udvalg af mobiler, så forbrugerne har en valgmulighed.

0 0
labodilsen 06-11-2013 14:50:27

Jeg tror som minimum, at hvis man lancere sig som mobil producent, at man så har haft en lille smulle at gøre med fremstilling af den mobil man prøver på at sælge, istedet for bare at sætte sit eget navn på en mobil som en anden producent har lavet.

Selvfølge er der ingen mobil producenter der laver deres mobiler 100% selv. (et eller andet i mobil kommer ude fra). men det er langt fra det samme som dette.

0 0

Om brug af cookies