Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Kom tæt på HTC One S - se den i forhold til One X

Kom tæt på HTC One S - se den i forhold til One X

Web-TV: I dette indslag kommer du tæt på HTC One S og ser den sammen med One X.

HTC One S er en smule mindre end HTC One X, og passer dermed bedre i lommen. Har du en lille hånd, er den også bedre at skrive SMS-beskeder på, da det ganske simpelt er lettere at nå fra den ene ende af skærmen til den anden.

Design og materialevalget på One S er væsentligt bedre end på One X, og valget af aluminium gør mobilen ganske lækker at holde ved - samtidig med den giver en følelse af kvalitet og lækkerhed at se på.

I ovenstående web-TV indslag kommer du tættere på produktet. Læs også vores store test af henholdsvis HTC One S og HTC One X. Se desuden web-TV indslaget om HTC One X.


HTC One S - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Timo 12-05-2012 17:10:43

Dejlig gennemgang af One S, og jeg gir John ganske ret, det en sindsyg lækker telefon. Jeg har aldrig oplevet så flydende et interface på Androd, ej heller på iPhone 4s.

Jeg vil dog anbefale at downloade Chrome Beta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&hl=da fra Play store som en alternativ browser. Den henter store side ned på få sekunder, langt hurtigere end standard browseren.

0 0
Rene 14-05-2012 18:59:45

Chrome Beta er så sindsyg hurtig, men bliver nu ved Dolphin da der er flere muligheder og det er bedre sat op.
Chrome Beta helt strippet og jeg bryder mig ikke så meget om dem måde bookmarkes er sat op, men der er sindsygt muligheder for at se det du har åben på computer på telefon og sådan.
Kort sagt lav det lækkert og så skifter jeg også til Chrome.

0 0
tewic 12-05-2012 10:44:24

Jeg havde lige kort en One S i hænderne i går. Jeg må indrømme at den føles lækker. Fint materiale, dejlig let mobil og så føles den virkelig tynd (også i forhold til min egen SGSII).

Hvis det ikke var for at jeg ikke har noget i mod at få en større mobil (SGSIII), så ville jeg uden tvivl købe en One S som erstatning for mig SGSII.

0 0

Om brug af cookies