Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Kom tæt på Kazams nye smartphones

Kom tæt på Kazams nye smartphones

Web-TV: Her kan du komme tættere på de kommende produkter fra Kazam.

Produkterne fra Kazam hører til i den lave ende. Priserne starter på 750 kroner for den billigste, og ender på 1.900 kroner for den dyreste, men hvordan ser de så ud tæt på?

- Her er Kazams priser

Vi har mødt Kazams nordiske direktør Claus Pedersen, og bedt ham frem fremvise de syv nye produkter. Alle har mulighed for at benytte microSD-kort til ekstra hukommelse, samt plads til to SIM-kort, såkaldt dual-SIM.

Specifikationerne for de enkelte produkter, kan du studere i vores overblik over Kazam-lanceringen.

De første telefoner fra Kazam kan købes i Danmark om to-tre uger.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rudik 29-11-2013 08:41:49

Er det ikk bare discount Kinafremstillede telefoner med deres brand? gå ind på ebay og søg dualsim android.
Kan man evt. spørge ind til dette i et interview selvom at det er frækt. Jeg tror ikke på kvaliteten, men jeg kan også godt se at vi mangler dual sim til folk der anvender deres arbejdstelefoner som privat telefoner.

0 0
Mads 06-11-2013 16:40:17

Det er bare i orden det de kommer med der. Meget konkurrencedygtige priser og en bred vifte af produkter med dual-sim. Hvis ikke det var fordi jeg lige havde købt en LG G2 var jeg strøget ud og havde støttet dette. Dual-core ser jeg ikke som noget problem overhovedet. Min temmelig gamle Samsung Galaxy Nexus har ingen problemer med at følge med med sine "kun" 2 kerner. Og nyeste version af Android skulle bruge endnu mindre processorkraft, så dual-core har lang levetid endnu. Så længe mobilen kører ren Android kan den sagtens følge med de store drenge. Godt gået Kazam!

0 0

Om brug af cookies