Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Kom tæt på Nokia Lumia 2520 - det første kig

Kom tæt på Nokia Lumia 2520 - det første kig

Web-TV: Den første tablet fra Nokia er en realitet og du kan få det første kig på den Windows baserede tablet her.

Nokia præsenterede i går deres første tablet nogensinde. John G. har været set smut i Abu Dhabi og set nærmere på Lumia 2520.

Den kommer med en 10,1 tommer stor skærm i HD-display, som er designet til at give den bedste læseoplevelse både indendørs og udendørs, sammenlignet med andre tablets.

Lumia 2520 kommer i farverne bland rød og blank hvid, mat cyan og mat sort. Det er uvist hvornår og om Lumia 2520 kommer i de danske butikker, ligesom også prisen endnu er ukendt.

I første omgang lanceres tabletten i USA, Storbritannien og Finland, og andre lande vil følge herefter.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 26-10-2013 12:38:27

Et fjols som oikke mener man kan bruge den som et windows system, "halloooo" har du hørt om USB mus. lidt lige som man bruger ved en normal PC... jeg kunne se den nyegamleupdateret "windows" knap i hjørnet så kan den også bruges som normal Windows... men mon ikke dne også kommer som en 12"... så ville det være ret brugbart som alternativ til en bærbar PC mm. den kommer til at koste 5-8000,-

0 0
Katron 26-10-2013 01:13:24

Det kan da kun gå for langsomt med at få den i handlen.. :)

Da jeg købte min første surface RT tablet, havde jeg totalt glemt at Navigationsdelen fra Lumia modellerne jo er Nokias, så netop denne feature savner jeg helt vildt.
Bare få den til Danmark i en fart..

0 0
Styxx 23-10-2013 20:36:22

Kan man ændre vinkel på standen? Det er det der irriterer mig allermest ved min nuværende Surface RT, og grunden til at jeg leder efter en ny. Og det ser umiddelbart ud til, at vinklen på Lumia 2520 er ca. den samme som Surface RT.

Jeg vil så gerne støtte Nokia, men det giver bare ingen mening at købe en 2520, hvis problemet stadig er der :) Og så ender det nok med Surface 2.

0 0
Alfix 23-10-2013 21:53:51

Du kan faktisk se at det er eneste position for hvis den ville kunne laene mere, saa ville den gaa fremover tasterne.

Paa den anden siden er jeg relativt uforstaaende overfor det med vinklerne paa Surface som du selv naevner. Med en god skaerm er det ligemeget og begge surface samt denne Nokia har jo helt utroligt gode skaerme.

Dog virker det til at 2520 her har en mere flexibel tilgang med den case, i den forstand at den kan laene bagud fordi der er en stiv underplade akkurat som der er det paa en laptop. Men hey, det kan kun komme an paa en proeve. :)

0 0
Styxx 24-10-2013 09:49:12

Ja jeg kan godt se det. Men det kunne jo være, at de havde lavet noget smart bagpå eller hvad ved jeg, der gjorde at vinklen kunne rettes :)

Jamen det er måske også småting. Jeg video skyper ret tit, og til det er vinklen ubrugelig, medmindre man sidder en meter væk. Det passer lige med, at der skal et dvd cover ind under. Og så bryder jeg mig bare ikke om at se skærme "oppefra", hvis du forstår. Den skal helst kunne vinkles, så jeg ser den "lige på".

Men anyways :)

0 0
Om brug af cookies