Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   LG G Watch R - de første indtryk [WEB-TV]

LG G Watch R - de første indtryk [WEB-TV]

G Watch R er verdens første runde Android Wear ur. Kombinationen af traditionel ur-design og moderne smartwatch system tiltaler, men mangler den sidste finish.

Googles nyudviklede styresystem til wearables pibler så småt frem på en række enheder. LG’s G Watch R sammensmelter det avancerede styresystem med et klassisk ur-design med rund skive, og som den første, et rundt display.

Så snart man strammer uret om håndleddet er det tydeligt, at LG ikke er urmager. Design-elementer som klassisk rund urskive med analoge visere er ellers på plads - fornemmelsen er bare ikke god nok: uret er nemlig formstøbt i plast, frem for metal.

RETTELSE: Fronten er udført i rustfrit stål med PVD-belægning.

Læs også: LG G Watch R - det første runde smartwatch

 

 

Glemmer man materialevalget en stund, er uret ellers komfortabelt i både størrelse og tyngde. En udskiftelig læderrem fuldender indtrykket af klassisk herreur. Displayet på 1,3 tommer er tilpas stort til at give plads til både informationer og en lang række forskellige ur-typer fra klassisk chronograph til moderne LED-efterligning.

Læs også: LG afslører pris på G Watch R

Et vandtæt ydre, ned til en meters dybde, og en indbygget pulsmåler giver G Watch R den nødvendige robusthed og funktionalitet til sport og aktiv livstil.

De øvrige funktioner deles med forgængeren LG G Watch, men mødes af et nyt sæt udfordringer når de firkantede kortnotifikationer skal klemmes ned i et rundt display. I visse tilfælde bliver tekst og billedet skåret af, og viser at Wear-udviklere stadigt mangler at tilpasse noget indhold til det runde format.

Se også: LG G Watch: Unboxing + Første kig [WEB-TV]

Klik på videoen nedenunder for at se uret i aktion.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Petersen 08-10-2014 21:53:36

nu er det lang tid siden jeg gik i skole og havde form og farver. men Motorolas Moto 360 er en form jeg ville kalde rund.

1 0
mathiasdk 05-09-2014 17:43:52

mobilsiden.dk's journalistiske niveau synker dybere, og dybere... Ærgerligt!

9 0
patrick lønquist 05-09-2014 16:34:16

Hold da op en gang sjusk.. Prøv lige at læs det indlæg EN gang til og SÅ upload det...

10 0

Om brug af cookies