Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   LG G3 - se videotesten her [WEB-TV]

LG G3 - se videotesten her [WEB-TV]

LG’s nye darling forfører på mange punkter, men den imponerende skærm er ikke uden ulemper.

Sidste nye flagskib fra LG er skabt til at imponere. Skærmen er større og skarpere end de fleste, og den er både praktisk og smukt designet.

Samtidig er softwaren en markant forbedring i forhold til forgængeren, mens kameraet tager bedre film og fotos i topklasse.

Læs også: LG G3 anmeldelse - når skærmen tager over

Alligevel er LG G3 ikke noget home-run i forhold til forgængeren, for displayet er en glubsk størrelse, og sluger mere strøm end hvad telefonen kan klare.

Se mobilsiden.dk videogennemgang af LG G3 nedenunder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

imral 04-07-2014 19:25:47

jeg skiftede fra iphone til lg. Min første lg er g2. Jeg har været ret glad for den. Jeg har aldrig oplevet varmeproblem, ligesom jeg gjorde med iphone 3, 4, 4s og 5. Jeg skifter til g3. Når jeg læser den første test og denne blev jeg lidt bekymret. Jeg undersøgte andre test på nettet, om der bliver nævnet det samme. Mærkeligt fandt jeg intet. jeg synes at det er undrende!

0 0
Jesper Søgaard 04-07-2014 08:47:06

Jeg har haft min siden i mandags og den har desværre problemet med varme som nævnt flere steder. Jeg har ikke oplevet at den har slukket, men den har reduceret lysstyrken i skærmen fordi den blev for varm. Når den blot står på standby og ikke bliver brugt til mere end Facebook, SMS og lidt surf så klarer den det fint, men så snart jeg åbner et spil eller starter video så bliver den meget varm og mister meget hurtigt strøm! Desuden så begynder den også at hakke lidt i det når den bliver varm - det er muligvis et udtryk for at processoren kører ned i hastighed for at skåne enheden.

Ud over ovennævnte så har jeg problemer med at når jeg trykker på home så spørger den om hvilken launcher jeg vil benytte som standard. Det er Easyhome eller den almindelige launcher. Det er pisseirriterende!

Ud over ovennævnte så er telefonen fantastisk. Jeg har haft G2 og denne skuffer ikke. Skærmen er superb - de medfølgende demo-videoer som ligger på enheden ser fuldstændig fantastiske ud. Man har næsten følelsen af at stå med én stor skærm i hånden. Så længe man ikke presser telefonen så holder den fint strøm til mit forbrug i en dag. Jeg ønsker mig dog at LG får fingeren ud og får Android L smidt på enheden hurtigst muligt og samtidig får rettet problemerne med varmeudviklingen - jeg kan dog frygte at det ikke er et problem som kan løses gennem softwaren!

0 0
02-08-2014 07:03:27

Vedr. Launcher
Har læst at hvis du sletter Telia appen så skulle det problem forsvinde.

0 0
Sven Andresen 04-07-2014 16:20:33

Hvis det viser sig at det er flere som har det problem, så er det jo decideret en stor fejl. Jeg stod og skulle bestille den, men har ventet lidt da flere og flere presser mobilen lidt. Afventet hvad de siger.
Spurgte også Mr meremobil om hans model blev varm, og han sagde at det kunne blive lidt varm når ham brugte navigation og den stod i solen inde i bilen. Virker som det er en svag model/parti ude i handlen. Virket bare underligt at ikke alle har det problem.

0 0
Jacob 03-07-2014 21:02:17

Når i skriver i har stresset den til en slukning, hvad er det så i gør ved den?? Simulerer i flere større programmer på en gang eller hvordan forgår det?? Jeg tænker bare, kommer jeg som alm bruger til at køre så meget så det sker? Går ikke ud fra den gør det bare jeg ser 1080 film eller kører clash of clans...

0 0
Sven Andresen 03-07-2014 17:33:10

Synes det er lidt underligt at ud af alle de sites jeg har læst reviews på, er det kun to som nævner varme problem. 2 ud af 12 sites. Og når man spørg om de har testet det, så har de stresset mobilen uden at den et lukket ned. Er i nu sikker på at i ikke har fået en mandags mobil? Jeg spørg bare.

0 0
Jacob 03-07-2014 10:03:41

Er det så noget som kan fixes med opdateringer engang?? Har bestilt men ikke fået min endnu.

0 0
Morten Jensen 03-07-2014 12:45:19

Ja det kunne være rigtig interessant. Spørgsmålet er, om man f.eks. med en officiel opdatering, eller en custom ROM, kan komme varmeproblemet til livs.

0 0
Jacob 03-07-2014 12:55:50

Ja noget skal der da ske. Det er ikke så fedt den slukker i tide og utide.... Syntes bare der kommer forskellige udmeldinger på diverse sites. Nogle siger det er et stort problem og andre mener det ikke er så slemt.

0 0
Daniel Søgaard Hald 03-07-2014 13:08:18

Hej Jacob,

Vi kunne ret let fremprovokere at telefonen lukkede ned pga. varme. Det kan du også se i videoen. Så det er helt bestemt et problem, men sikkert også et problem der kan løses via en softwareopdatering. Men det er svært at vide. Det er selvfølgelig ikke sikkert du vil blive berørt af det, men personligt ville jeg da nok frygte, at man telefon pludselig bare slukkede, hvis jeg tog den med ud i solen:-)

0 0
Jacob 03-07-2014 13:24:59

Jeg kommer helt i tvivl om jeg skal købe den overhovedet. Hvis der kommer en fremtidig firmware som fixer problemet, bliver det så på omkostning af grafik og hastighed? Der kommer andre quad mobiler lige om hjørnet som måske er noget bedre...

0 0
Daniel Søgaard Hald 03-07-2014 13:54:29

Det er svært at svare på lige pt:-) Hvis det er den telefon du vil have, så ville jeg ikke holde mig tilbage. Det er jo en super lækker mobil, som også får en rigtig god karakter. Hvis du skulle opleve problemer som dette, så er det jo bare at henvende sig til stedet du købte den.

0 0
Morten Jensen 03-07-2014 13:04:46

Det er nok meget afhængigt af, hvad man bruger sin telefon til.
Personligt tror jeg ikke det ville være det store problem for mig, da det er forholdsvis sjældent jeg kører krævende spil eller lignende på min telefon.
Men jeg vil da gå ud fra, at man med noget software, vil kunne neddrosle CPU/GPU når enheden når en vis temperatur. Det er ikke en elegant løsning, men det er jo det man gør på f.eks. PC'ere.

0 0
Om brug af cookies