Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   LG Optimus 4X HD - smartphone med ulemper

LG Optimus 4X HD - smartphone med ulemper

Web-TV: Optimus 4D HD starter med at være en fremragende smartphone. Men undervejs opstår der desværre problemer.

LGs første quad-core smartphone, Optimus 4D HD, føles som god kvalitet, og dens skærm er betydeligt mere farveægte end tilfældet er hos konkurrenten Samsung Galaxy S III.

Undervejs i testperioden begyndte der at opstå problemer.

Batteritiden var katastrofal ringe, lyden i headsettet ikke specielt god og kameraet tager mørke billeder osv.

Nogle af problemerne kan måske rettes med en softwareopdatering, men som det er aktuelt, kan LG Optimus 4X HD kun ramme tre ud af seks stjerner, da den desværre også er for dyr.

Læs den store anmeldelse af Optimus 4X HD for at få mere at vide om detaljerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 19-06-2012 16:59:17

Om så LG har lavet fem forskellige lorte-mobiler, har det jo intet med den nye at gøre. I denne her verden går udviklingen stærkt, og alle fabrikanter oplever at sende fede mobiler på markedet, ligesom de indimellem fejler, stort som småt. Samsung har godt nok også haft et par uheldige enheder på markedet, men derfor kan de jo stadig være med, og det faktum gælder sådan set alle.

Kig på eks. Motorola, som ikke har været hurtige nok fremme mht. smartphones, de var i flere år langt bagefter, selvom de ligger inde med flest patenter og er innovationsførende, historisk set. Først indenfor det sidste års tid har de formået at lave fede, stabile enheder, og idag har de det måske mest interessante produkt på high-end markedet.

LG har givet ikke helt kunne følge med, hvad angår service og mht. rettelse af fejl på nye produkter (O2x), og det gjorde det ellers finde produkt uanvendeligt for mange. Men jeg kan ikke se hvordan eller hvorfor det skal laste dem, når de her, år senere, vælger at satse hårdt, endnu engang, med en high-end smartphone. Nu ligger jeg ikke inde med sandheden, og jeg har jo ikke rigtig selv prøvet den nye LG o4x, men diverse anmeldelser har gjort mig nysgerrig, og jeg kunne sagtens finde på at købe den.

Jeg bliver naturligt skeptisk når noget bliver hypet på forhånd, og det er en af grundende til jeg ikke køber SG3, men det fejlslagne design var nu også en afgørende faktor. HTC One serien synes jeg er et pletskud, og valget stod for mig mellem One X/S som jeg havde på prøve, og så at vente på Moto Razr Maxx, som jo endelig kom på de danske hylder. Da jeg stod med den nye Motorola i hånden, var der bare ikke noget at rafle om..

0 0
Mogens 19-06-2012 14:39:05

Benjamin din humor har ingen grænser...smiler jeg har ikke udtrygt at jeg har sandheden eller lign men du mener at have sandheden om deres 2X som en mega dårlig tlf!!! jeg kender flere, faktisk en del som er særdeles tilfredse med den, så klap lige din gravhund!Selvfølgelig er der nogen sider der er mere objektive end andre,og ja det er den enkelte anmelders oplevelse der kommer til udtryg, men nogle sites bruger en "2nd opinion" men har ikke set denne side gør brug af dette!

0 0
Peter 19-06-2012 13:00:25

Det kan da ikke passe du siger at du ikke kan fokusere ligesom du sagde med One X og med One X kan jeg da sagtens fokusere så tror du ikke det er noget med dig at gøre og ikke telefonen !?!!

0 0
rasmuzz 19-06-2012 09:48:30

Man kan håbe på at LG har taget ved lære af fadæsen fra sidste forår re. LG O2X.. Føj for et produkt, skal man lede længe efter! Men jeg vil da ønske LG held og lykke denne gang ;-) Har selv HTC One X og den er der sgu ikke noget at skrive hjem om, sikke et fejlkøb.. Elendig batteritid, har en tendens til at lagge mlm skærmskift og så er den desværre ikke nær så hurtig som min gamle 4S! MEN det er stadig en utrolig flot mobil, det skal HTC ha.
Held og lykke til kommende O4X ejere.

0 0
Morten Jensen 19-06-2012 10:14:34

Angående O2X, så må jeg nok desværre give dig ret i, at de fleste forbrugere der købte denne telefon, nok er blevet ret skuffede.
Men hvis ser udelukkende på hardwaren og mulighederne med denne, så synes jeg bestemt ikke O3X har været et flop. Jeg har været utrolig glad for den. Jeg smed så også en custom ROM på stort set med det samme, hvilket jeg nok alligevel også ville gøre med One X og SGS3. Og lige så snart der kommer en custom ROM til min O4X, så ryger der også en sådan på denne.
Og specielt med O4X, så får man ubenægteligt meget hardware til prisen.

O4X kommer med nyeste Android, ikke ligesom O2X som kom med en forældet version, så på dette område har LG da oppet sig. :) Men om de er blevet bedre til løbende opdateringer, vil tiden vise.

Som afslutning vil jeg tillade mig at konstatere, at hvis man som jeg køber en telefon for hardwarens skyld, og selv har mod på at modde, tweake og sågar installere custom ROMS, så fik man meget for pengene med O2X, og umiddelbart er dette bestemt også tilfældet med O4X

0 0
19-06-2012 10:50:16

O2X var sindsygt dårlig, selv med custom roms på... Jeg prøvede mindst 10 forskellige ROM's og stadigt var den ustabil som bare pokker...Og det tog dem vanvittigt lang tid at få GB på den..

Det tager år inden jeg personligt kommer tilbage til LG....

0 0
Morten Jensen 19-06-2012 11:01:56

Det er slet ikke den erfaring jeg har haft med min O2X. Jeg har selvfølgelig prøvet et par ROMS som ikke fungerede særlig godt, men CM7 og senest CM9 har jeg ikke haft nogle nævneværdige problemer med.

0 0
Benjamin Jensen 19-06-2012 13:42:23

Jeg har hele tiden ment, at LG havde fat i noget dårlig hardware, da nogen oplevede store problemer, mens andre havde en problemfri tlf. De random genstart den lavede tyder i hvert fald på defekt hardware i visse tlf.

0 0
Morten Jensen 19-06-2012 14:04:15

Det skal jeg på ingen måde kunne afvise.

0 0
Mogens 19-06-2012 09:12:05

go humor og forventet Benjamin, men andre sites som fx Mobil.nu men også andre er enog meget positive overfor Optimus 4X! du læser sikkert kun denne side og hvor er det dog sørgeligt!

0 0
Benjamin Jensen 19-06-2012 13:38:53

Mogens>> Enhver test vil altid være subjektiv. Når du erkender det, så vil du nok se disse tests med samme øjne som jeg gør.

Jeg kigger altid på, om ulemperne vil betyde noget for mig, og gør de ikke det, jamen så er jeg egentlig ligeglad med hvad John G mener om det. Jeg går f.eks. ikke hen og køber en SGS III, fordi alle test siger, at det er den bedste tlf.

I tilfældet med LG, vil jeg nok også skæve til, at deres forrige tlf var virkelig dårlig, selvom den fik gode karakterer her på mobilsiden. Så selvom den fik 6 stjerner, så ville jeg ikke røre den med en ildtang.

Du ved ikke hvilke sider jeg kigger på, så du skal nok lige klappe hesten, før du beskylder mig for diverse ting. Men jeg ved, at jeg ikke vil tage en enkelt sides test for gode varer, før jeg har læst 3-4 andre test. Modsat dig, mener jeg ikke at nogen sider er mere objektive end andre. Det er helt op til den enkelte anmelder, og de præferencer han har. Den helt objektive sandhed finder du selv, når du står med produktet og selv har testet det ;) Men fordi du mener at have sandheden, betyder det jo ikke at John G er galt på den - vel?

0 0
Morten Jensen 19-06-2012 09:03:45

Først; tak til Helle for tippet om Elgiganten. Jeg var ude og købe mig en Optimus 4X igår.
Angående strømforbrug, så er mine første oplevelser meget mere positive end Johns.
Jeg tog den ud af laderen her til morgen, og den har nu kørt i tre timer på batteri, og den står stadig på 100%. Jeg har anvendt telefonen som jeg plejer, til lidt surfing i Chrome Beta, men ellers har den været på stand-by. Alle dataforbindelser aktiveret (WiFi, BT, NFC osv.)

Jeg må dog også indrømme, at jeg kan forestille mig at den bruger en del strøm ved intensivt brug.
Igår aftes brugte jeg vel omkring 30% af strømmen på batteriet i løbet af et par timer. Men i disse par timer var skærmen også tændt konstant, installation af utallige apps samt en del browsing, konfiguration og opsætning. Så dette er bestemt ikke typisk forbrug for mig.

Og til prisen, så vil jeg ihvertfald foretrække denne telefon frem for en SGS3 eller HTC One X, da dette bestemt også var telefoner jeg havde kigget på som afløsere for min Optimus 2X.

John G. Hvilken software version er der på den enhed i har testet? På min har jeg LG-P880-V10a-MAY-23-2012.
Og de erfaringer i omtaler omkring batteriforbrug, ved hvilket forbrug er dette testet?

0 0
Trentors 19-06-2012 09:18:30

Tillykke med den Morten, men hvem er Helle???

0 0
Morten Jensen 19-06-2012 10:03:03

Helle har tilføjet en Facebook kommentar til denne artikel.
Det er rigtig smart tænkt af mobilsiden, at man nu skal have kommentarer til artikler splittet op i Facebook-kommentarer og øvrige kommentarer. Virkelig snedigt og overskueligt.

0 0
Benjamin Jensen 19-06-2012 01:22:23

Hver gang man ikke er enig i anmeldelsen, så whiner folk over, at siden her ikke er objektiv, og de er Apple elskere. Det er næsten pinlig at blive ved med at læse de kommentarer. Hvor er det dog sørgeligt.

0 0
Mogens 18-06-2012 22:30:43

enig beikes, og ærgerligt at det er sådan!!! stod i Telia og legede med 4X og S3 og ja S3 er en smule mere "eksklusiv" men de kørte begge flydende og ens hurtigt på samme netværk, men LG er over 1000 kr billigere!!!

0 0
Trentors 18-06-2012 22:00:45

Elgiganten sælger den for 3333 kr. Det er stort set hvad en Galaxy S II koster. Hvordan DÆLEN kan det være dyrt?

0 0
beikes 18-06-2012 20:13:16

Mon ikke man sædvanen tro, allerede havde et billede af, konklusionens retning? Nu er dette site jo ikke ligefrem kendt for at være objektivt så det batter :p

0 0
Mogens 18-06-2012 16:35:34

Ja John, du er altid uheldig med andre mærker end Apple!...smiler

flere anmeldere melder om batteritid på 24 timer uden problemer, de bruger den nok ligeså meget som dig!!!

og kamera får ros for flotte billeder ved forskellige lysforhold

har set uvildige test sammen med S3 og tja ingen forskel, men en smagssag hvad man vælger.

Men LG er væsentligt billigere så for mig ingen tvivl

0 0
phoenix 19-06-2012 13:31:08

Hvis man kigger på breakdownet omkring batteri forbruget kan man se at android system omkring 3:14 kan du se at android system bruger meget batteri, samt er aktiv mere eller mindre konstant. Det ligner en software bug, alla den som vi Nexus s brugere måtte trækkes med i den rene 4.0.3, hvilket også er den version denne telefon kører, og det ser dermed ikke ud til at LG har rettet den bug til deres telefon. Det kan imidlertid rettes med en software opdatering, men da det er LG vi snakker om kommer det næppe til at ske.

0 0
hellas7 18-06-2012 17:54:41

kilder?

0 0

Om brug af cookies