Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Martin Thorborg: Du kan slå dig selv i hovedet med din iPad

Martin Thorborg: Du kan slå dig selv i hovedet med din iPad

TV: Efter snart et halvt års brug af Apples iPad giver super-iværksætteren Martin Thorborg sin uforbeholdne mening.

"Apples iPad er et imponerende stykke elektronik men den duer ikke når det virkeligt gælder".

Sådan er den uforbeholdne konklusion fra Martin Thorborg i hans nyeste web-talkshow, hvor han på den ene side giver Apple en på lampen, og på den anden side roser den amerikanske elektronik-producent.

Hvad synes du? Smid en kommentar herunder.

Martin Thorborg er kendt for at have startet og solgt potalen Jubii. I dag arbejder han blandt andet med Amino som er et stort iværksætter-forum.

Læs også:
 - Blog: Mit liv med Apple iPad

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

primestr_ 05-12-2010 23:28:31

Jeg har præcis samme holdning til det. Pads har skabt et forbruger stof som der ikke har været virkelig grund for.

Håber aldrig det fysiske tastatur forsvinder, man kan ikke opnå lige så hurtig skrive hastighed. Efter min mening.

God søndag.

0 0
Jacob 05-11-2010 19:51:16

Sælger du din ipad
Send evt en mail (jacob.frandsen@hotmail.com)

0 0
Peter 01-11-2010 08:36:02

Jeg havde 2 Laptops, den til arbejdet (den har jeg endnu, da firmaet nu engang stadig mener at Windows er det rigtige OS valg) og den til privaten (den har min datter så fået).

Ipad iOS v 3.2.2 er jo ikke den "rigtige" version, det er en kom igang version, mens vi venter på iOS v 4.2, hvor iPad kommer det stykke videre, der f.eks. hedder at køre 2 apps samtidig.

Der er da sikkert ting man ikke kan på sin iPad af den simple grund, at den ikke understøtter f.eks. Flash, det er så en livsstilsændring man må lære at leve med, men at sige at den ikke er til produktion, fordi man ikke kan med touchtastaturet lyder for mig lidt som, når jeg forsøger at forklare hvorfor jeg skal have et qwerty tastatur på min mobiltelefon for at skrive SMS'er :-)

Min iPad fungerer også fint når der skal arbejdes med Media center eller ydes IT support, der bruger man så Teamviewer eller hvad man nu er til.

iPad har fuldt ud erstattet min private Laptop, den er let og lækker og kommer sågar med i tasken, når jeg skal på arbejde.
Instant on, lækre apps (ja, der findes faktisk apps, der ikke kan fåes på din Windows PC som f.eks. Flipboard) og så er betjeningen helt i særklasse også selvom jeg heller ikke er for god til touch tastaturet.

Når v4.2 kommer lige om lidt, så er det kun det politiske Flash og det monopolistiske Apple set-up (iTunes) der er i minus for resten af min iPad er bare så meget bedre en mini Netbook Laptop var.

0 0
Henrik 01-11-2010 00:02:48

Jeg har en tilsvarende ambivalæns overfor den. På den ene side er den faktisk ret genial at spille på, og som en tilføjelse til børnefamilien som en slags casual-konsol er den faktisk ret god tror jeg.

Dog har jeg det som nogle af de andre, den er sgu ikke komplet nok til at surfe på og andre mere avancerede ting ifht. en rigtig laptop. Pga. mit arbejde som udvikler, kan den ikke erstatte min laptop/PC, og den får står til gå rundt med. Så hellere min smartphone som egentlig kan mere, bare med mindre skærm men så også mere lommevenlig.

0 0
Henrik 01-11-2010 00:03:57

og der skulle stå "og den er for stor til gå rundt med."

0 0
Thomas 31-10-2010 22:15:15

Jeg venter på en god Meego pad. Den kommer til at kunne de sidste 20% :-)

0 0
Claus 31-10-2010 16:15:51

Elsker min iPad og den dækker mit og min families behov (kone og 2 børn på 2 og 4 år) vi har lige købt iPad nr 2.

Og thorborg siger det meget godt. Det med han ikke bruger den ubevidst er nok mere relateret til hans aldersgruppe idet det måske er lidt svært at ændre sine vaner ;-) spøg til side. Jeg bruger slet ikke min macpro mere. Ipaden kigger enten i skuldertasken eller ved sofabordet.

Børnen er tosset med den og spiller spil og hygger sig med tal og bogstavs lege på den. Derud over er den meget bedre at se billeder på for den da brugen af den er mere intuitiv end en computer, da børnene har svært ved at håndtere et tastatur.

Hvis jeg skal lave de sidste 20% som thorborg rigtig nok skriver så bruger jeg min iMac....og ja jeg er en glad Apple bruger og intet ondt ord om andre produkter. Uandset mærket så kan jeg kun anbefale en pad af selv-valgt mærke.

Det er dig voldsomt irreterende at hjemmesider som f.eks. Mobilsiden ikke får rettet deres html og ja så den er valid, da det er ret bøvlet at logge ind på siden med iPad. Der er fejl i noget overlay og flere brugere har skrevet om dette tidligere uden det bliver rettet til.

0 0
Kim Harder 31-10-2010 14:27:45

Jeg kan ikke slå mig selv i hovedet med en IPad, det ville være synd for mit hoved, så ville jeg hellere lade den køre over af en bil. Har ikke selv sådan noget bras. Det er sige som B&O noget opreklameret skramel.

0 0
Tobias 31-10-2010 11:34:40

det Martin Thorborg siger er vil det som appel har sagt fra starten og som alle bruge vide og have købt ders Ipad efter Ipaden er super til lidt sufe og video klare den sådan set også ganske godt det var til de 2 ting jeg købte min til af skrive meget giver det jo næste sig selv af den ikke er god så er en laptop jo beder, jeg elsker min ipad og får snart en holer til vegen i køknet så jeg kan have mine opskafter på den skal måske siges jeg ser meget dåligt så kan også være en af de ting der gør en ipad langt beder for mig

0 0
Durante 31-10-2010 00:49:55

Jeg må sige at jeg er utrolig glad for min galaxy tab af to grunde:

1: Skærmstørrelsen.
Dette er en vigtig faktor for en netnarkoman som mig, der ikke kan nøjes med en bette skærm. Hvis man skal læse noget som simpelt som tegneserier eller noget mere "advanceret" som diverse nyhedssider, er det ufattelig rart med en skærm i den størrelse. Problemet opstår ved andre, at jeg for det første bliver frustreret over den lille tekst på en mobil.

2: Det kompakte ydre.
I forhold til en bærbar, er den langt mere handy at have med at gøre Og det er et plus at den starter med det samme.

0 0
Daniel Jørgensen 30-10-2010 18:33:51

Han har det jo ligepræcist som jeg har haft det fra starten. Jeg kan ærlig talt ikke se hvad det er den iPad skal dække. Og det samme gælder android tablets.

De er fede at have men funktionaliteten er altså for minimal.

iPaden kan jo ikke mere end en stor mobiltelefon. Men fordi den sælges som tablet køber folk den. Hvis den nu blev solgt som en mobiltelefon, hivlket det jo egentlig bare er, ville folk ikke købe den fordi den var for stor. Og det er vel egentlig lidt skræmmende

0 0
Michael 30-10-2010 14:12:19

Jeg er ikke fan af ipad, eller android tablets for den sags skyld, så jeg elsker den kommentar "Jeg vil så gerne elske den", for det siger i virkeligheden alt: Den er bare ikke god nok.
Personligt ser jeg mere fremtid i hybriderne(tablet og bærbar computer i et), fordi de har et rigtigt styresystem med fuld funktionalitet, og man kan vælge om man vil bruge dem som tablet eller laptop. Macbook air som hybrid ville eksempelvis være genial.

Med venlig hilsen

0 0
31-10-2010 22:11:18

Helt enig. Alle der køber en tablet nu, får kun en tablet, som jo i bund og grund kan det samme som en mobil og en netbook(som til sammen nemt kan være billigere end en ipad). Jeg mener Lenovo er på vej med en hybrid, den glæder jeg mig meget til.

Desuden så jeg Galaxy Tab, den virker meget plasticagtig, den falder formentligt fra hinanden hvis man begynder at slå sig selv i hovedet med den.

0 0

Om brug af cookies