Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Microsoft: Ingen Marketplace i Danmark

Microsoft: Ingen Marketplace i Danmark

Web-tv: Windows Marketplace bliver først senere tilgængelig fra Danmark. Men brugerne skal nok finde ud af at omgåes det, mener Microsoft.

Når man køber en Windows Phone 7-mobil i Danmark får man ikke adgang til applikationer og spil fra Windows Marketplace.

Der er nemlig ikke åbnet for den danske del af Marketplace.  

Men det er der ikke noget underligt ved: 

-"Det er helt naturligt, at man ikke kan rulle alle services ud til alle lande på én gang," forklarer Henrik Petersen, divisionschef, Microsoft Danmark. 

Se mere af interviewet i videoen ovenfor. 

Nedenfor forklarer Henrik Petersen, hvordan Microsoft sikrer, at applikationerne lever op til de fælles krav.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

AndersO 18-10-2010 22:25:21

Nu har jeg ikke mulighed for at se video'erne (der kommer en fejl fra youtube om at klippet er privat), men jeg tror nu det lidt er en overdrivelse når mobilsiden skriver at der ikke kommer marketplace i danmark. Jeg har været til et par udvikler arrangementer med microsoft, og jeg er 95% sikker på at det der sker er at der ikke er adgang til BETALINGS applikationer, mens der fra dag et vil være adgang til gratis applikationer. Alt andet ville da også, som en tidligere kommentar bemærker, være fuldstændig tåbeligt.
Betalings apps kommer også på et tidspunkt, men den slags er ikke ukompliceret at rulle ud, hvilket vel også er årsagen til at det først for nyligt er dukket op til Android.

0 0
AndersO 18-10-2010 22:29:52

... jeg kan da også supplere med at jeg har en Zune HD, som jo bruger samme PC software til synkronizering med videre. Her er der også en app store (dog med meget begrænset udvalg), som der kun er adgang til fra USA, men det lykkedes mig da ret hurtigt at få adgang alligevel, og det virker ikke til at Microsoft gør det store for at stoppe det....

0 0
pb 18-10-2010 19:48:02

Måske kunne vi istedet prøve at vende det til lidt positivt. først og fremmest handler det om at få adgang til marketplace. jeg er helt sikker på både mobilsiden og mange af de rigtig begavede læsere har nogle gode fif, så del dem endeligt med os andre

0 0
Anders W 18-10-2010 17:42:41

At afskære en del af kunderne fra applikationer i det heletaget er sgu' da dumt.

At kunne hente de apps man behøver er jo en meget stor del af folks oplevelse med deres smartphone.

Hvorfor skulle jeg give kassen for en WP7 mobil hvis jeg kun kan bruge de apps de har valgt at installere på telefonen??

Apple og Google åbnede da i det mindste for gratis apps ved lancering. Hvis man ikke engang kan få gratis apps på sin Windows mobil, så taber de da først kampen mod Android og iOS.

Så køb en WP7 mobil i DK, og du får IKKE dansk keyboard/ordbog, danske menuer eller Marketplace. Uden Marketplace kan du ikke engang hente et dansk keyboard og en ordbog.

Skandale!

0 0

Om brug af cookies