Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Moodagent snart klar til Windows Phone

Moodagent snart klar til Windows Phone

Den danske musikapplikation Moodagent er klar til Windows Phone indenfor ganske kort tid. Se interview her.

Mobilsiden.dk har været forbi Moodagent under Nokia World 2011, som havde en stand, hvor de viste demo af hvordan programmet ser ud på en Windows Phone.

I nedenstående kan du se programmet har fået et nyt skin, et par preset indstillinger, men den kendte “slider-feature” er der stadigvæk.

Kristian fra Moodagent udtaler:

- “Vi er glade for Windows Phone, det har været den hurtigste portering vi nogensinde har foretaget af en Moodagent til en anden platform. Jeg tror, vi ligger lige i underkanten af tre uger fra vi sætter det første semi-kolon bag en kodelinie til vi står her med et produkt. Så vi er rigtig rigtig tilfredse med udvikleroplevelsen”.

Moodagent forventes at være klar i Marketplace fra november måned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 13-11-2011 19:59:34

.. det er godt at det er så nemt at re-designe og omportere apps til WP7 platformen.. det er det der skal sikre dem et stort Marketplace med alle de populære apps, og dermed alle kunder der tvivler på om det nu er det rigtige at skifte over på grund af eventuelt manglende apps.

0 0
Jesper Hansson 31-10-2011 10:15:49

Det er sku nice, at man kan omprogramere et app udviklet til et andet OS, på 3 uger.. det har sku nogle store fordele ;-)

0 0
Chris D 08-12-2011 13:15:56

Sku = sgu!

0 0

Om brug af cookies