Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Motorola Xoom - powerfuld, men klodset (videotest)

Motorola Xoom - powerfuld, men klodset (videotest)

Web-TV: Motorola Xoom er på mange måder et af de bedste bud på en Android-tablet. Men designet trækker ned.

Går man og overvejer at investere i en Android-tablet, er Motorola Xoom en overvejelse værd.

Xoom er nemlig både smidig og hurtig, og kan trække selv tunge websites, som for eksempel streaming af web-TV.

Men det trækker ned, at den er både stor og klodset. Med sine 713 gram er Xoom nemlig tungere end både iPad og Samsungs Galaxy Tab 10.1, og designet er samtidig hverken pænt eller smart.

For eksempel gør den buede bagside det meget besværligt at skrive på Xoom, mens den ligger på et bord.

Læs også hele anmeldelsen af Motorola Xoom.


Motorola XOOM - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

klaus 14-10-2011 20:45:43

hej jeg hedder klaus, og har tænkt mig og købe en android tablet. jeg tænkte på og vælge imellem Samsung Galaxy tab 10.1 eller Motorola XOOM. men jeg kan ikk bestemme mig. vægt betyder ikk særlig meget for mig og heller ikk designet. vil gerne have temmelig meget plads da jeg gerne vil have plads til en masse film på den. den skal helst være temmelig hurtig på internettet være gode til og trække spil, og lige en ting til den skal helst have temmelig lang batteritid på ca. 8-10 timer.

0 0
Andreas 09-09-2011 10:27:34

Får mig snart en Galaxy Tab 10.1, kan i ikke vise hvilke apps der er tablet baserede?

0 0
Henrikmand 09-09-2011 08:36:48

Jeg synes ikke nødvendigvis det er et kritikpunkt, at bagsiden er buet. Når man køber sin tablet, skal man bare tænke over brugssituationen. Jeg sidder fx. altid i sofaen, bus, bil eller fly med min tablet, og det betyder at jeg altid har den i skødet.

Jeg valgte selv en Transformer, som også har en buet bagside - mere buet end Xoom. Og jeg ser det som en klar fordel med mit brugsmønster.

Derudover har jeg også transformer-docken med fuldt tastatur, så hvis jeg virkelig skal skrive, er det ikke noget problem.

0 0
Henrikmand 11-09-2011 21:06:54

Nå, jeg må selv lige komme med en rettelse.

Transformerens bagside er godt nok buet i siderne, men den har stadig en flad midte. Det betyder at den ligger fuldstændig fast, når den ligger på bordet...

Jeg havde bare ikke prøvet det før nu....

0 0
Jesper 08-09-2011 12:00:51

..som bekendt en smagssag. I løbet af min arbejdsdag skænker jeg ikke design en tanke, så det er ligegyldigt i min verden.
Derud over ligger den aldrig ned på bordet, når jeg skriver på den. Jeg har købt det originale etui/cover, som ganske vist er noget plastikskrammel, men den gør, at Xoom kan stå op, når jeg bruger den, hvilket er markant mere brugervenligt, end at have den liggende fladt på bordet. Derved betyder vægt heller intet. Jeg kender ikke mange, som holder deres tablet i hænderne, når de bruger dem, så i mine øjne er vægt og "tyndhed" blot salgsparametre.

Nu siger I, at den er stor og klodset. Det betyder jo så, at alle andre tablets i 10.1 formatet er store og klodsede, idet de jo alle har det samme format. Den er tykkere en GT10.1, men det betyder reelt mindre end du giver udtryk for. Bare vent til Lenovo kommer med deres tablet, SÅ skal du se en tyk tablet...som i øvrigt kan meget mere end alle de andre!

I øvrigt er det påfaldende, at John G. siger, at selv om on-screen tastaturet er fint og fungerer glimrende, så bliver det aldrig ligeså hurtigt, som et rigtigt tastatur. Dette er jo en lidt negativ udtalelse, som jo er fuldstændig korrekt...men så vidt jeg husker, blev det punkt aldrig påtalt på iPad og iPad2!
Det virker som om, at de fejl og mangler en tablet nu engang har, først bliver fremhævet når det er andre produkter en Æbles der bliver testet.

Ikke noget iHate her, men jeg syntes blot, at det er en smule påfaldende!

0 0
Hans Jákup Danielsen 08-09-2011 11:52:48

det er sjældent jeg kritiser sprogbrug hos journalister... (da jeg selv er grammatisk nød)
men seriøst powerfuld??? er det ikke godt nok at skrive kraftfuld... sågar kan jeg gå med til powerful... men at blande de to ord, til en slags hybrid... huff

0 0
Lasse Poulsen 08-09-2011 11:23:35

Hvornår forventer I at teste Asus's Transformer??

0 0
Om brug af cookies