Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   NETOP SLUT: Interview med Nokia om de nye Lumia modeller

NETOP SLUT: Interview med Nokia om de nye Lumia modeller

LIVE: Mobilsiden.dk har sendt LIVE fra Nokia i København. Vi har talt med produktchefen, der viser de kommende Lumia smartphones frem.

BEMÆRK: LIVE ER RYKKET TIL KL. 19.00


Nokia afholder i dag, onsdag den 5. september 2012, pressemøde i New York. Her præsenteres det nye lineup af Windows Phone 8 enheder. Dette kan du følge i en live-chat på Mobilsiden.dk.

Efter pressemødet kan du se et live-interview fra Nokias danske domicil på Sydhavnen i København. Her taler Mobilsiden.dk’s chefredaktør John G. Pedersen med Nokias produktchef Niels Kjelstrup om produkterne, der også vil kunne ses live.

Udover at komme tæt på de forventede nye Lumia-enheder, kommer interviewet også omkring Nokias krise, og der sættes fokus på strategien, der skal bringe Nokia tilbage i købernes bevidsthed.

Er der spørgsmål du mener det er vigtigt at få svar på, at skriv det gerne i kommentarfeltet herunder eller send en mail til johng@mobilsiden.dk.

Vi sender direkte på nettet via Ustream på denne side du er på netop nu. Indtil vi er live, vil der vises pausebilleder. Du kan også finde vores kanal på Ustreams applikation til smartphones og tablets.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 05-09-2012 13:18:40

Man kan ogsa bare foelge med fra 16.00 her http://www.nokia.com/global/about-nokia/webcast/live/

0 0
Mobilsiden.dk 05-09-2012 16:54:31

Hej Alfix. Det er to forskellige ting.

0 0
Alfix 05-09-2012 17:45:32

I know, men hvis man saa Nokia tingene, havde man nok set og hoert det meste ;) Ikke for at nedgoere jeres event. Men jer gaar udfra det er den Danske afdeling i snakker med, som aldrig ved specielt meget om noget som helst. Efter min mening. Bliver imponerert hvis de kommer med datoer og priser feks.

0 0

Om brug af cookies