Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Nexus 7 - se den store gennemgang

Nexus 7 - se den store gennemgang

Web-TV: Kom tæt på Nexus 7. I et 15 minutters langt indslag fortæller vi mere om Google og Asus nye tablet, som vi har testet.

Google Nexus 7 er en utrolig cool Android 4.3-baseret tablet på 7 tommer - endda med HD-opløsning, der er skabt i samarbejde med Asus.

Enheden har mange gode sider, og har en formfaktor der får den til at lægge godt i hånden, men det lille format betyder også, at den nogle gange ikke er helt stor nok.

Gennem ovenstående 15 minutters lange web-TV indslag, kommer du tæt på fordele og ulemper ved Nexus 7.

Læs også vores anmeldelse af Nexus 7 på skrift.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

04-10-2013 13:28:43

Jeg er en kæmpefan og tilhænger af Mobilsiden.Dk, og vil sige: rigtig god gennemgang af denne tablet, da jeg selv står og overvejer at købe den.
Jeg savnede dog noget fokus på skærmen- evt. nogle Full HD klip fra Youtube, HD billeder eller hvordan skærmen tog sig ud i spil- da det er et stort trin op fra sidste års model :-)

0 0
iPhoneHacks2009 06-10-2013 11:36:18

Hej, læste lige hurtig din besked omkring du vil se nogwn HD klip på den nye nexus jeg har selv haft den længe og skærmen er god og hvis du vil se en god video omkring den her nexus så søg på MKBHD på YouTube han har lavet en video omkring denne nexus hvor han viser full HD klip på osv :)

0 0

Om brug af cookies