Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Nokia E7 - se vores første indtryk

Nokia E7 - se vores første indtryk

Web-TV: Business-smartphonen Nokia E7 er i gang med at blive testet på Mobilsiden.dk. Her kan du se mobilen, og høre vores første indtryk.

- "Nokia E7 er den ultimative business-smartphone på markedet i dag," skriver Nokia i deres seneste pressemeddelelse om E7.

På Mobilsiden.dk er vi nu i gang med at teste, om dette er korrekt.

Indtil nu er vores indtryk, at skærmen er utrolig flot. AMOLED-typen med Clear Black Display gør det lettere at se skærmens indhold i sollys - og allerede nu imponerer den.

Nokia har ikke gjort noget ved den haltende internet-browser, som dog understøtter Adobe Flash. Til gengæld er fejlene omkring synkronisering af mails via Google App på Mail For Exchange rettet.

Se ovenstående web-TV indslag og bliv allerede nu en smule klogere på E7.

Læs også:
 - Flere detaljer om Nokia E7
 - Nokia E7 er forsinket


Nokia E7 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

SørenHC 07-03-2011 12:47:37

Har været inde på et engelsk site...
Nokia E7 skal efter sigende blive lanceret i dag fra Nokia i Europa og skulle kunne købes i den igangværende uge,

0 0
ladjo 28-02-2011 11:17:54

Har hørt fra et par sider efterhånden, bl.a. fra foraet herinde, at den næste opdatering til f.eks. N8 indeholder en stærkt forbedret browser som bl.a. skallerer teksten som man kender det.

Endelig vil Nokia lave UI´et helt om i Symbian i den store opdatering som skulle komme omkring september/oktober.

Alt dette er en ringe trøst nu og her, men viser dog at Nokia absolut ikke er færdige med at lege med Symbian ;o)

0 0
Henrik 28-02-2011 12:08:15

Browseren som kommer i PR2.0 her i foråret, ser jeg frem til. UIen behøver de ikke gøre noget ved for min skyld, det fungerer fint for mig som det er.

Min største anke før i tiden med tidl. Symbian telefoner var, at de var lidt langsomme i det, men sådan er det ikke med de nye (N8, C7, E7) - det hele går hurtigt og flydende, så det er nice.

0 0
SørenHC 24-02-2011 13:12:39

Jeg cykler - som hovedregel altid på arbejde og lytter typisk til p1 eller p3. I den sammenhæng er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt der er FM modtager - altså at man kan høre radio på E7.

Jeg har læst/ hørt flere anmeldelser på nettet, hvor de hævder der ikke er FM-radio - omend der på Nokia hjemmeside under E7 står FM-radio

Håber, at John G... vil snakke om det. Radioen og den gode lydkvalitet hos Nokia er årsagen til at jeg vil have en E7 og ikke en Iphone 4, hvor radioen, der kun kan strames i henhold til, hvad der står på nettet - ofte mister forbindelsen/ har svært ved at finde den - samt at det tillige er dyrt at streame radio...

Håber John vil kommentere denne Radio på E7 samt, hvordan det virker, hvis man bruger Opera på E7 i stedet for den indbyggede browser.

Glæder mig til at se videoklippet,

Go Nokia,

0 0
Henrik 24-02-2011 14:20:40

Ja, E7eren har FM RDS Radio modtager.

Den som folk på nettet snakker om er den (for Nokia) ellers typiske FM Sender(!) som gør at man kan sende lyden ud som FM signal. DEN funktion er pillet ud af E7eren, hvorimod både N8 og C7 har denne.

0 0
chris 22-02-2011 12:04:14

Jeg synes det er en god førstegangs omtale Nokia E7 får her. Hvor det nævnes, at det ikke er en IOS eller Android telefon og derfor har nogle andre kvaliteter. Men samtidig gøres der opmærksom på at Nokia og Symbian har problemer med brugeroplevelsen, som er løst bedre på andre platforme.
Det irriterer mig at man f.ex. ikke kan sætte eget SD kort i. Men keyboardet ser lækkert ud.

0 0
kmo 19-02-2011 18:35:50

Jeg købte en N8 fordi den har det bedste HW - kamera, design(?), navigation, hdmi, standby. Det er nu 1½ måned siden og jeg venter stadig på at få en ordently browser, mere end en exchange account og nogle ordentlige apps. Symbian er udemærket, men det er bare 5 år efter Android. Med den nye udmelding fra Nokia ved jeg nu at der ikke kommer nogle apps til Symbian på niveau med Android. Jeg så en af mine venners Samsung Galaxy i går og det er bare en helt anden oplevelse. På Symbian er alle apps autonome; dvs. du kan ikke starte navigation fra en kontakt eller kopiere en SMS ind i en mail etc. Funktionelt er Symbian et sted mellem MSDOS og Win31.

0 0
SørenHC 19-02-2011 13:46:47

Jeg har ventet i lang tid på E7. Jeg har afholdt mig fra at købe N8, HTC Desire eller en æbletelefon.

Imidlertid står jeg tilbage med den smag i munden, at man køber en telefon med en software som producenterne ikke længere selv tror på.

Men jeg køber nu alligevel en E7, hvis den bare får rimelige anmeldelser. Jeg har aldrig synes, at Symbian er så dårlig som anmelderne gør den til.

Det eneste punkt, hvor Nokia efter min mening virkelig halter efter er på deres browser og her kommer efter sigende en opdatering.

Iøvrigt begriber jeg ikke, at man ikke tidligere har gjort noget ved det. Firmaet som startede med at ligge kamera, radio og musikafspiller ind i telefonen...at de ikke kunne se det med nettet komme undrer mig noget...

PT tror jeg egentlig, at en HTC Desire pro er bedre rent softwaremæssigt - men jeg støtter det europæiske selskab...Kom så Nokia

0 0
kmo 13-02-2011 20:00:06

det klogeste for Nokia er se at få WP7 ud på de nye Symbian3 telefoner; N8, E7 og C7. Jeg har selv købt en N8 i forventningen om at Nokia satsede på Symbian. Hvis ikke de giver en fornuftig migrering til WP7, så skal de ikke regne med at se mig i butikken igen. På den måde får de også 5+ mio brugerne fra start på WP7.

0 0
Henrik 14-02-2011 01:01:30

Det sker helt sikkert ikke.

1) Der kommer til at gå en del måneder før det første Nokia WP7 device overhovedet er klar på markedet. Der er mange ting, der skal laves først.
2) N8 mm. devices er i hardware bygget op omkring Symbian, og det giver ikke mening at skrive nye HW drivere til WP7, desuden kræver WP7 det dobbelt RAM bare for at køre ordentligt.
3) Det giver heller ikke ret meget mening, da der til den tid er nye chipsets der er langt mere powerful.
4) Nokia stopper ikke upgraderingerne af Symbian^3 lige med det samme. De planlagte opdateringer osv. kommer stadig. Det er iflg. Nokia selv stadig planen at der skal sælges 150 millioner flere Symbian devices.

Det blir en glidende overgang.

0 0
Thomas 11-02-2011 12:39:29

Efter den udmelding som er kommet i dag..

0 0
Kristian Udsen 11-02-2011 17:03:26

Jeg tror ikke mange vil investerer i en nokia smart phone med symbian, indtil de formår at komme med deres udgave WM7 i en nokia. Håber for Nokia at det ikke tager dem for lang tid, ellers kan de ende som Palm glemt!

0 0
Henrik 12-02-2011 17:46:16

Jeg forstå godt jeres skepsis. Men Nokia lover at Symbian ikke droppes lige med det samme, det blir over en længere periode på et par år. Mon ikke det til den tid alligevel er til at få en ny telefon igen?

Jeg mener man køber vel en telefon for det den kan nu, og hvad man skal bruge, og det ændrer sig jo ikke fra den ene dag til den anden.

En iPhone ejer, der er med på noderne, skifter jo også til ny model ca. hvert år.

0 0

Om brug af cookies