Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Nokia World viser fremtiden med konceptmobil

Nokia World viser fremtiden med konceptmobil

Web-TV: Den store konference går ikke kun ud på, at præsenterer nye mobiler, også fremtidens teknologier og idéer vises frem.

Ved Nokia World har Nokia taget en mobiltelefon med, som er helt speciel, da den har en helt unik brugerflade, som gør telefonen skal bøje og vrides for der sker ting.

Hvis du bøjer eller vrider en almindelig mobiltelefon, så sker der selvfølgelig også ting, men det er nok primært den går i stykker.

Den nye koncept telefon fra Nokia kan ved hjælp af ryk, vrid og des lige navigerer rundt i menuerne, zoome og meget andet.

Og udfra nedenstående video, så ser det ud til at virke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 28-10-2011 12:31:02

det er da ikke særlig praktisk! Jeg kan godt se det sjove ved det, men der skal da laves noget andet interface for ellers bliver det sgu bøvlet at skrive sms'er og mails ;)

0 0
Jesper Søgaard 27-10-2011 12:05:57

Jeg synes Nokia skal få omsat deres koncepter til virkelighed. Specielt Nokia Kinect var alt for sej.

0 0
KimDotDK 27-10-2011 12:15:39

Ja, det er jo ikke opfindsomhed og teknisk kunnen, de mangler. De er bare alt for sløve, til at få det sendt på markedet.

0 0
Mazzen 27-10-2011 12:29:01

Ja, men det sker jo tydeligvis nu, har tidligere selv været Nokia-mand(Har næsten ikke alle danskere det) og N95 var en af de fedeste mobiler jeg har haft.

Og hvis Nokia kommer og viser at de kan det samme med deres smartphones på WP7 osv, så kunne man da nok overveje at få Nokia igen.

Vil dog vente lidt endnu, og se tid(og deres modeller) af, for vil ikke købe en hvis det viser sig at være er flop.

Kunne godt lide ideen bag Symbian, og hvis Nokia viser sig som de foregangsmænd de var igen så tror jeg godt de kan regne med mig, Apple siger mig ikke noget, da jeg kun havde problemer med min telefon da jeg havde en Iphone 3, og Android er møgfed(har en HTC Desire), men der er for mange "huller" i Androids OS og det kan til tider være svært at leve med.

Men Google kan jo også få styr på den fragmentering der er deri(ikke lige så meget som Apple dog) så det hele kommer til at spille det bedre.

Bliver spændende at se hvad fremtiden byder fra Nokia, Google, og Apple.

0 0

Om brug af cookies