Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Oppo N3 første kig: En meget alternativ mobil [WEB-TV]

Oppo N3 første kig: En meget alternativ mobil [WEB-TV]

Oppo N3 første kig: Glæd din indre Georg Gearløs med fjernstyret kamera, lynlader og fingeraftrykslæser.

Oppo har længe stået bag innovative telefoner med deres helt unikke identitet. Seneste topmodel fra den kinesiske high-end fabrikant bryder ikke med traditionen, og bringer en unik cocktail af features til mobilverdenen. Med fjernstyret kamera, lynlader og fingeraftrykslæser kan N3 glæde din indre Georg Gearløs.

Læs også: Oppo N3 kommer med nyt kølingssystem

Allerede ved første greb er man ikke i tvivl, N3 er robust - endda bundsolid, takket været sin metalramme der smyger sig omkring plastkabinettet. Vægten på 192 gram er i den høje ende, men styrker kvalitetsindtrykket yderligere. Alligevel føles N3 ikke nær så stor og voldsom som forgængeren N1, for skærmen er krympet fra 5,9” til 5,5”.

Med mål på 161 x 77 x 9,9mm befinder N3 sig dog stadigt resolut i phablet-land, og den vil fylde godt i hånden eller bukselommen. Bagerst har Oppo integreret en fingeraftrykslæser i pegefingerhøjde der kan låse mobilen op som i Apples Touch-ID.

Se også: Oppo Find 7: Pixelspækket bæst [TEST]

Til at drive telefonen frem er 2014-platformen fra Qualcomm: en Snapdragon 801 quad-core på 2,3 GHz med 2GB RAM. Der er ikke tale om den allernyeste og fineste fra chipproducenten, men bør række til de flestes behov. Softwaren er Oppos egen tilpasning af Android 4.4 KitKat og Cyanogens entusiast-software er nu ikke længere inkluderet, som i Oppo N1.

N3 arver desuden VOOC-teknologien fra Find 7 flagskibet. Med den medfølgende lader kan du lade mobilen op fra 0 til 75% batteri på bare en halv time, en feature der gør, at du sjældent løber tør for strøm med det 3000 mAh store batteri, for selv sjatladninger giver strømreserver til flere timers brug.

Roterende selfie-kamera

N3’s mest unikke feature er at finde i toppen, hvor et roterende kamera kan tage billeder både foran eller bagpå. Mekanismen er motoriseret så den kan styres via den medfølgende O-click fjernbetjening. Praktisk til panorama-fotos eller gruppe-selfies.

Læs også: OPPO N1 anmeldelse - Kæmpetelefon med potentiale

Selve kameraet er også ambitiøst da den byder på et 16 megapixel modul med optik fra specialisterne fra Schneider Kreuznach. Sensoren hører til blandt de største i mobilverdenen, kun overgået af Nokias Lumia 1020 kameramobil.

Oppo N3 er en dual-SIM telefon, hvor det ene nano-SIM kort kan erstattes med et micro-SD hvis det indbyggede lager på 32GB er fyldt op. Prisen i Europa er endnu ikke offentliggjort, men ud fra den amerikanske lanceringspris på 649,- USD, vil den givetvis lande på mellem 600 og 650 euro.

Du kan se vores første indtryk af Oppo N3 nedenunder:

Specifikationer Oppo N3

Mål: 161 x 77 x 9,9 mm, 192 gram
Skærm: 5,5” Full HD, 1920 x 1080 (401 PPI)
Kamera: 16 megapixel, 1/2,3” sensor, Schneider-Kreuznach optik, 4K video, 50 mp UHD
Ydelse: Snapdragon S801 2,3 GHz quad-core, 2GB RAM
Lager: 32GB + micro-SD op til 128GB
Netværk: dual-nanoSIM 2/3/4G
Software: Android 4.4.2 KitKat
Pris: 649,- USD
Øvrigt: O-click fjernbetjening, fingeraftrykslæser, metal-konstruktion, roterende kamera.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies