Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Ordbogsfejl under SMS er fixet i Galaxy S III

Ordbogsfejl under SMS er fixet i Galaxy S III

Web-TV: Samsung har i Galaxy S III endelig fået styr på den irriterende ordbogsfejl i besked-delen.

Det er VIRKELIG irriterede at skriver beskeder på Samsung Galaxy S II. Vinduet hopper op og ned, fordi linjen med ordbogsforslag, hele tiden kommer og går.

Tilbage i maj måned 2011 beskrev jeg problemet i artiklen ”Sådan er SMS-funktionen i Galaxy S II”. Efter meget brok, og 12 måneders venten, er der nu endelig kommet styr på det.

Samsung har valgt den simple løsning, at ordbogslinjen vises hele tiden, uanset om der er et ordmatch eller ej.  Resultatet er et SMS-vindue, der nu står stille når der skrives.

Indtil videre, har vi kun set rettelsen på G III’eren. Det er således uvist, om den eventuelt senere rulles ud til ældre modeller.

Ovenstående indslag er et uddrag fra en 10-minutters gennemgang af Samsung Galaxy S III.


Læs også:
Vurdering: Kan Galaxy S III stå distancen
Overblik: Alt om Samsung Galaxy S III
Galaxy S III - specifikationer
Web-TV: Alle får S III på hylderne

Flere artikler om Samsung Galaxy S III

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 10-05-2012 10:23:42

...aldrig set det som et problem! Jeg lægger ikke mærke til det, når jeg skriver, så det må siges at være et mindre "problem"!

Jeg er sikker på, at havde det været observeret på en anden enhed...f.eks. en iPhone, bare for at nævne en helt tilfældig endhed, så havde det været en "feature", som skal give mere skærmplads, når ordbogen ikke er i brug...men sådan er der jo så meget! ;-)

0 0
serpent 12-05-2012 22:08:01

Det ser da for dumt ud, det har John da ret i!

Men er det et problem? Nej! Hele ideen med android er jo man kan få frihed og bedre ting i googleplay. Hvad med i stedet at anklage apple for at lave en piv ringe ordbog til dansk, den er jo dybt elendig sammenlignet med andoids. (ja jeg har begge dele)

0 0
Johm M 10-05-2012 13:40:22

ja Jesper, det er nok desværre sandt !

0 0
serpent 09-05-2012 16:52:51

Det er da meget få som ikke har fundet en bedre sms app end den som følger med som standart. Dermed er denne fejlrettelse uden betydning.

Swiftkey x er fantastisk, men der er også andre som er bedre end stock sms app.

0 0
Rolfiboy 09-05-2012 12:24:38

Men jeg har nu aldrig følt mig generet af det som John G. betegner som en fejl, men i virkeligheden ikke er det. Men kan da godt se at det måske kan genere folk som ikke har det store overblik over hvad der foregår på skærmen.

0 0
Om brug af cookies