Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Så dårligt virker internettet på Galaxy Nexus

Så dårligt virker internettet på Galaxy Nexus

Web-TV: Internet-oplevelsen på Galaxy Nexus er ikke en moderne smartphone værdig, særligt når Flash er aktiveret.

Med en processor på 1,2 GHz (dual-core) og den nyeste Android version (Ice Cream Sandwich) skulle man tro, at Galaxy Nexus, giver en ultimativ oplevelse på internettet.

Dette er bare ikke tilfældet!

På Mobilsiden.dk har vi beskrevet, at browser-oplevelsen, efter at Galaxy Nexus har fået Adobe Flash, er blevet markant dårligere, og for at det ikke bare skal være en påstand, har vi lavet ovenstående web-TV indslag.

I indslaget sammenlignes, på helt dagligdags plan, hvordan internettet er på Galaxy Nexus, Nokia Lumia 800 og Apple iPhone 4S.

Det er helt tydeligt, at Galaxy Nexus slet ikke er flydende og smidig at anvende, og at den, særligt med Flash aktiveret, bliver tæt på irriterende at surfe på nettet med.

De tre mobiler i indslaget er alle tilsluttet det samme trådløse netværk.

Læs også:
- Mobiltest: Galaxy Nexus


Samsung Galaxy Nexus - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan 25-12-2011 23:39:54

Nu skal man ikke tage alt for gode vare når det kommer fra mobilsiden.dk de har altig haft apple briller på. Og deres artikler bør kun læser for underholdning skyld, og ikke til vurdering at folks næste mobilkøb. Skal jeg bruge info om et produkt, så finder jeg det et andet sted. Det er helt igennem dårlig journalistik og kiksede test.

0 0
Per Kofod 22-12-2011 13:11:17

Man finder en side med noget dårligt flash, viser at GNX kører dårligt når flash er slået til, og sammenligner med to telefoner, der slet ikke kan kører flash.

Det er godt nok useriøst.

Jeg har ikke prøvet GNX; men både min GS2 og min Xoom kører fint, også på sider med godt skrevet flash, har f.eks kørt DR pakkeleg uden nogen problemer

0 0
Mobilsiden.dk 22-12-2011 10:31:39

Her kan du læse vores test af Galaxy Nexus:

http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/galaxy-nexus-google-gor-android-bedst-mobiltest,lid.18613

0 0
Marcel 21-12-2011 17:51:41

I bør lytte til hvad andre brugere af produktet har erfaret.. For mit eget vedkommende (den glade ejer af den omtalte smartphone, så er det den bedste mobil jeg nogensinde har haft i hænderne og kan slet ikke følge jeres erfaringer med den!
Måske I har været uheldige og fået leveret en 'dummy'-udgave af mobilen? Eller også har den taget skade enten efter at være kørt ned eller også har I på en eller anden måde sløvet den godt og grundigt. For fact er at jeg - og sikkert også andre, ikke har samme problem.

0 0
21-12-2011 18:17:32

Kommer du fra Amager? ;)

0 0
Thomas 20-12-2011 14:07:03

Den lille smule lag der måtte være ved GN bliver fikset i 4.0.3.

En lille video af en smooth internet oplevelse på en rimelig heavy hjemmeside - theverge.com

http://www.youtube.com/watch?v=IN27yZQWfU0&context=C3e44b70ADOEgsToPDskIVvHuQ33ZzFBzvQ0iAD6qq

Kører selv med den og kan hentes her, hvis man ikke gider at vente et par uger på den.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1399238

0 0
20-12-2011 14:21:25

Ja det ser godt ud.... ligeså godt som sgs2 nu. Men det er uden Flash. Men who cares, Flash er mange steder og det ville være sur pruthul, hvis der var noget man gerne ville se på nettet, men ikke kunne fordi en eller anden død guru har sagt at det ikke er godt..... så la da Vær! Lol

0 0
Thomas 20-12-2011 14:32:16

Det er med Flash... bare sat til on-demand, så du helt selv bestemer hvilket flash du gerne vil loade.

0 0
20-12-2011 15:06:05

Jo men pointen med denne artikel/test var jo at GN ikke kører flash særligt godt :D Men dog bedre end WP7 og iOS :D

0 0
20-12-2011 15:15:04

Jaah men iJohn ville gerne have at det også så skidt ud uden flash... det er jo vand på hans mølle

0 0
Tommy 20-12-2011 15:44:49

Nu er det jo ikke John skyld at det ret faktisk ser skidt både med og uden flash.
Jeg kommer i øvrigt lige fra 3butikken hvor jeg rodede med GS og den lavede samme nummer, dels var den langsommere end min N9, dels var den ikke flydende.

0 0
Kåre 20-12-2011 13:48:39

Min bror fik anskaffet sig en galaxy nexus og jeg må indrømme ganske lækker smartphone, og testede med det samme internettet uden flash og det kørte temmeligt hurtigt og fint.
Så senere da der var kommet flash testede jeg også det og det kørte også udmærket men virkelig dårligt på bt og ekstrabladet.så helt enig at de to sider skal der opdateres et eller andet, for sammenlignede med min samsung galaxy s 2 og den kører alt også de to sider flydende og hurtigt med flash til.

Men ja syntes udover de to sider er galaxy nexus en god internet oplevelse og ikke irreterende for mig.
Og så mener jeg at testen skulle have indeholdt andre telefoner med flash ikke kun dem uden.
Men kan godt forstå John et sted for Windows 7 og Ios kører nettet flot og behageligt og hurtigt, og alt dette med ikke særlig meget kraft, så jeg går ud fra han forventer samme standard især fra Google.

i må ikke misforstå mig jeg kan godt lide android også Apple og syntes der er minus og plusser ved begge og min konklusion er at galaxy nexus prime er en higend smartphone og kører godt, de minusser jeg har for den er et nedgraderet kamera og den er ikke helt så hæftigt til grafik men udmærket.

Angående flash så er jeg enig i at det er dårligt og bruger mange ressourcer, og håber der blir skiftet ud hurtigt men er glad for jeg har muligheden da galaxy s 2 er rigtig god til at håndtere flash indhold.

Til Windows 7 siger jeg at man skal prøve det inden man køber for jeg syntes det er pænt og flydende men meget låst og hvis jeg vil vælge låst så hellere Apple da menuerne nemmere at gå til og ligesom android er langt flere applikationer til og med bedre priser, jeg følte mig lidt begrænset angående apps da jeg testede windows.

0 0
Henrikmand 20-12-2011 10:05:55

Out-of-the-box er min Galaxy Nexus lynende hurtig på nettet! Alle de anmeldelser, jeg har læst (pånær mobilsidens) bekræfter mine egne oplevelser, og mine pigers iPhones hoster lidt i deres forsøg på at følge med ;o)

Så kom Flash!

YouSee's WebTV og DR1 Live kræver Flash, indtil de bliver færdige med deres apps (som ifølge YouSee's support, er i test).

Derfor har jeg selvfølgelig installeret Flash.

Men da jeg ikke har brug for Flash til ret meget andet, har jeg selvfølgelig indstillet det til, kun at kunne bruges, når jeg selv vælger det.

Så mine websider loader præcis lige så hurtigt som før, blot med den forskel at jeg kan slå Flash til, og se en indlejret video, som fx her på mobilsiden.dk, hvis jeg har lyst til det.

Det er da dejligt nemt, og jeg er rigtig glad og tilfreds.

Så kommer Mobilsidens oplevelse af Flash... Ak ak :o(

Jeg er helt uforstående overfor at I sætter Flash til at være på hele tiden.

For mig at se, er der kun en forklaring, og det er at Mobilsiden satser på en målgruppe af brugere, der ikke har sat sig blot en lille smule ind i teknikken omkring brugen af en smartphone.

Den gruppe af læsere, der er flest af her på siden ved da godt, at Flash trækker ned i hastigheden - ingen nyhed i det.

Men inden for det sidste år, kan man læse et stigende antal artikler, som er hentet fra sider som T3 og iPhone Caféen (eller hvad det nu hedder). Altså artikler fra sider, som satser på en langt mere mainstream læsergruppe, hvor teknikken ikke har helt den samme betydning i læsernes hverdagsbrug af deres smartphones.

Hvis det er den vej, Mobilsiden går, kan jeg sagtens forstå konklusionen i Johns artikel. Her skal tingene fungere out-of-the-box, og der skal ikke stilles krav om tilpasninger.

Hvis jeg skal komme med en sammenligning, så lad os sige at surfe svarer til at køre bil.

Hvis du skal kunne klare lidt mere krævende opgaver i din bil, kan du købe en med 4-hjulstræk. Det kan fås i flere udgaver, fx. automatisk og permanent.

Derudover kan du på nogle biler slå differentiale-spærre til. Det betyder i praksis at bilen kan trække sig igennem næsten hvad som helst, men det går ikke så hurtigt.

Det svarer lidt til Flash. Det kan slås til og fra efter behov. Det sløver kørslen. Til gengæld kan bilen klare nogle helt andre opgaver.

Den test, John har gennemført her, svarer til at sætte en bil med automatisk/permanent 4-hjulstræk (fx. en Porsche 911) til at køre om kap med en Land Rover.

Porschen klarer sig fint, indtil der ligger ½ meter sne på vejen :o)

0 0
20-12-2011 13:24:01

Iphone er jo gay og fungerer out of the box , det må man sige... perfekt til damer og feminine individer. Den skal bare ikke sammenlignes med en rigtig herre-mobil ;D

0 0
Footiefan 22-12-2011 19:58:02

Sejt nok sagt der - Thomas 13 år

;-)

0 0
Allan 19-12-2011 14:14:33

Mobilsiden tænker ret genialt: de kaster den første snebold ned ad bakken, den svulmer op og ender med at blive et til mægtigt sneskred. Og Google elsker sneskred:
http://www.google.dk/webhp?hl=da#q=galaxy+nexus&hl=da&site=&prmd=imvnsr&source=lnt&tbs=lr:lang_1da&lr=lang_da&sa=X&ei=2zfvTsGAO4WzhAeM6pGaCA&sqi=2&ved=0CDQQpwUoAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=54f834f3db0d198c&biw=1440&bih=781

Mobilsiden opnår tre pladser på top ti. Respekt herfra, Mobilsiden, men er prisen ikke lidt høj? Efter min mening mister I anseelse og fagligt renomme ved at starte sådanne flamewars, hvor tilhængere fra to-tre lejre begynder at bekrige hinanden på jeres site.

0 0
19-12-2011 16:38:09

Problemet er som tidligere at artiklen virker som noget der er lavet i en kaffepause og uden specielt meget tankegang.

Jeg tror ikke du finder mange der vil forsvare Android i en velskrevet artikel hvor en smartphone har klaret sig virkeligt ringe.

Det er muligt at mit nytårs fortsæt bliver at finde et international forum i stedet, medmindre der sker et lille julemirakel. Faktisk er det ved at være lang tid siden der har været en seriøst gennemarbejdet artikel. Så kan Benjamin også få lidt mere fred til at skrive underlige kommentar.

0 0
Benjamin Jensen 20-12-2011 10:28:30

Du er da for dum at høre på PeterL. Du kritisere samtlige journalister hver gang der er en artikel uden undtagelse. Gad vide hvem der har et problem? Dig eller mig?

Eller er vi bare alle sammen nogle idioter, fordi vi ikke elsker din android mobil?

Du er et konstant brokkehovede, og det er sgu trættende at se på, for du bidrager sgu med endnu mindre end mobilsiden gør.

Jeg fatter simpelthen hen ikke hvorfor du ikke er forduftet forlængst, for du har godt nok haft en lang brokkekarriere herinde. Måske er det fordi du ikke kan undvære at skulle brokke sig over andre mennesker?

0 0
Peter 19-12-2011 19:00:31

Det er lidt sjovt at du ikke tester den på mobilsiden som du har gjort før, men det er måske fordi de andre ville komme til kort. Folk gennemskuer det før eller senere, der mange andre test hvor man kan se hvor suveræn den er. Det jo synd hvis folk kommer til at købe en f.eks. Nokia lumia 800 hvor man skal trykke 16 gange for at ringe en person op, når man kan nøjes 2 gange, det er jo sådanne ting der er vigtigt i hverdagen!

0 0
19-12-2011 19:26:36

Skal man trykke 16 gange for at ringe nogen op på Nokia lumia 800?..det har jeg ikke hørt før :) . Men der er vel en grund til at wp7 kun har 1,5% markedsandel. Jeg kan iøvrigt ikke se hvad der er så genialt og nyskabende ved wp7 mango. Faktisk syntes jeg det virker "låst" og stærkt begrænset og med meget få muligheder for at tilpasse telefonen som man vil have den. Jeg faktisk næsten 100% selv bestemmelse, hvordan min android skal se ud og virke, med root, mods , lauchers, widgets osv. Også findes det meste gratis (uden reklamer, pga root og adfree app'en)

0 0
20-12-2011 09:03:49

Angående det med de 16 tastetryk på L800, så er der vist en der har forvekslet WP med Symbian, ellers er der tale om en som ringer til lande med meget lange telefonnumre.

@Peter Jeg ved ikke om det er synd hvis folk ender med en L800, det virker som en meget fornuftig telefon og for nogle er et låst system som WP eller iOS det bedste.

0 0
19-12-2011 19:31:02

Ville være rart hvis kunne redigere et par typos og manglende mellemrum og ordbogs-misforståelser ud efter man har posted sit indlæg. Skød.

0 0
martin 19-12-2011 18:17:00

Jeg er heller ikke imponeret.
Jeg sidder selv med en GNexus og det er uden tvivl den bedste telefon jeg nogensinde har haft i hånden. Jeg indrømmer gerne at den ikke "med standard browseren" er lige så flydende som iPhone eller WP7 på nettet. Til gengæld åbner den så bare siderne meget hurtigere :D

Forresten er forklaringen på android's lidt hakkende navigering at hele android systemet ikke er hardware accelereret som på iPhone og WP7.
Man har hos Google bestemt at det ikke var nødvendigt, da det vil tage alt for lang tid "omskrive" android. Der er også meget der tyder på at de nye 4-kernede cpu'er er så hurtige at det ikke vil gøre nogen forskel.

- Martin

0 0
Androidlover 19-12-2011 16:13:43

Du har sgo nok ret, hvorfor ellers komme med så tåbelige test/gennemgang eller hvad det er John G har gang i.

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 11:02:21

Hvad med en "preview" funktionalitet og/eller muligheden for at rette i egne indlæg. Røv irriterende at opdage sine skrive-fejl lige efter man har trykket indsend kommentar!

0 0
serpent 19-12-2011 11:11:10

Hørt!

0 0
19-12-2011 12:02:25

Ja det er skod

0 0
marquittas 19-12-2011 09:11:30

Det er sgu utroligt at Mr. Internet himself (Google!) gider lægge navn til Galaxy Nexus http://www.nyemobiltelefoner.dk/ny-samsung/samsung-galaxy-nexus.html med den browser...

0 0
MGApcPro 19-12-2011 01:21:02

Det her omhandler ikke artiklen, men ville bare informerer om en nice youtuber http://www.youtube.com/user/wilsontech1
Han taler om Android, iPhone ect.... og er sjov.

0 0
Benjamin Jensen 18-12-2011 23:51:58

Det er jo klart det er Flash fra Adobe der er problemet. Men når jeg gang på gang har argumenteret for, at man skulle afvikle Flash, fordi det ikke egner sig på mobile enheder, så har Android fans nærmest stået i kø for at bifalde flash, netop fordi jeg som iPhone bruger ikke kan benytte det.

Nu hvor lortet flash ikke virker, bruger alle som argument, at man bare kan slå det fra. Det er sgu da ironi ud over alle grænser.

Sandheden er, at Flash ikke virker ordentligt og sikkerheden er nok det værste på pcen med flash installeret.

Jeg vil hellere undvære flash, end at skulle slå det til og fra, alt efter om nu siden er optimeret (for naturligvis er det bt og ebs skyld og ikke flash) til det.

Der er lavet flere test af bla iPhone 4S og GN, og selv på android sider, viser de, at GN er hurtigere nogen steder, mens iPhone 4S er hurtigere andre steder. I alle tilfælde er det så lidt der skiller dem ad, at det i de fleste tilfælde vil være forbindelsens pingtid der er af større betydning. At diskutere hvilken tlf der er hurtigst uden flash er rent hypotektisk. Flaskehalsen ligger ikke længere i hardwaren på nogen af telefonerne.

0 0
henrik Jensen 21-12-2011 01:40:35

Benjamin ja men android har alligevel en fordel i forhold til iphone her kan man vælge det kan man ikke på iphone og så mener jeg ikke at det er et stort problem.
Jeg ville nu hellere kunne vælge i stedet for at google eller mac skal gøre det for en. Jeg kan jo godt li at gøre min telefon så personlig som muligt og syntes jeg så at flash ikke lige er mig ja så kan jeg slå det fra og til igen hvis jeg alligevel skulle ombestemme mig.

0 0
Kim Christiansen 20-12-2011 01:20:03

Ack, jeg ville ønske at jeg havde bedre tid til at sidde og poste forum kommentar, men det har jeg og i dette tilfælde, heldigvis ikke.

Bejnamin, vi er også ked af at du ikke har flash på din telefon, men derfor behøver du ikke blive så sur på os der har. Du har valgt en telefon uden, vi andre har valgt med. Vi har truffet et valg... Noget jeg godt ved Apple folk ikke er vandt til... Men, os som vil bestemme selv, findes heldigvis stadig væk.

Jeg er fuldt ud tilfreds med flash performance på min telefon. Kommer det til at køre 110% smooth? Sikkert ikke. Men jeg kan nu engang se det flash indhold jeg har brug for at se og har ikke oplevet problemer. At BT.dk ikke virker særligt godt på Nexus, det er jeg igen fuldstændig lige glad med. Bruger ikke siden. Men du kan da nu fortælle din Android (u)venner at du nu ihvertfald har en mobil der kan gå på bt.dk og viser pøllemand journalistik perfekt!

Dine åndsvage kommentarer omkring Android ikke være egnet til touch er godnat. Android er bare lavet så som de fleste computer O/S'er, med multitasking i mente. Derfor, bruger Android lige så meget ressourcer på at "load" billeder, ikoner og dine 5 kontakter i telefon bogen. Sådan er livet for et RIGTIGT multitasking OS... Mens de andre bruger alle kræfterne på at følge din fingre og prøv du engang at lave en jailbreak på din iPhone og så se dens performance, når du forsøger at give telefonen lidt mere "lir" i brugerfladen... I stedet for de åndsvagt lange animations tider som Apple elsker.

Samsung Galaxy Nexus er den første af mange telefoner som kommer til at gøre dig grøn af misundelse... Du går en hård tid i møde.

0 0
Benjamin Jensen 20-12-2011 09:28:37

suk Kim - Har du også "friheden" til at få vist silverlight på din fantastiske Android? Eller hvad med Java? Hvis du synes det er så fantastisk, at du har "friheden" til at få vist flash, som Adobe har valgt ikke at understøtte mere - ja, så fred være med det.

Jeg har forøvrigt min frihed til at lægge lidt flere apps på min tlf, end du har som android bruger. Jeg er ikke begrænset af, at alle mine apps ikke kan lægges over på et forældet hukommelseskort, og derved må nøjes med det ROM'en på min tlf kan klare - det er jo under 2 GB. Gad vide hvad jeg skulle gøre med en Android telefon, når jeg nu har 26 GB apps på min iPhone? Lægge dem på hukommelseskort, og derved vente i evigheder på at mine apps starter op - hvis de overhovedet starter? Her har jeg min "frihed" til at smide op til 30 GB apps på min tlf.

At du ikke vil anderkende at Android har problemer med touch, når selv google er klar over problemet, er jo bare endnu mere til grin. Du er virkelig en af de hardcore fans, der mener at jeg angriber din kæreste. Det er ærlig talt patetisk at kigge på.

Jeg er udmærket klar over, at jeg er i undertal herinde, da jeg har iPhone, men det gør absolut ikke mine udtalelser mindre valide. Det er bare ikke alle der vil indse sandheden, uanset om det så er mig eller Google der udtaler det.

Iøvrigt ville jeg hellere have en SGS2 end en GN. GNs video performance er helt til rotterne, så alt hvad der hedder spil skal man ikke bruge den til.

http://www.anandtech.com/show/5133/galaxy-nexus-ice-cream-sandwich-initial-performance

Det bliver hermed det sidste fra mig. Det her fører jo slet ingen steder kan jeg se.

0 0
20-12-2011 09:44:37

Det er jo ganske sjovt, at den test du linker til viser at GN æder din latterlige 4s i browser tests.....GN er en test mobil, og intet andet. Når du skal se rå gaming performance, så må du kigge på sgs2 eller vente på sgs3...

Google har aldrig sagt at android ikke kan klare touch, ja der var engang hvor touch ikke var en del af android, men du kan ikke ligge touch ind som værende iphonens, det har vi været igennem mange gange før...De har aldrig sagt noget som helst..Nej det er en af deres udviklere der har sagt at det bliver afviklet på en anden måde end WP7 og iOS...Ja jeg ved det godt, det er ikke steve jobs måde, men vi er nogle der ikke tilbeder ham hver dag.....

0 0
Benjamin Jensen 20-12-2011 10:21:52

Et typisk indlæg fra dig igen N, hvor du ikke har læst hvad der er skrevet, men igen benytter dig af "vi er nogle der ikke tilbeder Stve Jobs hver dag" frasen.

Det er såmænd ikke så svært at forstå, at når touch ikke har førsteprioritet, så vil det altid lagge en smule mere, især når der er gang i mange bagggrundstjenester. Jeg har endnu til gode at se en android telefon være lige så flydende som en iOS. Jeg har ikke prøvet en WP, men den vil sikkert klare det lige så fint som iOS.

Og nej, du forstår jo ikke den test din klovn. Testen siger INTET om at telefonen ikke kan lave smooth scroll i browseren, kun om hvor hurtigt den kan generere en webside. Det ved du sikkert også godt, men du prøver forgæves at finde et argument. Desuden vil jeg nok heller ikke ligefrem sige, at den "æder" den. I praksis vil du ikke mærke forskel overhovedet, da pingtid har mere at sige end teoretisk benchmarktest. I hvert fald så længe forskellen ikke er større. I øvrigt er det vel værd at bemærke, at iPhone kører 800 mhz, mens GN kører hele 50% hurtigere på mhz frekvens, og velsagtens også bruger mere strøm (uden dog at jeg kender deres arkitektur indgående). Men det hjælper altså ikke meget at kunne klare en browsertest, hvis den ikke kan klare et lidt større spil.

Og så forstår jeg stadig ikke den med at GN er en "test mobil". Det er da nok det værste omgang vås jeg længe har hørt. Det er en retail telefon, og derved kan den aldrig blive en test mobil. For at være det, skal den kun være tilgængelig for et begrænset antal brugere.

0 0
20-12-2011 10:39:46

Nu skal jeg nok lade være med at kalde dig div. ting, selv om jeg har rigtigt meget lyst...

Ang. lag, så har jeg jo givet dig ret i at du vil kunne opleve lag til tider på en android. Det har du jo også selv sagt, men i praksis er der godt nok langt imellem...

Og det er meget sjovt med hensyn til den test du refererer til. I browsertesten er det mere "fornemmelsen/oplevelsen" af din browsing, mens det i spil er de rene tal der skal tale. For jeg er ganske sikker på at GN nok skal klare alle spil fint. Så nu må du bestemme dig, skal det være benchmarking eller følelsen/oplevelsen der gælder ? Eller er det det sædvanlige med jer applefanboys, at når der er noget i ikke kan konkurrere på, så finder i noget nyt der er vigtigt...

0 0
26-12-2011 00:32:45

Jepsen enig der :)

0 0
20-12-2011 00:24:30

Der er da ikke en pind i vejen med flash på mobiler. At GN har lidt problemer, skal vel ikke gå ud over andre? Min sgs2 æder flash råt. Men tag du nu bare din 4s og surf videre uden flash, jeg er egentlig ligeglad så længe jeg kan vælge om jeg vil se det eller ej.

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 00:54:27

Pjat - GN køre flash fint.

* Hvis man sætter "Enable plug-ins" til "On demand", bliver kræver det bare et enkelt tryk der hvor Flash'en på htmlsiden skulle have været, og loader og starter - no sweet - burde bare have været sat default.

* Mange sider køre rigtig fint med flash - som f.eks. den her side. Det er typisk de her sider store sider som BT.dk med 6 reklame-flash køren på samme tid som GN har problemer med - hvorfor BT også har lavet en mobil-venlig side!!!

BTW: så giver en w3.org-html-validering af http://www.bt.dk 103 fejl!!


* Der er pt. ingen erstatning for flash. HTML5 er kun minimalt implementeret i mobil-browserne og til mange ting performer HTML5 lige så dårligt som Flash.


Det kan godt være at Flash sux - men hvis du ikke kan køre flash går du desværre glip af meget!

0 0
19-12-2011 10:19:42

Det vil komme meget ineffeltivt og Buggy html5 kode i fremtiden,såkaldt spaghettikode, fordi der pludselig er flere firmaer og standarder som skal spille sammen.

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 09:11:20

Bjarne>> Det er altså noget sludder du kommer med.

1. Det er jo netop det jeg anfægter. Hvorfor skal man sidde og trykke på flash elementer, for at få dem vist? Det virker da helt tosset. Enten slår man det til, eller også gør man ikke. Det andet er sådan noget halvfærdigt noget, som tager alt for lang tid.

2. w3.org har ikke en skid med flash at gøre. Det er en fælles standard for html den viser - om siderne kan leve op til det. Desværre er der stadig rigtig mange der ikke kan finde ud af det. Derfor skal vi der bruger Google Chrome og Firefox stadig finde os i, at skulle bruge IE, for at få vist nogle sider ordentligt.

3. Den her side kører med en masse reklamer, som slet ikke er lavet i flash. Jeg kan endda se dem på min iPhone. Så det kan altså sagtens lade sig gøre, at lave den slags uden flash. Ligesom det også kan lade sig gøre at lave video uden flash.

Adobe har meddelt, at de ikke vil understøtte flash mere på mobile platforme, så det undre mig faktisk, at de har lavet noget til Android 4.0. Det er absolut også en god ide, da flash dræner batteriet i en hel urimelig grad.

0 0
serpent 19-12-2011 11:09:02

Bjarne, du er da ikke for kvik. Det er da en optimal løsning med on demand. Bare fordi iphone ikke kan det behøver du ikke være enøjet. Du har tydeligvis ikke prøvet hvordan on demand virker, for det er super let at anvende og giver det bedste af begge verdener.

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 13:32:48

@serpent - var den til mig??? - ellers har jeg vist formuleret mig forkert, for jeg synes at "on demand" er super smart og virker upåklageligt.

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 19:40:20

Bjarne....Serpent er nemlig så super kvik, at han ikke kan kende forskel på Bjarne og Benjamin ;)

0 0
serpent 20-12-2011 09:26:13

det gik nok lidt hurtigt der, men godt du selv fandt uf af det benner

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 10:10:34

...men kan du se Flash på din iPhone?

For meget indhold på nettet er pt. i Flash-format - det er et faktum!

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 10:45:40

Du lytter jo ikke efter det jeg skriver Bjarne. Meget af det indhold der er på nettet i flash er reklamer, reklamer og reklamer. Det er stadig den foretrukne måde at vise det på.

Mange sider er allerede gået væk fra flash, så det du tror der er flash er i virkeligheden slet ikke flash. F.eks. er mobilsiden gået væk fra flash reklamer, og viser reklamer uden flash - de kan tilmed skifte og animere, selvom det ikke er flash. Det irritere mig især, når jeg har adblock i Google Chrome på min pc, for den kan ikke blokere det indhold.

Jeg kører pt et flash spil på min pc, men det kan på ingen måde køres på en mobil der kan vise flash. Jeg har 2 bærbare computere, og den ene er en low end computere som er max 6 måneder gammel. Den kan knap nok kører flash spillet. Alene det, burde få kloge folk til at afvise flash på mobile platforme.

Der er som sådan ikke noget galt med BT eller EB, andet end de gør massivt brug af flash, og det har mange mobiler svært ved at vise bare nogenlunde flydende. Så er spørgsmålet, om man vil nøjes med en dårlig oplevelse og deraf irritation eller man helt vil undvære det? Gæt hvad jeg vil!

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 10:59:33

Benjamin du er sku heller ikke godt lytte efter.

* Når jeg går ind på BT eller EB med min GN får jeg en mobil-side uden Flash og en god oplevelse.

* Når jeg går ind på den her side på mobilsiden får jeg også en mobil-version, men med Flash - nemlig video-anmeldelsen - og med kun en enkelt Flash kører det rigtig godt på GN.

Så i praksis har jeg en super oplevelse med internettet og Flash på min GN - problemet er mere af teoretisk karakter, hvilket er hvad jeg har mod den her anmeldelse.

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 12:47:15

Jeg lytter skam efter, og det har du så tydeligvis ikke gjort.

Eller også har min iPhone pludselig fået flash???

Jeg kan nemlig sagtens se videoanmeldelsen her på siden på min iPhone.

Nå Bjarne....nu har vi så igen fået bevist, at man sagtens kan vise video uden flash, og det har mobilsiden så også endeligt fundet ud af. ;)

Men jeg fik da gjort klart, at jeg havde ret i min pointe med, at du tror meget på nettet er flash uden at være det :D

0 0
19-12-2011 16:32:44

@Benjamin du ævler løs om at flash er tungt, med få undtagelser kan du få vist stort set alle flashtunge sider på en HTC Desire og tilmed få en oplevelse som er helt i orden. BT og EB på en Desire er ikke et stort problem. På en SGSII er det fuldkommen flydende.

Dertil kommer DR's tjenester som Bjarne vist fik nævnt. Den benytter flash.

Hvis der er et problem med GN flash eller ej, så er det relateret til softwareproblemer, eftersom det er svært forestille sig at mobilen har ca. samme regnekraft som en HTC Legend.

0 0
Bjarne R. 19-12-2011 13:30:12

Ok, godt ord igen, den her side var et dårligt eksempel. Det er til gengæld lidt sjovt at det er fordi Mobilsiden bruger Youtube (ejet af Google) som netop har gjort et ekstra stykke arbejde for at du på iPhone kan se deres videoer ;)

Men min pointe er den samme - der er massere af godt "Flash only content" som du går glip af - lad mig igen komme med eksemplet http://www.dr.dk/nu/popup/live#/DR1

0 0
Androidlover 19-12-2011 14:05:14

Glem det Bjarne. Benjamin vil ikke se eller forstå det.
Ingen har sagt at flash er guds gave til meneskeheden, men det er der, nu engang og så er det altså dejligt, selv kunne vælge om man vil bruge det.

Du får det til at lyde som om vi bare side og sluger alle reklamerne, bare fordi vi kan. Når vi engang bruger html5 kode over alt, eller noget andet, så har du ret i din pointe, men så er der nok heller ikke nogen som vil savne flash.

Andgående, hvad denne artikel forsøger at vise, kan jeg kun, som så mange andre sige, tjek nu de andre sites ud. Ingen grund til at gentage hvad andre allerede har sagt.

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 18:53:47

Hvordan vil du så forklare Androidlover (sikke da et lortenavn), at man fra Adobes side har valgt at stoppe med udviklingen af flash på mobile platforme?

Jeg savner bestemt ikke flash, og heller ikke på min pc. Derfor bruger jeg også adblock i min Google Chrome. For ja, langt det meste flash er reklamer, og hidtil har youtube videoerne på denne side også været i flash. Men det er de så ikke mere.

Desværre er alternativer som Silverlight ikke understøttet til iPhone eller android, for det ville jeg hellere have understøttelse for end flash. Men der er vist gået politik i den, for det ser ud til at windows phone er understøttet.

Men brug nu bare flash på bt, så du kan få den fulde web oplevelse....selvom du ikke kan navigere på siden ;)

Havde jeg en android telefon, ville flash uden tvivl være slået fra hele tiden.

PeterL>> Jeg kan sagtens give dig en masse flash sider, som med GARANTI ikke vil køre flydende på nogle mobile enheder. Men så ævler du jo sikkert bare løs om, at du har valget om at slå det til eller fra. Men det hjælper jo ligesom ikke på, at flash ikke egner sig til mobile enheder.

The End!

0 0
Rallerbabz 19-12-2011 00:01:45

Hørt!

0 0
Bjarne R. 18-12-2011 20:11:10

...i stedet for at denne latterlige browser sammenligning af telefoner med og uden flash.

Jeg vil godt medgive at min uge gamle Galaxy Nexus også hakker i det på på bt.dk's forside med flash slået til.

Men som Android bruger har jeg valget om jeg vil have flash eller ej - eller sætte Flash til "load on demand".

Og med Flash/Android kan jeg faktisk uden problemer eller hakken se denne side - inklusiv video-anmeldelsen direkte på min telefon.

Og sider som http://www.dr.dk/nu/popup/live#/DR1 køre også meget fint (DR1 live dirkete i browseren)

Det er ok at kritisere, men det skal være på en sober baggrund - så @mobilsiden, her er det sku ikke Nexus som virker dårligt men jer, så hvis jeg skal fortsætte med at læse jeres artikler må i fandme komme ind kampen og levere lidt mere kvalitet.

0 0
henrik Jensen 18-12-2011 00:46:51

Man kan da bare slå flash fra, hvis man syntes det er sådan et stort problem.
Jeg syntes ikke at det er telefonen der er et problem, men derimod internet siderne, hvis de ikke kørte med flash ja så var det heller ingen telefoner som benyttede sig af det.
Jeg syntes heller ikke at den smule hakke og langsomhed, man finder ved at kører med flash på er noget som genere mig, tænk lige på de fordele der også er mange steder kan man jo kun se hele indholdet på hjemmesiden hvis man bruger flash heri blandt video.
Men man kan da altid håbe for fremtiden at internettet bliver bedre og finder andre løsninger end flash og indtil da ja så er jeg for ung til at dø for at undlade det.

0 0
Rallerbabz 18-12-2011 16:16:12

Tja, på den anden side burde den heller ikke understøtte det, hvis den ikke kan klare det ordenligt.

Men vil da lige pointere at det kun er mobilsiden der har haft så dårlig oplevelse med det, tjek evt. youtube ud.

Min SGSII kører eksempelvis 100%-iphone-smooth, selv med flash slået til!

0 0
18-12-2011 06:20:41

Hørt!

0 0
Mark 17-12-2011 17:09:14

Først bliver der klaget over, at man selv skal installere ordbog/keyboard fra Market. Bagefter går manden på Market og henter et tredjeparts program som får telefonen til at lagge, og kritiserer enheden for det. Are you f#cking kidding me?

Lad os se Android vs iOS vs Windws Phone i HTML5-tests. Lav en benchmark af platformene - Ren HTML5 og JavaScript. Hvis I tør.

0 0
Benjamin Jensen 18-12-2011 20:01:12

Kan der laves 3. parts programmer der virker til Android? Det er vel også interessant! ;)

0 0
Mark 17-12-2011 17:11:49

Her er et ordentligt, troværdigt benchmark, af et ordentligt tech-site.
http://gizmodo.com/5861245/the-galaxy-nexus-outperforms-the-iphone-4s

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 00:05:07

Sjovt, for det er taget fra Anandtech, og sidst jeg henviste til den, var du den første til at sige at det ikke passede.

Nå ja - du har fundet noget der passer ind i dit kram nu ;)

0 0
Tommy 17-12-2011 23:48:30

Nu kommer jeg ganske givet til at lyde som en applefanboi (hvilket jeg ikke er eftersom jeg skrottet min i4 til fordel for både sg2 og nokia n9) men, benchmarks er ca lige så relevant som at sige en bil er bedre end en anden fordi den ene har flere heste end den anden. Det kan måske være med til at bestyrke en i sin holdning og valg af bil, men det kan lige så nemt være vildledende da der er så mange andre faktorer der spiller ind.

0 0
Mark 18-12-2011 09:38:40

Problemet med uvidenskabelige tests er man altid kan designe testen sådan, at man selv vælger vinderen. Eller for den sags skyld hænger det produkt ud, man gerne vil hænge ud. John har designet en test hvor GN'eren ser dårlig ud, hvor Gizmodo derimod videnskabeligt har en test der siger den er bedst.
Vi er helt enige i at browseren hakker i ovenstående video. Ingen tvivl. Men han sætter også en browser påvirket af tredjeparts-software op mod native applikationer. Det er jo håbløst.

0 0
Ylle 18-12-2011 14:27:59

Det er jo soleklart da han slår Flash til, men da han slår det fra, der kan man stadig sagtens se, at den ikke kører ligeså smooth som iPhonen fx.
Den kører udmærket, men det er ikke ligeså smooth stadigvæk. Så kan man være en nok så hårdnakket Android ejer, men det er som det er, uanset hvor mange tests man kører.
De fleste Androids kører jo hjemmesider fint, det er jo slet ikke det, men de er altså bare ikke ligeså smooth som hverken iPhone eller Nokia. Så kan folk, igen, sige at det ikke passer. Men man kan tyyyydeligt se det. De loader sider mega hurtigt, men navigationen på selve siden, flash eller ej, den er altså ikke ligeså smooth.

0 0
Mark 18-12-2011 21:42:26

Nej, det kører ikke lige så smooth. Men John konkluderer ydeevnen ikke er en smartphone værdig og har dermed allerede peget potentielle købere i en anden retning. Man skal for det første slet ikke bruge Ekstra Bladet i desktop version på en smartphone. For det andet, så kører det absolut tåleligt, til med lækkert, uden Flash. Jeg elsker GN, de store tech-sites elsker GN, mange herinde elsker GN, og mange der nu er peget i en anden retning kunne have elsket den. Det har alle dage været kendt at Android kan lagge, men det er fanme at lave en storm i et glas vand. Du får så mange fede ting med Android, du ikke gør andre steder, og her er et trade-off en sjælden lag (Ja, sjælden. Tag en Android-mobil fra 2011 i hånden og glem alt om den Wildfire du prøvede i 2010. Der er sket meget siden).

0 0
Tommy 19-12-2011 19:41:07

Hvorfor skal man ikke bruge ekstra bladet i dekstop version? Det vil jeg sgu da selv bestemme!
Min telefon (nokia N9 pt) er fyldt med bogmærker til desktopsudgaver - hvorfor? fordi man typisk ikke får fuld længde i artiklerne på mobilsiderne...
Andriod har mange fede ting, ja, men det har de andre enheder også. Lag er jo irriterende så derfor er det da værd at påpeje at googles egen mobil ikke altid er i stand til at køre noget så elementetært og basalt som at vise en hjemmesiden uden at det kan risikere at lagge - hvis jeg synes det er pisse irriterende er det da vigtigt for mig. At det ikke betyder helt så meget for dig er fint, men forstå at folk har forskellige meninger(det burde også være elementært).

0 0
Ylle 19-12-2011 00:13:37

Desuden, hvorfor ikke eb desktop version ?
Kan godt se det ikke er fair at sammenligne telefonerne, når flash er slået til. Men når de andre kan køre den smooth uden flash, men Nexusen ikke kan, med flash slået fra, jamen, så er det jo telefonen der fejler. Ligemeget om eb er en lorteside.
Man kan jo ikke sige: "Vi skal teste på en side, kun med tekst og ingen grafik. Og hvis de er lige smooth på den, så er de fuldstændig ens"... Det holder jo heller ikke.
De andre kan, Nexusen kan ikke på samme måde. End of story.

0 0
Mark 19-12-2011 08:57:34

"Desuden, hvorfor ikke eb desktop version ?"

0 0
Mark 19-12-2011 09:04:08

Suk.. F#cking Mobilsiden, nu fik jeg slettet et indlæg igen, fordi de ikke kan håndtere næb-tegnet..

Har du prøvet GN i hånden selv, eller har du kun Johns video at gå ud fra? Selv desktop-versionen kører upåklageligt på min enhed, med meget sjælden lag, både ved zoom, scroll og hurtig scroll. Og jeg skal da erkende, at jeg stadig har til gode at stå med en iPhone i hånden og opleve det famøse lag-frie univers. iPhone 4, iPhone 4S og iPad 2 har lagget hver gang jeg har haft en af dem i hånden. Dog skal Apple roses for deres mere kreative og bruger-mindede UI. Men de har ingen magiske formularer, det er animationer der gør tricket, og lad dig endelig ikke narre af det. Lad os tage eksempel i en web-app: Du har en tabel og sletter en række. Der er to måder at håndtere det på. Enten sender du signal til serveren, venter på svar og så fjerner du visuelt rækken for brugeren. Eller, du fjerner rækken visuelt med det samme, og sender signalet i baggrunden. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men ved sidstnævnte får brugeren en hurtigere og mere flydende oplevelse. iOS er ikke i stand til at bryde de fysiske love og lave flere handlinger i sekundet end processoren tillader. Det hele ligger i godt UI-design.
Igen, skal understreges, at GN'en skal rendere omtrent dobbelt så mange pixels som de andre to enheder. Og hvis du mener den burde klare det bedre med en dual-core, så læs venligst op på multi-threading inden du besvarer.

0 0
Ylle 19-12-2011 15:29:44

Men alligevel... Man kan sige hvad man vil, men på Johns video er det jo klokke klart hvordan tingene står til.
Jeg tvivler virkelig stærkt på han bevist har lavet et eller andet ved GN som gør at den skulle blive langsommere.
Jeg har ikke prøvet GN, men SG2 og Desire HD, og uden flash, så "lagger" de på samme måde - selvom deres opløsning ikke er så høj.
Så ja, GN har måske super hardware, specs, men hvad nytter det, hvis den alligevel ikke er kraftig nok til at rendere dobbelt så mange pixels alligevel ?
Der er sikkert nogle der synes det er helt fint sådan som den kører nu, det ville jeg sikkert selv, men ligeså smooth som de andre, det bliver den aldrig ;)

0 0
Ylle 19-12-2011 00:11:03

Jeg har også set den fra Pocketnow.com, det e slet ikke det der mangler. Men faktum er, at nok er Nexus hurtig til at loade, men den er og bliver aldrig ligeså smooth som iPhone eller WP når det kommer til navigation af en side. Om der så er tale om ganske lidt, det er muligt, men det ændrer ikke på, at den ikke er ligeså smooth. Det kan man simpelthen ikke komme udenom.
Er det noget der er irriterende ? Måske ikke, men det er bare ikke det samme.

0 0
Mark 19-12-2011 08:49:57

Du bruger et helt indlæg at modargumentere at jeg giver dig ret? "Nej, det kører ikke lige så smooth. Men John konkluderer ydeevnen..." - Første sætning, læs nu efter hvad du svarer på.

0 0
18-12-2011 17:00:58

Som Thomas skriver læs flere tests før du drager en konklusion, det er en effekt måde at begrænse effekten af fejl og afhængighed. At konkluderere noget ud fra en test, uafhængig af testeren kan koste dyrt enten hvis du bruger det som købsguide til dig selv eller andre

0 0
18-12-2011 15:12:21

Prøv evt. At se andre steder og andre tests end mobilsidens her, for at udvide din horizont

0 0
18-12-2011 06:17:12

Benchmarking er en måde at måle hardwarens ydeevne på og det fleste hvis ikke alle. Områder testes. Hardware producenterne, bruger det faktisk selv som et redskab. Hvis ikke der var benchmark var der kun uvidenskablige amatør tests som den vi ser her på siden. Man kan også syntes at de er ligegyldigt hvor hurtigt den nye bil man har købt accelererer fra 0- 100 eller hvor mange HK den har , hvis bare den køre godt i ly af en fejemaskine. Næh det handler jo om marginaler, ligesom det ofte er marginaler der afgøre en fodboldkamp(her er der dog bare ikke indført nogen former for teknik til at hjælpe os med afgørelser, hvilket igen betyder et stort antal af fejlkendelser... Grr og sådan nogle kan vi ikke lide)
PS. Sgs3 kommer i første halvdel af 2012. Og har 12mp cam, 1,8 ghz dual core, 2 gb RAM og samme opløsning som nexusen her og understøtter desuden LTE ..... men det er jo ligemeget ik? ;)

0 0
17-12-2011 14:58:00

Jeg er enig her, man bør teste meget grundigere og også tage højde for andres test resultater. Der er vel ikke mange danske alternativer til iJohns anmeldelser, desværre og derfor kan mange mobil købere blive vildledt til at tro at nexus er en dårlig telefon.... når den er kanon fed (havde den haft lidt mere af det hele ville jeg købe den og udskifte min sgs2)

0 0
Benjamin Jensen 17-12-2011 12:37:27

Det er klart folk altid brokker sig, når Android får en på tuden. De vil jo ikke se deres dyre telefon til over 5000 kr. blive kritiseret. Så er det sådan set ligegyldigt, om det er berettiget eller ej.

0 0
Jonas_a 17-12-2011 14:48:59

Det samme gælder iphone skal jeg hilse og sige ;)
Folk vil vel ikke se telefonen de har sovet i kø for at købe blive kritiseret.

I øvrigt ligger prisen for en Galaxy Nexus under 5000,-
http://www.pricerunner.dk/pl/1-2758931/Mobiltelefoner/Samsung-Galaxy-Nexus-Sammenlign-Priser

0 0
Benjamin Jensen 18-12-2011 20:00:07

Tjah, og jeg ser masser af hadefulde indlæg fra iPhone brugere her?? Nej vel??

Bare den sidste uge har jo været fyldt med hadefulde indlæg, og du ligger dig jo heller ikke selv bagerst har jeg tydeligt erfaret!

0 0
Jonas_a 19-12-2011 12:52:42

"Det er klart folk altid brokker sig, når Android får en på tuden."

og jeg skrev at det gælder også når iphone bliver kritiseret!
Jeg har ikke skrevet noget om hadefulde indlæg fra iphone brugere her...vel?!?
læs ordenligt før du kaster med lort! ;)
Og jeg "ligger" mig i køen efter dig.. :)

0 0
19-12-2011 09:09:55

Nu er der jo også en tendens til at iPhones bliver pakket ind i vat før de testes her på siden.

Hvis en iPhone havde fået samme uvidenskabelige behandling, så havde det jo været lige så dumt.

Og før der er nogle der minder mig om at John G faktisk skrev "uvidenskabelig" i teksten, så er det ingen undskyldning for, overfor et stort publikum at levere så tyndt materiale. Hvis John G ikke vil stå ved sine artikler, så burde han nok ikke publicere dem.

Den eneste information ovenstående video indeholder er, som det er ved at være klart for de fleste at dette er ved at blive en side hvor Apple kan være sikker på at få gratis reklame, modsat Nokia(WP) og Android, som hele tiden bliver nedgjort i dybt kritisable artikelr

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 10:25:13

PeterL>> Det kommer vist an på hvilke øjne man ser det med. Først begyndte folk at brokke sig over, at der var for mange iOS artikler. Dette kunne John G tilbagevise med statistik. Selvfølgelig fik han ingen undskyldning for det. I stedet begyndte mange herinde så at beskylde ham for, at hans artikler var mere positive overfor iPhone, hvilket jo er svært at tilbagevise med statistik.

Der har faktisk været en artiklen herinde, som beskriver GN som den bedste Android telefon nogensinde. Men du mener ikke, at den artikel tæller med?

Eller hvad med Nokia? Den bliver da virkelig positivt omtalt i lige netop denne artikel.

Du har det med at finde det negative hele tiden Peter, og du lader dig konstant provokere, hver gang der er noget du ikke er enig i. Så går du straks i flæsket på journalisterne, og det er sgu ikke særlig klædeligt.

Jeg opfatter bestemt ikke denne side som hverken Apple eller Android venlig. Men jeg ved, at mange der bruger denne side, har en Android telefon. Det kan man tydeligt se på kommentarerne i felterne. Mange iPhone artikler er slet ikke kommenteret, medmindre det selvfølgelig handler om en negativ artikel, for så er Android brugerne der som en mis ;)

Hvis man kun vil læse positivt om sit OS, så find de sider på nettet der kun omhandler det. Der er ikke noget der er lettere, hvis man har iOS eller Android. Men jeg tror faktisk ikke rigtig det har din eller mange andres interesse, for så kan man jo ikke brokke sig hele tiden.

0 0
19-12-2011 11:00:33

Nokia L800 fik meget rosende ord, men kunne kun snige sig op på karakteren 4 i anmeldelsen(husk på at N8 fik 5 ud af 6 stjerner for et år siden, så selv den er bedre), hvorimod iPhone 4s som fik noget kritik og tilmed mangler innovation fik topkarakter. Det giver ingen mening.

Ovenstående klip siger at GN er elendig på nettet(= elendig smartphone), men det bakkes kun op af et tyndt datagrundlag og uden skelen til:
1. at telefonen kan være beskadiget
2. at andre sider får det modsatte resultat
3. at det er hamrende usandsynlig Samsung og Google skulle udgive en topmodel med en så grov fejl(dermed ikke sagt det er umuligt)

Den slags kræver en mere seriøs behandling af produktet, hvis en journalist stirrer sig blindt på et enkelt ekstremt tyndt testresultat og ikke kan finde ud af at stille spørgsmål til resultat, så er vi altså ude at snakke EB og BT når de er værst.

Det der provokere mig er artikler som er blevet tyndere og tyndere, kombineret med dårlig(læs misvisende) databehandling og manglende research samt en tydelig favorisering af et enkelt firma.

Hvorfor anskaffer John G sig ikke en GN som ikke er blevet smidt på vejen og efterfølgende kørt over, men det ville selvfølgeligt være flovt hvis den var ligeså god eller bedre end Nokia og iPhone 4s på nettet, så det kommer vel ikke!

0 0
Jonas_a 19-12-2011 12:22:21

Efterhånden erfarer jeg at man bare skal læse Mobilsiden som et "underholdningsmedie", og ikke et sted hvor man kan læse og blive klogere på mobiltelefonis verden.
Langt de fleste artikler er jo copy/paste artikler fra andre hjemmesider..
Hvad angår tests, vælger jeg efterhånden at stole på andre hjemmesider som Engadget, Cnet, Gizmodo, GSMarena..osv..

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 12:18:59

At en telefon er elendig på nettet gør den da ikke til en dårlig telefon. Så ville jeg jo også kunne sige, at alle pc'er der bruger IE er elendige computere, fordi de ikke bruger Google Chrome. Men ok, med GN har du ikke andre muligheder, og det virker angiveligt til, at den ikke er så flydende som iPhone og L800 selv uden flash. Mon ikke det er fordi at ICS har nogle børnesygdomme? Det vil jeg næsten tro.

1 .Hvis du har set andre test, så vil man faktisk kunne se det samme. Desværre fokusere de fleste tech sites sig omkring hvor hurtigt den kan rendere en side. Men det har denne artikel jo ikke så meget med at gøre.

2. Nej, for det tester de ikke jvf ovenstående. Det er kun hastighed der bliver fokuseret på.

3. Utroligt at du kan komme med sådan en udtalelse! Hvem er nu farvet PeterL? Det må du måske gerne være, når du ikke er journalist? Sandsynligheden var der ingen der troede på, da LG udkom med X2, men sandsynligheden var der vist ;)

Det her giver jo ikke udtryk for på noget tidspunkt, at det er en gennemgribende test. Den har ikke engang fået karakter. Hvis alle artikler skulle gennemteste et produkt på alle leder og kanter, så vil det være meget småt med artikler. Der findes masser af denne slags artikler på nettet - også på de store tech sites.

Du bliver ved med at sige, at det er favorisering af et enkelt mærke her på siden. Jeg har da aldrig været i tvivl om, hvad du har favoriseret PeterL. Gør det dig så til en dårlig læser? En dårlig kommentator eller debattør? Måske du skulle stille spørgsmåltegn ved dig selv, i stedet for hele tiden at pege fingre af andre?

Hvorfor vil det være flovt at sige at en GN er god? Det er netop sådan en udtalelse der gør, at jeg ikke kan tage dit indlæg seriøst. Du går efter manden, i stedet for indholdet. Nu har jeg prøvet at gøre det samme ved dig, men jeg ved ærlig talt ikke om du kan se hvor ubehageligt det er.

Inden du beskylder ham for at være i lommen på nogen, skulle du måske også tjekke straffelovens §267. Det er blevet meget anvendt at sige, at Mobilsiden er i lommen på nogen, hvilket er en særdeles grov beskyldning.

0 0
19-12-2011 12:33:25

Angående LG 2x så holder dit argument ikke. Samsung har udgivet SGSII som i lang tid har været den hurtigste mobil på nettet, hvorfor skulle de så komme med en ny topmodel som er dårligere.

Desuden overser du gang på gang at jeg skriver at den pågældende telefon er blevet tabt og kørt over, det kunne måske være den faktor der adskiller den fra andre testeres GN'erer, derfor bør han skaffe en ny. I øvrigt skriver jeg ikke han har uret, men at hans resultat virker usandsynligt og derfor trænger til en mere tilbundsgående undersøgelse, som den er nu burde den ikke være udgivet.

Og angående straffeloven... seriøst eller bare, enj. Jeg skriver ikke han er i lommen på nogen, men at han favoriserer et bestem firma, der er en stor forskel.

Og går jeg efter manden, ja for det er ham der har skrevet artiklen(lavet videoen).

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 12:43:32

Jeg ved ikke om han har et nyt eksemplar, eller denne test er lavet før eller efter. Det står der intet om....kan du se det?

LG har da udgivet telefoner som har virket upåklageligt, så hvorfor skulle de udgive en telefon der ikke virker? Hmmm...det var et dårligt argument PeterL. Sandsynligheden taler for det, da det er med et spritnyt OS - eller i hvert fald store dele af det. iOS 5 var heller ikke uden børnesygdomme. Hvor batteritiden blev væsentlig bedre på min iPhone 4, så var den noget slem med min nye 4s'er - alene pga en enkelt lokalions tjeneste, som de nu har rettet. Softwarefejl er meget almindelige - mere alm end hardware relaterede problemer. Så jeg vil sige, at sandsynligheden er temmelig stor, også når jeg har set andre tests af den.

Du skulle hellere gå efter artiklen og indholdet, end du skulle gå efter manden PeterL, men sådan er vi så forskellige.

Hermed slut herfra.

0 0
19-12-2011 14:07:18

Så du tror at John G har modtaget pakken med mobiltelefonen bedt buddet om at blive stående og vente en times tid pakket den ud lavet ovenstående video pakket den ind igen afleveret den til buddet som har tabt den hvorefter den er blevet kørt over efterfulgt af at John G har pakket den op igen og har testet videre? Er det ikke at nedgøre både John G og et bud, som værende kuleskøre? Nej mit argument holder for jeg betragter ikke John G som værende kuleskør

Du glemmer hele tiden at forholde dig til at stort set samtlige store internationale sider får et andet resultat. Dertil komme de personer her i forummet som faktisk ejer en GN, men de tager åbenbart alle fejl?

Du virker ekstremt naiv

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 15:08:49

Hvis du læser kommentarerne igen, så vil du faktisk se at en hel del har problemer med GN og flash på bt.dk. Derfor forstår jeg ikke hvorfor DU kalder mig naiv? Har de alle et fejleksemplar som er blevet kørt over? Du virker en anelse desperat nu.

0 0
19-12-2011 16:19:51

Hvis du vil teste en mobiltelefons evne til at gå på nettet så tester du ikke kun på en hjemmeside, så vælger du nogle stykker.

At konkludere noget på baggrund af en side giver ikke mening.

Bemærk jeg skriver ingen steder at konklusionen nødvendigvis er forkert, jeg skriver heller ikke at du ikke kan finde nogle som har haft problemer med sin GN. Jeg skriver sådan set bare at datagrundlaget er for småt og at der mangler en uddybende forklaring på hvorfor mobilsidens test giver et så forskelligt resultat fra andres.At pakke det ind i en undskyldning om at testen ikke er videnskabelig er ikke i orden for en side som når ud til mange af de andre store medier.

I bund og grund handler det ikke om GN, men om at man bør bakke sine påstande op med data og at overraskende resultater kræver ekstra bearbejdning.

Som Jonas skriver så er det her blevet et underholdningsmedie.

0 0
Benjamin Jensen 19-12-2011 18:30:45

PeterL>> Du glemmer een vigtig ting. Flash er lige udkommet, og de test der har været hidtil har været uden understøttelse af flash, og derved ikke været testet. Det kan være de er i gang nu, det har jeg så ikke undersøgt. Men da GN kom frem, var alle de test (af gode grunde) jo uden flash, så de kan jo slet ikke sammenlignes.

Ja, han skriver også, at det ikke fungere helt godt nok uden flash, og det er jeg også enig i. Men så snakker vi Android generelt, og den diskussion gider jeg ikke at tage - den har jeg allerede forklaret mit synspunkt på andetsteds. :)

Men jeg giver dig ret i, at han nok burde have testet på flere sider. Men jeg vil dog så også sige, at når tingene er så grelt fat som det angiveligt er på bts side, og helt sikkert også andre sider med masser indhold af flash, så er det altså værd at nævne.

Jeg har hele tiden påstået, at det ikke var telefonens skyld, men nærmere Adobes skyld. Problemet er bare, at android bliver solgt som "full web experience" og det vil jeg godt nok ikke kalde det her. Lidt ligesom jeg heller ikke vil kalde det hos Galaxy tab 10, for det lagger da helt vildt med flash.

0 0
19-12-2011 19:29:14

Men du mener ikke han burde sikre sig at han tester med en telefon som ikke er fysisk defekt?

Angående "full web experience", så kan jeg kun give dig ret i at det er salgsgas. "More web experience" havde nok passet bedre.

Desuden tror jeg verden er bedre uden flash, selvom hastigheden ikke er et problem på en del telefoner, så er det for kluntet uanset om det er til browsing på mobil eller computer

0 0
17-12-2011 15:01:26

For en anmelder er det uinteressant hvad folk vil høre uanset produkt, ellers er en anmeldelse intet værd, og det gælder uanset produkt.

0 0
17-12-2011 14:05:51

Kritik er i orden, men kritikken bør komme før en artikel bliver lanceret.

Inden for videnskaben er der et princip om at ekstraoridinære påstande kræver ekstraoridinære beviser.

Hvis du når til en konklusion og den virker usandsynlig, så bliver du nødt til at dybere ned i stoffet. Hvorfor yder John G GN så dårligt? Han ved fra andre siders tests, at de når det modsatte resultat, men betyder det så at alle andre ikke er uafhængige, eller har mobilsiden fået en defekt eksemplar(glem ikke at den er blevet kørt over eller tabt eller hvad det nu var).

So Ein Ding som af mange anses for at være i lommen på Apple valgte at udsætte en test af en HTC Sensation, fordi de var usikre på årsagen til dens dårlige modtagelse, mobilsiden burde gør noget lignende, især set i lyset af deres uheld.

Nogle gange er man selv uden om de mange negative kommentarer når man ikke er grundig i forhold til sine konklutioner.

Hvis John G havde brugt et ekstra eksemplar af en GN og testet på flere sider og stadigt fik samme resultat og samtidigt gjorde opmærksom på at resultat var dimetralt modsat alle andre sider, så ville folk have mindre grund til at brokke sig. Glem ikke at mobilsidens tests bliver vist på andre mediers hjemmesider, såsom JP.dk, så forhastet konklusion kan blive læst af mange og dermed urimeligt skade salget af GN.

0 0
Kalle 17-12-2011 12:36:04

FLASH ER DØDT FAT det DOG
lav et test uden og vinderen heraf findes .......

0 0
Androidlover 17-12-2011 12:48:55

Det er fossil brændstof også, men så længe der ikke er noget alternativ, køre vi forsat rundt i vores biler.
Det gode er dog at der findes hybrid biler, så kan du, lige som Galaxy Nexus, selv vælge hvad du vil. Smart ikke :-)

0 0
Jan Ålund 17-12-2011 11:09:57

Det var dog en af de tammeste tests alle andre sider roser de den til skyen. Det her er bare et tydeligt bevis på at John og mobilsiden er i lommen på nogle de ikke burde være. Lev dog op til bare en anelse presse etik

0 0
Martin Jensen 17-12-2011 09:28:24

Konklusionen af testen kan man ikke anfægte.
Men i siger selv at testen er uvidenskabelig. Hvorfor ikke prøve at gøre det bedre så ? mange firmaer kommer med deres iphone app for android app. Ingen ved om eb.dk er optimeret til iphone, eller måske bare er lavet på en stinkekode. Vi læser ved det ihvertfald ikke, og hvis man ikke læser kommentarerne herunder, kan man risikere at gå fra siden med oplevelsen af at galaxyen er teh sux. Hvor noget kan tyde på det ikke er tilfældet.

Test flere sider. Test flere androids (måske er problemet isoleret til nexus). Tryk samtidigt. Vent med at teste flash, til de har hotfixed.
Efter i slår flash til så mister i sammenligningsgrundlaget, det giver ingen mening at sammenligne med en telefon uden flash. Det svarer til at sammenligne grafikken på mit echolod, med browseren på en telefon.

Den skrevne artikel fortæller ikke at browseren kører udemærket uden flash, dog lidt mindre smooth end de to andre.

I overskriften sætter i lighedstegn mellem internet og browser. Av.

0 0
17-12-2011 10:30:33

Mobilsidens test her beviser ingenting. Kun at et eller andet er galt med John g's eksemplar, selvforskyldt eller ej. Og hvis man virkelig vil have viden om telefonen , skal man kigger andre steder, også. (Jeg kan godt lave en iPhone test, der får den til at se virkelig dårlig ud) og det er den jo ikke...kun lidt på visse punkter ;) ..

0 0
Androidlover 17-12-2011 12:36:46

At sætte John G til at teste mobil telefoner, svare til at jeg sætter min hund til at teste min GN. Manden kan jo ikke engang finde ud af at sætte en mobil til dansk sprog.
Hvis John hade bare lidt forstand, ville han nok undre sig over at der ikke var dansk sprog på hans GN, da han lavede den forrige test. Der var jo allerede forlydener om at Samsung Galaxy Nexus var med dansk sprog på, da den udkom i england, da der var flere brugere som har spottet det ud fra nogle test på Youtube og enkelte har sågar bestil den hjem fra England og tyskland med dansk sprog.

Men nej nej,John konkludere så bare at der ikke var dansk sprog på GN.

Nu laver han så en fuldstændig latterlig test og konkludere så igen, at det dur sørme ikke. Man kan jo ikke engang vide om manden har sat sin mobil rigtigt op. Han kunne jo komme til at sætte sin GN op på 2G nettet og de andre på Wifi uden han er klar over det og igen, uden lige at skele til andre sites og deres konklusion.

Der er bare så useriøst.

0 0
17-12-2011 10:51:26

Enig, problemet er at mobilsiden kommer med, lad os kalde det et ekstraordinært resultat, som står i kontrast til andre sider... men det stiller de ikke spørgsmål ved. I bund og grund er testen dybt uvidenskabelig, test på en enkelt side er det samme som at lave en meningsmåling baseret på et enkelt svar.

Mobilsiden er ikke et sted hvor man stiller spørgsmålet "hvorfor"? Og kendskabet til andre siders tests er også minimalt og Google kender de kun som det firma der laver det underlødige styresystem Android, det er ikke gået op for dem at de også laver en søgemaskine.

0 0
MGApcPro 17-12-2011 06:29:03

Hvis jeg har flash på går det stadig en del bedre end dette, dog har galaxy s 2 en setting som slår flash fra, men viser hvor der er flash indhold, så hvis man vil se det trykker man bare på det...
dvs. at man får både hastigheden, men uden at blive handicappet :D og det ville jeg mene er den bedste løsning, indtil at html5 virkelig får overtaget.

0 0
17-12-2011 04:29:10

tror sq john g og mobilsiden har overtaget steve j's, dagsorden vedr. at få android ned med nakken :D

0 0
serpent 17-12-2011 00:41:41

Jeg gad godt vide om Johns nexus har taget skade, eller om den virkelig kører så dårligt. Må ned til 3 og teste...

0 0
mathias 16-12-2011 23:02:47

Det var da sjovt at androidCentral så kalder den den bedste mobil på nettet...

0 0
16-12-2011 23:13:31

Gør de virkelig ;-)

0 0
serpent 17-12-2011 00:39:58

Ha ha :D

0 0
Zeb 16-12-2011 21:14:56

Nu skal i måske lige tage opløsning med i regnestykket.

Galaxy Nexus: 1280x720 (921.600px)
iPhone 4S: 960x640 (641.400px)
Lumia 800: 800x480 (384.000px)
(Galaxy SII: Samme som Lumia 800)

Man bør naturligvis også kigge på processor så:

Galaxy Nexus: Dual-core 1.2 GHz TI OMAP 4460 / PowerVR SGX540
iPhone 4S: Dual-core 1 GHz Apple A5 / PowerVR SGX543MP2
Lumia 800: 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon / Adreno205)
(Galaxy SII: Dual-core 1.2 GHz Exynos / Mali400)

Så Galaxy SII og Galaxy Nexus har på papiret de bedste kræfter, Men Nexus'en har over dobbelt så mange pixels at rendere. Lumia'en er kun singlecore (WP7 understøtter ikke dualcore anyway) men den har altså ligesom SGSII under halvt så mange pixels at rendere. Iphone 4S ligger midt imellem på begge punkter og er også nogenlune i midten i testen.

Jeg siger ikke at det er en acceptabel præstation af Nexus'en for det så ærlig talt pænt skod ud, men der er måske en grund til at Lumia er hurtigere.

Mht. flash så er det da bare håbløst naivt ikke at forvente at det påvirker ydeevnen. Det har ikke noget at gøre med Galaxy Nexus eller Android. Det er bare fordi Adobe er nogen fjolser. Men derfor foretrækker jeg da stadig at have muligheden for flash. Det er da rart selv at have valget.

0 0
Mark 17-12-2011 17:28:27

God pointe!

En anden vigtig ting at tage med, er den måde iOS og Android reagerer på at der sker et touch. Når der sker et touch på iOS dropper den (næsten) alle igangværende operationer og fokuserer på at beregne touchet. En Android-telefon vil se touchet, regne på det, men den vil ikke stoppe alle igangværende processor. Det har sine fordele og ulemper. I fremtiden, som smartphones skal kunne mere og mere samtidig, falder fordelen til Androids side. Her og nu, vinder Apple på, at deres produkter opleves mere flydende. Android har alle dage været bedre til multi-tasking, og det her er et levn fra det faktum.

0 0
16-12-2011 22:25:25

Jeg tror ikke browseren bruger begge kerner i dual core processoren og derfor er Clock frekvensen på 1,4 ghz på lumiaen en fordel. Gpu'en og. Wifi conectiviteten er jo også ret vigtig. Men dual core cpu giver formodentligt intet i forbindelse med Internet browsing

0 0
17-12-2011 06:38:00

Jeg har kigget lidt nærmere på det med dual core og det viser sig faktisk at man rent faktisk skulle få en hurtigere og bedre browser oplevelse med en 2 kernet processor. My bad.

0 0
Zeb 17-12-2011 02:23:27

Jeg er umiddelbart enig, men ved ikke nok om det må jeg indrømme. I videoen bliver dual core processoren dog fremhævet som værende hurtigere, men det er jo altså kun under forudsætning af at den udnyttes optimalt til browsing, ellers har Lumia den højeste clockfrekvens.

0 0
Androidlover 16-12-2011 22:08:20

+1 til dig Zeb.

Bare John G kunne være lige så objektiv i sine vurderinger. Hvad med at du lige holdt lidt igen med det fjolletobak, det påvirker dig tydeligvis for meget. :-)

Useriøst,,,,,,,,,,,,,,,,, igen John G.

0 0
kiwi@nicooo.dk 16-12-2011 20:51:22

har ingen problemer med bt.dk selv med flash

0 0
16-12-2011 22:32:19

Næh BT.DK køre også super på min sgs2 ... og jeg kan zoome og scrolle fulstændigt flydende, med 3g på ca. 3 Mbit/s. Faktisk indlæses siden ligeså hurtigt som på testen (og jeg har clearet cache og slået Flash til)

0 0
Cebastian 16-12-2011 18:38:40

http://www.engadget.com/2011/12/16/verizon-galaxy-nexus-review/

Den 2. anmeldelse af Galaxy Nexus (HSPA+ version og her; Verizon 4G LTE version)

Hvis anmeldelsen ikke stemmer (nogenlunde) overens med disse, så griner jeg! (Bid mærke i, de nævner at det er den bedste android ude, og muligvis ganske enkelt den bedste smartphone generelt).

0 0
16-12-2011 19:13:40

Når man ser 10 tests der viser en ting og 1 test der viser det modsatte, hvad skal man så tro?... tror jeg vil vælge at tro på de 10 enige. Den nexus er defekt, softwaremæssigt fejlbehæftet ellers er John ved at downloade et par voksenfilm i baggrunden på nexusen ;) ...joke

0 0
Alfix 16-12-2011 18:28:17

Når nu nokiaen ikke har flash heller hvorfor viser den så som den eneste bannere? Nogle bud? Men synes ellers at nokia ser ud til at smadre både iphone og nexus s. Men blot min mening.

0 0
Peter 16-12-2011 18:21:57

John, jeg tror du skal prøve en ny Nexus telefon, der må være et eller andet galt, eller måske afinstallere flash det kunne godt være det driller selv om det er slået fra.
Har testet min Nexus på bt.dk og kan ikke genkende det billed, min var hurtigere ind alle 3.

0 0
16-12-2011 18:15:33

Grunden til at jeg tænker det , er fordi , at jeg lige har siddet og set en lignende test lavet af pocketnow, mellem iPhone 4s vs Galaxy nexus vs Galaxy s 2 (med 2.3.3 android) . Hvor nexusen faktisk er den hurtigste og ikke har det lagg , som visses i mobilsidens test. Dog tror jeg galaxy s 2 ville være den klart hurtigste med 2.3.6 (som gør en kæmpe forskel i hvor hurtigt den pitcher en Web side)

0 0
16-12-2011 18:50:41

Det har jeg også tænkt på. I burde gøre opmærksom på at jeres testeksemplar har været kørt over når i sabler den ned i jeres anmeldelse om et par dage.

Jeg synes også at i kan gøre opmærksom på at man på youtube kan finde ca 2500 videoer hvor resultatet ikke er det samme.

0 0
16-12-2011 18:07:37

Som mange skriver, så virker de internationale hjemmesider ikke til at være enige, kunne i evt. prøve at køre testen igen, men med engadget.com(den bruger stort set alle internationale hjemmesider) det ville give et sammenligningsgrundlag.

0 0
Rune M. 16-12-2011 17:17:20

Nu sidder jeg selv med Galaxy Nexus i hånden, og "eftertester" da jeg slet slet ikke kan genkende siturationen her. For at teste sørgede jeg self for at flash var til, og at jeg bruge samme hjemmeside (www versionen af BT, ikke mobilversionen).

Jeg er på WiFi, 10 mBit, på min arbejdsplads. Trykker ind på hjemmesiden. 4 sekunder efter er hele siden loadet. Hvis jeg zoomer eller andet kører det fuldkommen flydende, og alle "flash-ting" opdaterer og følger perfekt med.

Jeg bruger Android standard browser.

jeg kan sagtens zoome og rykke ryndt på billedet sammetidig, uden det mindste lag.

0 0
Thomas 16-12-2011 16:05:16

Se nu lige på en seriøs anmelder istedet.

http://www.youtube.com/watch?v=6J3Qa1E3EiI

Her har i en browser test uden flash, og den viser tydelig hvordan det står til.

Man bestemmer jo heldigvis selv om man vil have flash slået til.
Ingen problemer her, så længe jeg har flash på on-demand. Så kan jeg selv aktivere de flash-dele af hjemmesiden som jeg vil se.

0 0
16-12-2011 17:28:44

Jeg er egentlig ligeglad med Android men læser selvfølgelig også de indlæg ,for ikke at gro fast i et OS ,okay ligeglad er jeg nok ikke ,men når jeg nu ser den video du linker til er det ikke min fornemmelse at det kører helt smooth ,men er det ikke ligegyldigt det er jo i småtings afdelingen ,og når nu Android brugere er godt tilfredse så er alt vel ok ,Android har jo sine stærke sider ,det samme har de andre OS'er ,tror aldrig vi kommer til at se en 100% perfekt smartphone ,så lad os få noget julegløg og hygge ;-)

0 0
serpent 17-12-2011 00:37:06

Det er rigtig nok, for mig er det f.eks. en deal breaker at undvære widgets!

0 0
Søren 16-12-2011 15:58:46

Nexus klarer sig rimelig i forhold til konkurrenterne? Den klarer sig da bedst, haha :) godt skuldret John ;)

0 0
Henrik 16-12-2011 19:38:25

Det ved jeg nu ikke, om man kan sige at Nexus'en klarer sig bedst. Den hakker og sprutter noget (også uden flash) i forhold til Nokia'en og iPhonen som tilgengæld kører helt flydende.

0 0
serpent 16-12-2011 15:39:15

For denne anmeldelse, jeg tror jeg venter på SG3 før jeg skal have ny telefon

0 0
Bjarne R. 16-12-2011 15:38:21

Det er godt nok en fejlagtig konklusion at give flash skylden.

1)Dynamisk "Multimedia" indhold vil altid belaste meget mere end stillestående indhold, det underordnet om det er Flash, Html(5) eller en tredie teknologi.

2)Flash er en udviklings platform, det betyder at performance til en stor grad afhænger af udvikleren af den givne flash-applikation.

...så indtil der er bred support for en lige så alsidig multimediaplatform som Flash er den svær at undvære, også på mobilen.

0 0
serpent 16-12-2011 15:34:15

0:42 Nexus færdig
0:42 Iphone færdig

Iphone ikke færdig som den første, men klart nok det er den du kigger på i en anmeldelse af android.

Nok brok.

Du har nemlig en god pointe her, flash er elendigt lavet til ICS, men det er jo også på vej ud. Heldigvis kan man da selv vælge om man vil bruge det, og nogen gange er det nødvendigt!

0 0
Thomas 16-12-2011 16:19:39

Ja du har fuldstændig ret.

Men utrolig at nogle stadig tror at John (mobilsiden) kan lave en objektiv test af mobiler...

0 0
David 16-12-2011 19:55:11

lol, utroligt at Android fanboys er så naive, Android er fragmenteret, langsomt og besværligt.. Internet browseren er vel nok den vigtigste app på en smartphone, og vi snakker Googles eget bud på en super telefon, og så virker den som en gammel Nokia lol..

utroligt at nogen af dumme nok til at smide 3-5k efter et android device..

0 0
Nicolai 16-12-2011 22:11:01

Jeg vil nu på ingen måde betegne mig som fanboy på nogen måde! Jeg har i mange år brugt PC, men har for nogle måneder siden skiften til en Macbook Pro, hvilket jeg på ingen måder har fortrudt... Den spiller bare! iPhone har jeg dog ikke set det store i endnu - bortset fra, at det tiltaler mig, at den taler bedre sammen med min Macbook + design/byggekvalitet.

Hvis du følger mit link, så vil du se, at Nexus'en slår iPhonen i stort set alle sider - i hastighed vel at mærke. iPhonen er dog mere glat/flydende i sin scroll og zoom, hvilket selvfølgeligt er fedt. Så langsom vil jeg ikke kalde Android/Nexus'en... Derfor mener jeg ikke, at ovenstående test er helt retfærdig, men måske Mobilsiden har fået et langsomt eksemplar :-)

Om min giver 3-5.000 kr. for en iPhone eller Android er vel op til ens temperament :-)

0 0
Nicolai 16-12-2011 15:56:45

For mig at se, så bliver iphone og Nexus også færdige med at loade siden på præcis det samme tidpunkt...

0 0
John 16-12-2011 16:40:21

Præcis, men da iPhonen blev sat i gang til sidst, er det vel også fair nok at sige at den var hurtigst.

0 0
Onkel_Per 17-12-2011 17:22:50

Egentlig ikke.
Hvis I kikker ordentlig efter, vil i se at Nexus'en afvikler javascript, og det gør iPhone'n ikke.

0 0
serpent 17-12-2011 00:34:39

Det har du ret i john

0 0
serpent 17-12-2011 00:33:58

Det er faktisk rigtigt, det overså jeg. Pokkers :D

0 0
Nicolai 16-12-2011 18:01:52

Ok, min fejl :-) Det skal selvfølgelig tages med (jeg hoppede blot frem til "billedet", hvor jeg kunne se dem færdigindlæse siden)!

I øvrigt vil jeg anbefale at teste hastighed ligesom i videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=Lm3dCbxjeqw

Altså holde inde og så slippe. Det må umiddelbart gøre det nemmere at starte flere telefoner samtidig..

Mvh

0 0
Thomas 16-12-2011 18:44:51

Prøv at se hvor mange detaljer han har med i bare browser testen - iforhold til jeres.

En hel masse små detaljer og bemærkninger til begge telefoner hvilket gør det så meget mere troværdig. Han prøver virkelig at opveje fordele og ulemper mod hinanden.

Derudover kommer han med mange små tips der viser han virkelig har sat sig ind i mobilen.

Det er utrolig sjældent (hvis overhovedet) at man føler i egentlig har sat jer ind i systemet og kommed med små tips.

Der har i noget konkret at arbejde med!

0 0
Exert 16-12-2011 15:33:05

Er der mon forskel på browseren uden flashplugin og browseren med flashplugin men med flash slået fra?
Altså kan det plugin være så dårligt, at det påvirker ydelsen selv om det er slået fra?
Jeg har ikke flash installeret og den reagerer super hurtigt på mine gestures.

0 0
Thomas 16-12-2011 16:20:26

Det gør den også når man har flash installeret men deaktiveret eller sat til on-the-demand.

0 0
Allan Schwartz 16-12-2011 15:32:05

Jeg bruger Opera med flash og der køre mega godt. Det er meget bedre inde den standard browser. Jeg vil på ingen måde klage over hvordan det køre på min Galaxy Nexus. Den er sku hurtiger at surfe på ind min kones 2½ år gamle PC

0 0
René Sørensen 16-12-2011 15:15:28

Jeg har selv telefonen (fik den i går), og lad mig bare sige det ligeud, at internet-oplevelsen er suværen sammenlignet med min tidligere optimus 2x og min nuværende galaxy tab 10.1. Den overgår endda vildt meget.

Dog har DAGENS FØRSTE FLASH UDGIVELSE TIL ICS gjort det vanskelig at browse. Det ændrer dog ikke ved, at Galaxy Nexus giver den bedste internetoplevelse til dato med flash som plugin sat til "påkrævet" i indstillinger.

C'on mobilsiden.dk, kan i synke lavere med den overskrift? Jeres dagsorden er klar, men i kunne i det mindste forsøge at skjule den.

0 0
Alfix 16-12-2011 18:29:55

Alt er vel bedre end en lg2x. :)

0 0
Tommy 16-12-2011 16:10:08

Nu er det jo ikke noget de bare finder på for sjov - det er jo tydeligt at se videoen af den halter gevaldigt efter 800 og i4s

0 0
Thomas 16-12-2011 16:24:02

Eftersom flash ikke kommer som standard er det noget man aktivt skal installere på Nexus'en.

Og uden flash viser flere seriøse anmeldere at Galaxy Nexus er den mobil med den bedste browser oplevelse.

Men man kan vel heller ikk forvente for meget af en anmelder der i ramme alvor skriver en kritisk artikel på forsiden, bare fordi han ikke kan finde ud af at bruge en dropdown-boks til at vælge sprog.

0 0
Henrik 16-12-2011 15:03:38

Hej John.

Kunne du ikke for sjov prøve at lave sammenligningen hvor du inkluderer Nokia N9 med seneste update. Det kunne være lidt sjovt at se hvordan den performer ifht. de andre her.

0 0
Tommy 16-12-2011 14:38:13

Shit det er skidt!

Det er i øvrigt ganske fint at se skærmenes farvekvalitet (selvom det ikke er en test deraf), hvor både 4s og nexus blegner (bogstavlig talt) i forhold til 800'eren!

Så meget for retina, super amoled, ppi og alle de andre buzzwords! (og så alligevel for Nokia kalder jo deres skærme for clearblack, men det er der tydeligvis lidt hold i)

Nu står jeg ikke og skal have ny mobil, men Nexus er da ikke noget der slår benene væk under en med den brøler for en så essentiel feature.
Vi må da håbe at ICS bliver bedre på andre enheder!

0 0
Benjamin Jensen 17-12-2011 12:26:06

Der er sgu da skruet helt hed for lysstyrken i iPhone - det kan enhver da se, der har en iPhone. Så fremstår den jo lidt mørk i det. Min ser bestemt ikke sådan ud. Dejlig med en høj opløsning, og ikke en halvdårlig som på Nexus S.

0 0
Anders 18-12-2011 18:45:06

Ja, du har ret i, at den 1 år gamle telefon "nexus s" har en halv dårlig opløsning. Men nu er det altså galaxy nexus vi snakker om, så det er altså ligegyldigt.

0 0
16-12-2011 15:15:02

Lol, det eneste du kan se på den video er, at 800'eren har mere mættede farver, du kan ikke sige noget som helst om de respektive telefoners skærmkvalitet.

0 0
Exert 16-12-2011 14:55:29

Nej det er netop IKKE en skærmtest. Altså er der ikke taget højde for lysstyrke, pixeltæthed osv. og det er ikke rigtig til at sige noget som helst ud fra den video.

0 0
Tommy 16-12-2011 15:29:10

Det er det jo så alligevel, får det er tydeligt at teksten står skarpere og tydeligere på 800eren end de to andre.

Pixeltæthed er i øvrigt ca lige så vigtig en parameter som mpix er for kameraer.

Jeg beklager hvis jeg fik trykket på enfanboy-knap, sådan som I farer op!
Skal måske lige siges jeg ikke har noget af de tre mobiler - har dog haft i4.

Flasher, hvor god en skærm er til at gengive kontraster mv er da også ganske interessant at kigge på! (jeg siger ikke det er eneste parameter, man skal kigge på for der er mange)

0 0
Thomas 16-12-2011 15:58:47

Prøv at skrue den nexus' lysstyrke helt op, og så skal du se hvilken mobil det er der blegner ;)

I know.. har haft dem begge samtidig.

0 0
Tommy 16-12-2011 16:08:46

Pudsigt, jeg har set begge ved siden af hinanden på beep-meesen og sammenlignet med SG2 og der var det stadig 800eren der var flottest.

Hvordan har du i øvrigt fået fat på 800eren?
Jeg har en kammerat der gerne vil købe en 800, men er ikke vild med at tage til DE/UK

0 0
Thomas 16-12-2011 16:26:31

Den har højst sandsynlig haft lysstyrken sat til automatisk. Galaxy nexus er kendt for at den på automatisk, skruer lige rigeligt ned for lysstyrken.
En fiks skulle være på vej, og flere xda-dev har allerede flere mods til det.

800'eren er nem at få fat i fra Tyskland, og utrolig billig hvis man ikke har noget imod et T-mobile logo ved opstarten.

0 0
sigersen 16-12-2011 14:35:31

Fald nu lige ned. Flash er lige blevet frigivet til ICS og det kører tydeligt vis ad helvedes til, men hvordan er det på nogen måde Googles skyld? det er sgu Adobe der lige har frigivet lortet?

0 0
MortenBC 16-12-2011 14:10:20

Det må da være en fejl i flash eller android 4.0 et sted? Min Galaxy s2 køre flydende med flash slået til. Har lige testet BTs hjemmeside. Men det er altid noget at man kan slå det fra ;-)

Udover det, så kan det vel ikke komme bag på nogen at en hjemmeside tager længere tid at åbne med flash slået til? Der er jo pludselig mange flere objekter som skal åbnes også er de jo enda animeret.

0 0
cbp 16-12-2011 13:57:18

Det bare ikke godt nok, det kunne Google godt have gjort bedre. På trods af at det er et nyt Os 4.0, så burde det bare køre fra starten. Men går ud fra der kommer løbende opdateringer som forbedrer bruger oplevelsen.

Er glad for jeg valgte Galaxy Note frem for Nexus, der er ikke de børnesygdomme som vil følge de nyudviklede Os. Selvom skærmen er 5.3" så er den stadig lommevenlig, hvilket var min største bekymring.

0 0
Lars 16-12-2011 13:58:50

hvis du ser andre tests end den på mobilsiden.dk ER det bedre ;) det er bare med at finde frem til forskellen på denne test og mange af de andre tests der er på nettet :)

0 0
Mads 16-12-2011 13:57:16

I alle de test jeg har set bliver den ellers dømt som den måske bedste browser på nettet og hurtigere en iPhone 4S.. Er der forskel på modellernes?

0 0
16-12-2011 18:22:52

Det skyldes at adobe (flash) virker af helvede til, og EB kodet af aber. Hvis mobilsiden havde lavet en ordenlig test, hvor de testede flere sider, så kunne man have fået et bedre billede hvad de forskellige browser gjorde bedst. I stedet vil jeg råde dig til at se denne video

http://www.youtube.com/watch?v=Lm3dCbxjeqw
som også er blevet nævnt tidligere, han tester mere end en side

0 0
Lars 16-12-2011 13:55:03

fedt at se i kan bakke jeres påstande op med noget dokumentation :)

et par ting skal der så lige siges til denne video.

Gider i prøve at udføre testen igen med opera og dolphin browseren på nexusen ?
Også gerne med andre sider en ekstrabladet.
Kan testen evt. laves uden flash opdateringen ? for mange andre sider har testet den uden den og der kører den jo fremragende.

Derudover har jeg da også lige lidt roser til den nokia, både skærm og browser hastigheden er da helt forrygende på den. Iphone skærmen kommer jo til at se helt mat ud ved siden af den :)

0 0
Rasmus 16-12-2011 13:49:58

Det er en meget meget bedre måde at sable GNex på.
Og ja, du har FULDSTÆNDIG ret, det ser elendigt ud.

Jeg har selv en GNex, og jeg kan sagtens genkende det.

Når det så er sagt. Så kan den trods alt vise flash :)

Blame flash, not android, for poor performance.

0 0
hellas7 16-12-2011 14:35:23

Nu slog den jo heller ikke nogle af de andre mobiler (der ikke har 1,2 ghz dual-core) da flash IKKE var aktiveret, så den er tilsyneladende ret talentløs på nettet overall.

Man kan jo heller ikke engang flytte på siden mens man zoomer, men på den anden side ville det jo nok bare forværre netoplevelsen endnu mere end før....

0 0
Thomas 16-12-2011 15:54:35

Sjovt, der er ellers flere internationale anmeldelses sider der har vurderet galaxy nexus til at være en del hurtigere på browser delen end 4S'eren f.eks.

0 0
Rene 16-12-2011 17:32:45

Hvilken? Links?

0 0
Thomas 16-12-2011 17:48:21

http://www.youtube.com/watch?v=6J3Qa1E3EiI

CNET:
Backed by the 1.2GHz dual-core processor, the Galaxy Nexus' browser runs superbly, showing significant performance improvements over its 2.3 forerunner. There's no stuttering when scrolling around a page. Pinch-to-zoom is as smooth as a baby's bottom.

The Verge:
Let me just say this — the browser in Ice Cream Sandwich does some serious ass-kicking. I don't often use profanity in my gadget reviews, but I felt it was worth emphasizing just how much better the browser on the Galaxy Nexus is compared with much of its competition.

Gizmodo:
The user experience is extremely fast and fluid. Scrolling around webpages is quicker and smoother than any other mobile browser I've used (and with all of its new enhanced features, I would call ICS' version of Chrome the best mobile browser out there). It also has the fastest camera shutter out there, easily beating even the iPhone 4S and the rest (in speed).

Engadget.com:
...In fact, the entire web browser is blazingly fast -- gone is the signature lag that's familiar to anyone who's ever browsed the web on Android.

0 0
Ylle 17-12-2011 18:36:30

Så er det godt nok nogle lovers...
I den video du henviser til, der kan man nemt se, at selve scrolling, zoom, etc. overhovedet ikke er ligeså smooth som på iPhonen fx., også selvom han siger "blazingly fast" og at de er lige hurtige. Man kan godt se, at det bare ikke er det samme, især når han scroller hurtigt, eller zoomer og kører rundt.
Det er muligt den er lidt hurtigere til at loade selve siderne, men når man så er der, så er oplevelsen da ikke nær så smooth. Så kan man være nok så fanatisk i den ene eller den anden lejr, men man kan jo rent faktisk se det i den video.

0 0
Thomas 19-12-2011 14:29:09

Det ser da ellers ud som at iPhonen også har lidt performance problemer her med at komme ud i den ene side.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6J3Qa1E3EiI#t=351s

Desuden vil jeg påstå det er hvad man mest er til. GN kan finde på at lagge når man bare smidder den ned af en lang side via scroll. Tilgengæld kan man slet ikke smide iphonen ned af en side, eftersom den ikke gider at scrolle mere en nogle linjer per finger swipe (ser man også tydeligt i videoen).

Jeg havde 4S'eren inden jeg fik GN, og ja på nogle hjemmesider virkede iPhonen lidt mere (lidt!) smooth end GN, præcis som man også kan fornemme i videoen. Men der var altså også nogen gange hvor den gik i spas på en hjemmeside og ikke rigtig ville noget (præcis som det sted i videoen hvor jeg linkede til).
Tilgengæld føles GN noget hurtigere til at komme rundt på hjemmesider når man trykker løs på links, for at komme rundt - og den er 100x hurtigere til at komme ned til bunden på "lange" hjemmesider (eftersom den faktisk kan scrolle hele vejen.

Derudover er browser oplevelsen også noget bedre på en 4,6" skærm. På 3,5" skal man zoome ind ligemeget hvad på hjemmesider. Utrolig sjældent jeg skal zoome ind på min GN når den er landscape.

0 0
Rene 16-12-2011 21:09:30

Super tak!!!

0 0
David 16-12-2011 13:35:46

Man må ikke kritisere den grønne gud, så får man problemer, uanset hvor saglig kritikken er :)

0 0
Jonas 17-12-2011 12:30:04

Siger æblefolket ?

lol ..

0 0
Rene 17-12-2011 15:44:30

Hateboys skuffer aldrig de kommer altid og ævler op om det mærke de hader.

0 0
Batman 16-12-2011 16:25:32

Det må være eb.dk og denne side der er noget galt med. Jeg har både iphone og nexus. Og må klart sige at nexua er iphone overlegen på næsten alle punkter. Og går du ind på nogle andre hjemmesider og sammenligner de to mobiler er det igen nexus der fører. Men lige eb hjemmesidet fungere knap så godt på nexus. Og den overstående video på denne side kan ingen af mobilene afspille.

0 0
Rene 16-12-2011 17:31:24

Ligemeget... Det er bt det er testet på så vi er tilbage ved at det bare er en skod telefon, for det du siger er jo at den også på andre hjemmesider (eb og mobilsiden) har problemer.

0 0
Thomas 16-12-2011 18:27:13

Jeg havde en (og mange andre har også kan jeg læse mig til) dårlig oplevelse med Facebook app'en på iOS (laggy og langtid om at loade efter sidste update)... sikke da nogle skod telefoner.
Samme oplevelse er der med Facebook app'en på WP7... sikke nogle skod telefoner.

Fed måde at argumentere på ikk? Må man da kalde at være snæversynet.

0 0
Rene 16-12-2011 18:54:06

Hvad? Du mener ikke personlige erfaringer sammenlagt med andres erfaringer er en god måde at bedømme på.
Hvilken måde ser du gerne man gør det på?

0 0
Nicolas 16-12-2011 13:51:40

Det må man gerne så længe det er berettiget, og det er det i dén grad i dette tilfælde. Der er ingen der vil acceptere sådan en performance, heller ikke de mest hårdnakkede Androidfans.

På min SGS2 er det præcis lige så flydende som på Lumia 800 og iPhone - Men med Flash aktiveret.

0 0
16-12-2011 18:03:33

Jeg har kørt samme test på SGSII på BT og jeg har samme oplevelse også med flash.

Og en lille note til John, det er muligt Google Nexus har et problem med flash, men det er det ikke på SGSII og det var heller et kæmpe problem på en gammeldags Desire, så flash er ikke noget problem på en hjemmeside generelt.

0 0
16-12-2011 13:40:06

The Hulk? :-P

0 0
Om brug af cookies