Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Sådan opdaterer du Samsung Galaxy S til ny Android

Sådan opdaterer du Samsung Galaxy S til ny Android

Web-TV: Her er en guide til hvordan du opdaterer Samsung Galaxy S til Android 2.3 Gingerbread.

Hvis du vil opdatere styresystemet på Samsung Galaxy S til den nyeste version, kan det ske forholdsvist let - hvis man ved hvordan.

I ovenstående web-TV indslag hjælper vi dig på vej, hvis du gerne vil have mobilen opdateret.

Inden du begynder opdateringen skal du sørge for, at mobilen er fuldt opladet, og at programmet Samsung Kies er installeret på computeren.

Det er også vigtigt, at sætte USB-indstillingerne på mobilen til "Samsung Kies". Dette gøres under Indstillinger - Trådløst og netværk - USB-indstillinger.

Undervejs i opdateringen vil nogle forskellige popup-vinduer dukke op på computerskærmen. Disse skal du huske at godkende. Det er også en god idé, at slå antivirus og firewall fra på computeren, inden opdateringen begyndes.´

Får du brug for hjælp, kan du konsultere vores Android-forumMobildebat.dk 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads 17-05-2011 21:38:40

Jeg har lovet at hjælpe en ven (teknikanalfabet) med at opdatere sin. Men den dag i dag kommer der stadig ikke noget frem når jeg forbinder den med Kies??? Er det fordi den er købt på Filipinerne? Nogle der kan hjælpe mig med hvordan man så skal gøre?
Nu lyder jeg som lidt af et teknikfjols, men jeg er bare i sat så godt i Samsung :P

0 0
Simon\n 17-05-2011 22:47:31

Hej Mads..

Ja, det kan godt være det er fordi den er købt på fili.. hvis den ikke er blevet opdateret siden han købte den, så står den med en firmwire fra filipinerne. Så du skal altså have opdateret den med en fra Europa.. Se eventuelt min besked til Rasmus, lidt længere oppe..

Men husk det er på eget ansvar, men det er da muligt :), og ikke så svært de har en rimelig nem guide til det.

0 0
Mads 18-05-2011 18:39:01

Okay tak :D
Er det via samsung at man opdaterer den til europæisk firmware eller er det rooting?

0 0
Simon\n 18-05-2011 22:55:57

Du skal nok bruge odin for at kunne skifte region på din telefon.. men hvis du følger info på http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm så kan det ikke gå helt galt..

men firm derinde fra er Samsung officielle, så hvis du skal opdaterer bagefter så det via kies, og din telefon er ikke rootet

håber du finder ud af det..

0 0
Emil Brandhøj 12-05-2011 15:21:46

Må sige at det er en af de punkter hvor det er dejligt at have en iPhone :-)

0 0
Christian 02-05-2011 01:15:07

FML, jeg har lige fulgt guiden til punkt og prikke, men også jeg så umiddelbart ingen forandring - jeg gendannede derfor telefonen til fabriksindstillingerne, men her er hagen: under "om telefonen" siger den stadig bare "2.2 Froyo"...

Kobler jeg mobilen til Kies igen, siger den, at firmwaren er opdateret til nyeste version - den, som jeg downloadede tidligere, men som sagt er Gingerbread endnu ikke gået igennem.

Hvad gør jeg?

0 0
BE 08-05-2011 00:58:15

Du venter, det er Samsung "elegante" måde at genere sine kunder på i Danmark, som har købt mobilen biligere uden for Danmarks grænser!

Meget tyder på en producent fastsat pris, og kigger man på teleudbyderne, så er prisen stort set ens over hele spektret, men med ganske små variationer i taltid, datatrafik o.s.v.
- Det ligner meget ulovlig prisfastsættelse!

Apropos netop prisfastsættelse, så hører vi gang på gang igennem mange år, ja årtier, klagesangen, at mobiltelefoner sælges med tilskud til teleoperatøren, så producenterne taber penge.
- Det er en myte og vrøvl af værste skuffe, der alene handler om, at give udseende af, at producenterne er lurvede og fattigt klædte tiggere med en tiggerskål på gadehjørnet.

Tag f.eks. Nokia der har været på markedet i omkring 20 år, og har åbenbart tabt penge alle årene ved produktion af mobiltelefoner fordi de gav tilskud til teleoperatørerne hver gang de solgte en mobil.
- Hvordan kan de så både have overskud, uddele til aktionærerne, og samtidig have råd til udvikling o.s.v.!
Apple er stort set ikke meget bedre, se bare deres seneste omsætning og overskud!
(jeg mener jeg læste omsætning 25 mia. usdollar og overskud på 5 mia. usdollar, - jo det går sgu skidt med forretningen)

Ingen aktionærer ved sine fulde fem vil da investere i et firma der forærer overskuddet væk.

Det minder om historien om reklameaviserne med en førpris og en nupris, førprisen har aldrig eksisteret, og hvis jeg nu var smart ville jeg opreklamere det som om jeg gav tilskud til varen, så den kunne blive solgt til nuprisen.

Jo, teleoperatørerne får tilskud, men det er da for producenterne kan få deres varer præsenteret i deres reklameaviser, - altså almindeligt reklametilskud, og ikke til salg af hver mobiltelefon.

Vi har en situation indenfor området der kan kaldes "bundle-economics", hvor alle led i mobilkæden skal tjene penge, og gør det i en eller anden samdrægtighed.
Det minder meget om dengang man købte det sidste nye monstergrafikkort til kr. 1.500 og samtidig fik 2 spil med i pakken og desuden et light grafikprogram, - altså en "bundle" bestående af grafikkort, 2 spil og et grafikprogram.
Hverken spil- eller grafikprogramproducenten havde råd til at give dette gratis, så prisen på grafikkortet var reelt set næppe kr. 1.500, men snarere omkring kr. 8 - 1.000 og resten op til de 1.500 var nok til deling mellem de andre.
- Ingen kan jo leve af "det koster gratis" for det betaler trods alt ikke husleje.

"Bundle-economics" handler om hvem der får hvad ud af situationen:
Google "gratis" styresystem Android fremmer først og fremest Googles øvrige produkter, som f.eks.; oversætter, maps, "internetservices", som "gratis(igen)" kopi af kontaktbog. Gmail o.s.v., o.s.v..
Herudover genereres en del datatrafik f.eks. til maps og andre tjenester.
Så er der reklamerne, og indtægter via salg af apps. m.m.

Den genererede datatrafik får teleoperatørerne sandelig en ganske god fortjeneste ud af, som skyldtes, at mange apps. "disse gratis(igen)" kræver fuld adgang til internettet for at fungere.
- Det sidste er absolut ganske unødvendigt hvilket sagtens kan undværes for den enkelte apps., - men så tjenes der jo ikke penge både på datatrafik og reklamerne.
- Det er enhver teleoperatør med respekt for sig selv da bestemt ikke ked af!

Så er der al det gratis software, og så er vi tilbage til reklamerne igen på den ene side, og hvis du betaler for softwaren, kan du blive fri for reklamerne.
- Du skal dog lige betale gennem Google ligesom Iphonebrugere skal betale via Apples app-store, og det koster lige et lille gebyr til Apple, så det gør det nok også hos Google.

Hvad koster så en moderne mobiltelefon i dag a'la Samsung galaxy S.
For nylig læste jeg om en Kinesisk produceret mobil i stil med førnævnte, og den blev solgt over disken for omkring kr. 2.000,-
OK, der mangler stadig en del både på hardware og softwaresiden, men om et par år, så får de gamle producenter virkelig noget at se til.

Kort sagt, så koster det vel omkring kr. 1.500 - 2.000 at producere en moderne mobiltelefon i dag når den produceres i Kina, - hvor de fleste mobiler i dag produceres for forskellige producenter, så fordelen af den billige arbejdskraft kan give en større fortjeneste.

Når jeg netop nævner denne Kinesiske mobil, så har det sammenhæng med, at de fleste mobilproducenter alligevel får produceret deres mobiler og anden elektronik med billig arbejdskraft fra og i, - netop Kina!

For nu at slutte denne omgang med myten om tilskud til teloperatørerne fra producenterne, så lad mig give et regnstykke der viser hvordan man kan skabe denne myte, og dermed få billedet af den fattige tigger med tiggerskålen, der faldbyder sine varer med tilskud.

Hvis f. eks. Kineserne havde fastsat en pris på ders mobil på kr. 12.000 over disken, men hvis teleoperatøren solgte mobilen med abonnement over en 6 mdr. periode, så ville jeg give et tilskud på kr. 10.000,- så den kunne sælges for kr. 2.000 med abonnement i 6 mdr.
Hver gang der derfor røg en mobil over disken ville jeg altså tabe kr. 10.000,-
- Et fint fantasiregnestykke, som mange i dag kan og vel nok bruger så fortællingen om den fattige tigger, der taber penge hver gang en mobil langes over disken.

0 0
Morten 20-04-2011 11:55:22

efter jeg skiftede pc virkede det hele fint. køb ny pc :D

0 0
Rasmus 20-04-2011 10:51:07

MEN! hvad med folk som mig som stadig er stuck med 2.1 eclair på sin galaxy s... har fulgt guides efter guides på nettet og kies vil bare ikke finde min mobil. har prøvet alt fra at uninstalle-reinstalle, skifte usb porte, hente drivere, opdatere... nej... min sgs er åbenbart dømt til at køre med android fra før kristus fødsel.

0 0
Simon\n 30-04-2011 10:22:49

Hej Rasmus..

Jeg havde samme problem som dig, men så var jeg inde på samfirmware, hvor jeg opdateret på deres måde, og lige siden har Kies fungeret med min SGS.

Mit problem var at min telefon oprindelig stammer fra Frankrig (pixmania), og kies henter kun region baseret, så du skal først flashe med en version som passer. ved dog ikke hvorfor det har en virkning, da regionen bare er europe.

guide: http://www.samfirmware.com/SVC%20Android/I9000%20Flashguide.pdf

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

Du skal nok oprette en bruger...
bemærk lige, hvis det går galt så mister du garantien, hvis det lykkes mister du ikke garantien da det er officielle Samsung firmware.
men bare følg guiden til punkt og prikke så sker der ikke noget..

0 0
13-66 16-05-2011 21:17:37

nogen der kan gøre det for mig kan slet ikke finde ud af den gide der har en gang gjort noget der ligener det for at få 2,2 på den men kan ikke komme vidre der fra og KIES kan heller ikke opdater min SGS men kan godt opratte forbindelse til den..

0 0
Ejnar Jepsen 20-04-2011 07:43:57

Man må sige at Mobilsiden.dk var lidt sent ude med nyheden om opdateringen til SGS.
Jeg hentede opdatering kl. 08.37 lørdag den 16. april - og har været et glad menneske lige siden :-)

0 0
Martin Kamp Jensen 19-04-2011 14:42:04

Hvis nogen ikke kan få fat på Gingerbread-opdateringen, så skyldes det nok, at Google har trukket den tilbage. Se

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/samsung-galaxy-s-android-23-update-traekkes-tilbage,lid.15327/

0 0
Bo 19-04-2011 14:28:29

jeg troede det var muligt at opdatere alle Android enheder OTA(over the air)?

0 0
Martin Kamp Jensen 19-04-2011 14:40:57

Det styrer producenten.

0 0
Bo 19-04-2011 16:31:46

jeg syntes det er et mærkeligt valg at lade være..

0 0

Om brug af cookies