Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Ativ Tab - værdig iPad-konkurrent

Samsung Ativ Tab - værdig iPad-konkurrent

Web-TV: Samsungs Windows-tablet, Ativ Tab, tager livtag med markedslederen iPad og de mange Android-enheder.

Er du på udkig efter en tablet, men ikke vil have iPad – eller måske ikke synes, at Android er systemet for dig. Så tag et tjek på de nye Windows-baserede tablets, der i disse måneder rammer butikkerne.

Samsung Ativ Tab er en af dem. Den kører på Windows 8 i en tabletversion kaldet Windows RT.

En bonus er mulighed for at bruge enheden som lejlighedsvis erstatning for PC’eren i hjemmet, da der kan tilsluttes ekstern skærm, mus og tastatur.

Desværre kan Nem-ID, og dermed netbank, ikke benyttes i browseren. Og applikationerne fra den almindelige Windows, virker ikke på Ativ Tab i Windows RT – det kræver specielle Windows 8 / Windows RT-apps, hvilket stadig kun findes i et begrænset udvalg.

Men Samsung Ativ Tab er alligevel en spændende enhed, der fungerer mindst lige så godt, som tilsvarende Android-tablets eller iPads. Få flere detaljer i ovenstående web-TV indslag eller følg nedenstående link til anmeldelsen i tekst.


Læs også:
- Testen af Samsung Ativ Tab

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 14-01-2013 14:11:17

Ja og hvad blev der sagt dengang man indførte NemID. Man skulle have adgang fra Alle computer og browsere. Det er flere år siden nu, vi har indført NemID, så alternativ til Java skulle da gerne være opfundet, hvis det er Java som er problemet.

0 0
Om brug af cookies