Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung fortsætter reklame-krigen mod Apple

Samsung fortsætter reklame-krigen mod Apple

En ny reklame-video fra Samsung med Galaxy S III fortsætter drillerierne fra sidste år mod de trofaste Apple-kunder.

Krigen mellem Samsung og Apple finder både sted i retssale, mellem de forskellige ”fanboys” og senest har Samsung trykt reklamer med Galaxy S III, som viser hvilke punkter den er iPhone 5 overlegen.

 - Samsung reklame går i kødet på iPhone 5

Der er dog umiddelbart stille fra den officielle Apple-lejr, men Apple fanboys har givet Samsung svar på tiltale, med deres ”version” af Samsungs reklamer.

Krigen stopper dog ikke her. Samsung fortsætter nemlig hvor de slap sidste år, nemlig med en lille video, som forsøger at bringe lidt humor ind i smartphone-krigen.

Sidste år var hovedpersonen i reklamefilmen, Samsung Galaxy S II, men i år er det selvfølgelig den nyeste topmodel Galaxy S III der har hovedrollen.

Filmen hedder ”The Next Big Thing is Already Here - Samsung Galaxy S III” og du kan se den enten herunder eller på YouTube via dette link. Filmen minder meget om sidste års film, som hed ”NextBigThing”.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 20-09-2012 19:55:46

Tror jeg snart jeg smider mine Android telefoner ud, det er ved at være for flovt at være i samme båd som de folk... Det gælder især for de Android-fans det findet på nettet, de er virklige nogen folk der ikke vil sky nogen chance for at vise de hader et produkt!!!
Syndes det er ved at være flovt at havde Android.

0 0
Peter Frederiksen 20-09-2012 21:17:44

Rolig Nu...

Apple søger import forbud mod alt smartphones både HTC og Samsung, da det krænker deres "patenter", jeg er næsten 99% sikker på at når Note2 bliver udgivet (om 2 ugers tid), smider apple den på sin liste.

At Samsung laver lidt grin med "iSheep" i bedste US style, det en harmløs som ikke desideret nedgører produktet, men gør Iphone lidt old school og Apple kommer stadig til at gå smilende til banken, dog måske med mindre sække!

Jeg syntes det er Okay de svarer igen med
reklamer. (og counter Sues)

Og denne type reklame er heller ikke noget nyt!

Nokiasoft Lumia 900
http://goo.gl/I6AuO
http://goo.gl/Df46H
http://goo.gl/dmBVy

Its over!
http://goo.gl/uHa58

0 0

Om brug af cookies