Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy Note 10.1 - stadig langt til toppen (web-TV)

Samsung Galaxy Note 10.1 - stadig langt til toppen (web-TV)

Web-TV: Note 10.1 er Samsungs bedste Android tablet hidtil. Men der er stadig langt til topproduktet på tablet-markedet.

Samsung kan noget med TV- og mobilskærme. Det har de vist flere gange.

På deres seneste tabletcomputer, Galaxy Note 10.1, er skærmen fornuftig, men 10 tommer (1280 x 800 pixels) i LCD-format, er ikke det eneste der skal til, for at vinde kunder.

 - iPad stadig klart nummer et

Den medfølgende S Pen giver mulighed for, at skrive direkte på skærmen, men det kræver øvelse at stregen halter efter pennen. Samsung mener, at denne tablet er bedre til produktion af indhold, end konkurrerende enheder, hvilket tildels er rigtigt.

Du skal dog overveje om du har et specifikt behov, hvor Note 10.1 og S Pen virkelig kan bruges. Ellers er det mange penge ekstra, for en funktion, der blot ligger hen og ikke bliver brugt.

Virker godt

Ejere af en Samsung Galaxy Tab 2 bliver slemt skuffede, når de ser Note 10.1, der er et LANGT bedre produkt. Den er hurtig og smidig at arbejde med, og Samsung har tydeligvis arbejdet meget med softwaren.

Flere funktioner fra top-smartphonen Samsung Galaxy S III er overført til Note 10.1, blandt andet ”smart stay”, der holder skærmen tændt, mens der kigges på enheden. Popup-play hvor videoer kan afspilles ovenpå de andre programmer, er virkelig også en sej gimmick.

I betjeningsdelen, er Galaxy Note 10.1 klart Samsungs bedste tablet til dato. Styresystemet er Android 4.0.4.

Koster for meget

Når du køber Galaxy Note 10.1 betaler du forholdsvis meget for S Pen funktionen. Og materialevalg og design, er bestemt ikke imponerede. Alene det, at bagsiden bøjer når der trykkes på den, må sætte overvejelser i gang, om ikke prisen er for høj.

På plussiden kan vi nævne 7.000 mAh batteri samt 1,4 GHz quad-core processor.

 - Apple: iPad er den eneste tablet der bliver brugt

Aktuelt er prisen, ifølge Mobilpriser.dk, omkring 4.600 kroner. Og det er for meget!

LæsStor anmeldelse af Samsung Galaxy Note 10.1

Karakteren ender på fire ud af seks stjerner.


Samsung Galaxy Note 10.1 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Darkwing Duck 15-09-2012 17:53:12

Det kan godt være at 4.600kr er lidt småt dyrt, Men tilgengæld spæret jeg 1.400 kr ved at købe mine studie bøger på PDF, så jeg stadigvæk kan skrive norter og streg over, og løse opgave takker være multi screen, også er min taske også bliven 3-4 Kg letter. Og kan John ikke finde ud af at bruge S penne, Er han sku ved at være lidt for gammel.

Med hensyn til design, så fortrækker jeg at det skal vare nemt og praktisk, og behøver ikke, at det skal være noget fint og eksklusivt materiale
Note 10.1 har ca 4% større skærm og vejer ca 9% mindre end en iPad3, hvilken gøre at den er mere behaglig og side og læse med i længer tid end med en iPad

Jeg solgte min iPad 3 efter jeg fik min Note 10.1 fordi den absolute intet kan som Note 10.1 ikke kan gøre beder. Også kan den SÅ meget mere

0 0
cbp 15-09-2012 14:09:16

Jeg vil opfordre John til at finde et andet arbejde, da han på ingen måde formår at lave en objektiv test af et produkt.

Vælger man bil ud fra om man kan trykke køler hjelmen ind, ja john gør...
Helt ærligt John, du sgu ved at være for langt ude mht til at lave et stykke seriøst arbejde.

Mobilsiden burde lave en afstemning om john burde have lov til at skrive artikler vedr produkt test...

Mit svar er stort NEJ

1 0
Adolf 16-09-2012 22:21:54

TRUE!!!!!! Endelig en der snakker fornuft. Ja kan kun tilslutte mig din holdning, og må indrømme jeg snart overvejer, at lancere et nyt projekt inden for nærmeste fremtid. "FyrJohn.G" projektet!!

Den mand skal fyres fra mobilsiden snarest muligt, som skrevet andet steds, han er inkompetent og stemmer højst sandsynlig på Socialdemokraterne!!!

0 0
Belgarion 14-09-2012 19:00:19

Ja de priser på tablets herhjemme er jo helt hen i vejret, er meget glad for min Kina tablet Windows n90 med en dual core 1.6 gh CPU og en quadcore mali 400 GPU som jeg fik købt til 1600 kr. Den er fin hurtig til alt det jeg bruger den til.

0 0

Om brug af cookies