Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy Note 3 - stor gennemgang

Samsung Galaxy Note 3 - stor gennemgang

Web-TV: Se vores store gennemgang af Samsung Galaxy Note 3, og lær mere om produktet.

Note 3 er andet end bare en smartphone med 5,7 tommer Full HD skærm.

Som på de foregående Note-produkter, medfølger en betjeningspind der inkluderer en dyb integration med softwaren i telefonen, der er spækket med brugbare funktioner, som både udnytter det store skærmareal, samt via pinden udvider funktionaliteten.

I ovenstående web-TV indslag gennemgår vi sammen med Morten Witt fra Samsung, en lang række af mulighederne med Galaxy Note 3.

- Læs mere om Galaxy Note 3

Så hvis du overvejer at købe produktet, kan du lære mere om, hvilke muligheder der ligger gemt i motoren.

Samsung Galaxy Note 3 er i handlen i Danmark netop nu, og koster ifølge Mobilpriser.dk omkring 5.000 kroner uden abonnement.

Se også vores store gennemgang af Samsung Galaxy Gear
.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Marcus Durbahn 06-11-2013 21:42:06

Har lige skiftet min HTC One ud med en Note3, og det har jeg ikke fortrudt. Er vild med den store skærm og pennen.

MEN: Jeg kunne godt tænke mig, at Samsung gjorde noget ved lyden. Bruger primært lyd til at høre musik på Spotify, og der synes jeg, at lyden er tam i forhold til min HTC One. Og har også prøvet diverse equalizer programmer på den, og det giver kun en lille forbedring. Bruger et Jabra headset.

Hvad synes I andre?

0 0
xiang 26-10-2013 17:21:12

hvordan få man optical reader i galaxy note3???

1 0
JF 21-10-2013 18:35:32

Hej John G, kan du sammenligne signal styrken ,antenne kvalittet mellem LG G2 og Note 3 . Kan du gøre det samme ang. Batteriet (hvor længe batteriet ca. Kan holde).

0 0
BE 12-10-2013 12:02:12

Godt har den første opdatering allerede indfundet sig, hvilket er lidt overraskende.

De gode ting er:
Håndskriftsgenkendelse på et udmærket niveau, og i flere programmer / apps.
Multitasking med klip og klistre mellem siderne.
Kameraforbedringer på flere områder.
Handlingsnotat
S-pen med luft-kommando
S-finder, - det er bare en GAVE
Høretelefonerne med lydstyrke er et fremskridt.

Der er også nogle "Men'er":
Hvor fanden er min elskede FM radio?
Ansigtsgenkendelse, - nu bruger jeg briller!!??
Lodret/vandret, lidt sløvt i funktionen.
Programmer der hænger, efter afslutning.
Mangler lyd, billed og film formater
Kameralyd kan ikke indstilles eller fjernes.
Egne lyde til her og der(SMS, MMS mm.)
Hvor er min PodCast?

Så er der batteriet, vist er det stort, men det er skærmen også ligesom processoren, og bruger mere strøm, - jeg tror ikke på 2 - 3 eller 4 dage uden e opladning, og jeg er ikke storforbruger.

Generelt er jeg meget tilfreds med de nye muligheder og skiftet fra SGS2, men Kies spiller ikke sammen med Note 3 endnu.(heller ikke den nye jeg har hentet)
Selv med Kies Air er der problemer, der muligvis skyldtes formatuoverensstemmelser.

Så blev det ikke til mere i denne omgang.

0 0
15-10-2013 09:58:37

Jeg er både enig og uenig. Jeg forstår ikke helt hvad du mener med disse:

-Programmer der hænger, efter afslutning.
Hvad er det for nogle programmer der hænger? Det oplever jeg på ingen måde. Lige meget hvor meget jeg forsøger at multitaske på den og få den til at "gå ned", så er det umuligt for mig.

- Mangler lyd, billed og film formater
Nu ser jeg ret meget video på den og har endnu ikke fundet et format den ikke ville afspille. Hvad er det den ikke understøtter?

- Lodret/vandret, lidt sløvt i funktionen.
Den Note 3 jeg har er på ingen måde sløv til at vende skærmen. Det sker asap.

Egne lyde til her og der(SMS, MMS mm.)
Man kan da sagtens indstille den til at afspille en bestemt lyd for SMS/MMS... hvis det er det du mener. Du skal gå ind i instillinger i selve SMS app'en og ændre det der.

Jeg siger med dette ikke at telefonen er perfekt, men jeg oplever ikke de negative ting du gør. Tænker din måske ikke er helt funktionsdygtig? :-)

0 0
BE 15-10-2013 14:37:20

Helt "funktionsdygtig"????

Vist har jeg endnu ikke sat SIM kort i telefonen, da jeg påtænker at skifte abonnement, men det burde vel ikke forhindre visningen af png filer(screen shots fra SGS2) at blive overført og vist.
Mine DivX film kan jeg heller ikke få vist, me det kan vel heller ikke være grundet SIM kortet.

Så ville jeg også gerne have overført min SMS og MMS'er, men uden Kies har jeg endnu ikke fundet en vej udenom det problem, - så hvis du har et forslag hertil hører jeg det gerne.
- Det gælder også overførslen af HELE min kalender, opkaldslog osv.
Lodret/vandret kan måske ligge i indstillingerne, men det ved jeg ikke, da jeg ikke har prøvet at ændre dem til læsning l/v efter jeg slog dem til.
Tidligere kunne man lægge andre(egne) lyde ind hvor de medfølgende lyde var, og tage dem derfra, men igen har jeg ikke fundet en vej.

0 0
16-10-2013 11:16:36

Hej BE,

DivX virker fint hos mig... I forskellige kvaliteter. Det samme med *.png billeder.

0 0
16-10-2013 11:17:49

Har ikke haft brug for at overføre gammel data, så det har jeg ikke noget at sige til:-)

0 0
TF 11-10-2013 19:01:27

Til samsung politiet for jeres underholdene indlæg :-)

0 0
Mobilsiden.dk 11-10-2013 09:26:18

Hej Thomas og I andre,

Dejligt med en livlig debat.

Der er ikke tale om en test, men en produktgennemgang, der har til formål at vise nogle af telefonens features. Så hvis man vil købe telefonen, kan det fungere som inspiration, og hvis man har købt, kan det være en slags hjælp til nogle af mulighederne i produktet.

Galaxy Note 3 har SÅ mange funktioner, at jeg ikke selv har en chance for at gennemgå dem, på samme måde som en fra Samsung, der har brugt telefonen som sin primære enhed et stykke tid.

Mange læsere efterlyser længere gennemgange, hvilket dette indslag understøtter. Men naturligvis kommer der også en test af Note 3, hvor jeg kommer med min mening.

Hvis ikke man synes om produktgennemgange, så er det jo muligt, at springe dem over. Og nej, det er ikke kun Samsung der får denne mulighed. Så sent som i sidste uge, viste vi højtalere fra Scandyna på samme måde.

Jeg synes også man skal tænke på, at kun de færreste læsere, har adgang til produkter i samme omfang som jeg har. Og da vi i forvejen til møder, messer og pressemøder får fremvist produkter af producenterne, er det yderst relevant, at dele denne viden med dem der har interessen - specielt fordi, der altid senere kommer en almindelig test.

Så vidt et input herfra.... Hilsen John G.

0 0
RA 13-10-2013 16:38:05

Lidt uden for det kørende emne. Jeg er noget lun på det forsidebiled der vises på Note 3 med kaffekoppen er det opbligatorisk ? og/eller hvor finder jeg det til min Note 2.?
Hvor mange ting af det der bliver vist her ef de nye ting for Note3 eller kan jeg også med nogen leden finde dem på note 2 ?????? og Note 8

0 0
jn 12-10-2013 14:28:18

Produktgennemgang... jaja.. Det er reklame. Jeg giver sgu Thomas ret. Hvad ligner det at sætte en Samsung gut til at fremvise deres produkt på det her site.
Ommer!

0 0
Mirzad 11-10-2013 15:57:34

Tak John G!
kunne ikke siges bedre!

0 0
dippegalant 11-10-2013 03:55:51

...med sit intetsigende Samsunghad!

Det her er en gennemgang af de features som er unikke for Note 3 og da ingen anmeldere kender disse, eller ved hvordan samspillet mellem dem er, så er det naturligvis en firmarepræsentant der fremviser dette.

Der er jo heller ingen der forventer at det er Mobilsidens udsendte reporter der står til fremvisningen af den nye iPhone og gennemgår de nye features foran alle kameraerne, vel?

Tænk at man kan være så forblændet i sit had til en telefonproducent at man altid og nærmest på hver eneste artikel om denne telefonproducents produkter skal udstille sit had, sin manglende viden, sin ignorance og ikke mindst sin elendige argumentationsteknik.

Selvfølgelig kan vi bruge en gennemgang af telefonens funktioner til noget. Vi kan se funktionerne i, ja, funktion! At Thomas ikke kan bruge det til noget er jo også forkert, for han kan tydeligvis bruge det til igen-igen-igen at skrive en masse lort om Samsung!

I øvrigt kan man selv gå ned i en 3-shop og prøve Note 3'eren, hvis man tror at den er fyldt med fejl og problemer, som Thomas mere end antyder!

Hint: Det er den ikke...

0 0
TF 11-10-2013 15:35:15

Jeg har intet imod denne model eller samsung som firma (deres markedsførringsmetoder er dog ikke helt fine i kanten).

Jeg siger ikke at den er fyldt med fejl, men blot at det er naturligt for en partisk person at gå udenom evt fejl eller dårligdomme og derfor kan denne gennemgang ikke ses som andet end reklame.

Jeg er klar over at du er sur på mig pga du ikke kunne få din vilje i vores diskutioner, men jeg håber du kommer over det og vil diskutere sobert og seriøst igen en gang, indtil da holder jeg mig fra dig da folk ikke gider disse person skænderier og jeg gider ikke spilde tid på dem.

0 0
dippegalant 11-10-2013 16:10:04

@ Thomas

Jeg forholder mig både sobert og seriøst til dit ligegyldige Samsunghad.

Et had der igen og igen udstilles via uvidende, direkte stupide og ikke mindst voldsomt farvede kommentarer.

Derudover var det såmænd både dig der startede med at blive personlig overfor mig i sin tid, ligesom du på intet tidspunkt har kunnet forholde dig til den dokumentation på både dine løgne, fordomme og uvidenhed, du igen og igen har fået.

Det handler ikke om at få sin vilje (selvom du opfører dig som et barn i trodsalderen, betyder det ikke at vi andre tænker lige så barnligt), men om korrektheden af dine indlæg.

Dette er en gennemgang af telefonens funktioner. Artiklen giver ikke indtryk af at være andet og svaret nedenfor fra John fortæller med al ønskelig tydelighed, at der IKKE er tale om en reklame.

Gider du godt stoppe dig selv og dine ligegyldige indlæg? Gerne snart?

0 0
TF 11-10-2013 17:00:13

Som sagt når du kan debatere i en sober tone og uden konstante person angreb er jeg meget ville til at debatere/diskutere med dig, men indtil da pænt farvel.

0 0
dippegalant 11-10-2013 18:14:23

@ Thomas

Du misforstår. Jeg er ikke interesseret i at debattere med dig. Hvilket sådan set også fremgår af mit sidste afsnit i sidste indlæg.

Jeg er derimod interesseret i at udstille din uvidenhed, dobbeltmoral og barnlighed.

Jeg er ligeglad med om du har tænkt dig at svare. Jeg har tænkt mig at udstille dig i al uendelighed.

Væn dig til det!

0 0
TF 11-10-2013 18:59:05

Den eneste du udstiller er dig selv, men god fornøjelse med dit troll pjat jeg kan ta det, jeg er vandt til at arbejde med svagt begavede mennesker :-)

0 0
dippegalant 11-10-2013 19:06:20

@ Thomas

Af en der påstår at han ikke vil "debattere" med mig, svarer du godt nok meget! Du har vel ikke problemer med at styre dig selv?

Både din argumentationsteknik og dine evner udi det danske sprog (stavning og formulering) indikerer at de svagt begavede mennesker, du er vant til at arbejde sammen med, er dem fra din egen beskæftigelsesgruppe for udviklingshæmmede.

Og her skylder jeg en undskyldning overfor udviklingshæmmede! De fortjener virkeligt ikke at blive sammenlignet med dig...

0 0
TF 11-10-2013 20:58:43

Fint så lad og tage den og få det ud af verdenen.

Du siger jeg hader samsung, hvor siger jeg noget der underbygger at jeg skulle hade samsung ?

"En person, der føler had, ønsker kun absolut skade eller lidelse for den person, gruppe, organisation eller ideologi, som personen hader"

Hvor ønsker jeg skade eller andet negativt sker for samsung ?

0 0
dippegalant 11-10-2013 21:12:08

I hver eneste Samsungartikel, Thomas! Hver eneste gang fremkommer du med tossede og tåbelige udtalelser, der kun har til formål at skade Samsung...

Du går endda så vidt at lyve, for at komme med disse hadefulde udtalelser!

0 0
TF 11-10-2013 21:31:39

Vi prøver lige igen, vis folk sort på hvidt hvor jeg skriver jeg hader samsung.

Du siger jeg hader samsung, hvor siger jeg noget der underbygger at jeg skulle hade samsung ?

"En person, der føler had, ønsker kun absolut skade eller lidelse for den person, gruppe, organisation eller ideologi, som personen hader"

Hvor ønsker jeg skade eller andet negativt sker for samsung ?

0 0
dippegalant 11-10-2013 22:07:11

Jeg prøver igen, men ved at du ikke forstår det alligevel:

I hver eneste Samsungartikel fremkommer du med tossede og tåbelige udtalelser, der kun har til formål at skade Samsung. I denne artikel er det såmænd at læse i dit første indlæg, i dit indlæg hvor du beskylder Samsungrepræsentanten for at ville skjule fejl og mangler, samt i din udokumenterede påstand om at "ingen andre" gør det samme.

Du går endda så vidt at lyve (som John også bekræfter), for at komme med dine hadefulde udtalelser. I denne tråd var løgnene at "ingen andre" gør det samme, samt at "man ikke kan bruge" sådan en gennemgang til "noget som helst".

Du kan ikke selv se det, fordi du er så forblændet af dit had...

0 0
TF 11-10-2013 23:42:00

Kom nu med noget konkret og ikke bare forkvaklede fortolkninger og ubegrundede beskyldninger.

Bevis jeg hader samsung ved at citere hvor jeg siger det eller siger noget for decideret at skade samsung der viser had til dem.

Når du nu ikke kan dette så stop dit barnlige pjat og tænk over i fremtiden ikke at svine folk til uden grund.

0 0
wunderbar 11-10-2013 08:28:43

Ja.. det er efterhånden ret underholdende. Hver gang der står Samsung på overskriften, lukker han lort ud med fråde om munden. Jeg forstår simpelt hen ikke, hvorfor han gider bruge sin tid og energi om en producent, som han hader så meget?

0 0
TF 11-10-2013 15:51:22

Wunderbar jeg har flere produkter fra samsung og holder meget af de fleste af dem og jeg har intet mod samsung som firma, der er faktisk intet firma jeg hader men jeg vil altid være kritisk overfor alle firmaer og jeg lader mig ikke forblænde af markedsførring som mange gør eller leger religiøs om et brand.

0 0
dippegalant 11-10-2013 16:11:26

Du leger da i den grad religiøs om adskillige brands. Især om Samsung, der i hver eneste artikel bliver udnævnt til Den Store Satan, idet du konstant og vedholdende udgyder dit had mod dem.

Dine indlæg er jo det rene vrøvl og et udtryk for at du ingen viden om emnerne har. Ganske som det er blevet udstillet gang på gang!

0 0
TF 11-10-2013 00:00:28

Trist at samsung lige skal have en kontrolant med for at checke at der ikke bliver sagt noget skidt :-( john en anden gang så send samsung drengen hjem og lav gennemgangen selv, så følels det heller ikke så reklame agtigt.

0 0
RA 13-10-2013 16:23:40

Har du virkelig ikke noget mere fornuftigt at bruge tiden på end at brokke dig.
Det er en utrolig flot gennemgang af produktet uanset hvem der foretager den. Ikke for at forklejne Johns evner, men tror aldrig han havde fundet disse spinfindighedder frem som er specielle på Note 3.

0 0
TF 13-10-2013 16:51:04

"Har du virkelig ikke noget mere fornuftigt at bruge tiden på end at brokke dig" Jeg kunne jo stille dig samme spørgsmål ;-)

I modsætning til dig syntes jeg ikke det er ok at lade partiske personer deltage i "gennemgange" af produkter da det jo giver et klart glansbilled og det kan ingen vel bruge til noget vis de overvejer at købe mobilen, så ender folk bare med at blive skuffede.

0 0
Arthur 11-10-2013 00:41:34

De har en Samsung repræsentant til at gennemgå deres telefon. På samme måde som når mobilsiden tager ud på messer og snakker med andre virksomheder som demonstrerer deres produkter.

Hvad er der nu galt i det?

Er det ikke ved at være kedeligt at være imod alt det du ikke selv kan li?

0 0
TF 11-10-2013 00:53:40

Jeg har intet imod denne model jeg foretrækker bare det er en upartisk person der laver gennemgangen, det er vel fair nok eller hva ?

For en god ordens skyld vil jeg da lige sige min mening er den samme lige meget hvilket mærke det drejer sig om.

0 0
Arthur 11-10-2013 01:10:21

Jamen det er jo ikke en produkttest. Det er en fremvisning. Helt på samme måde som når du går ind i en butik og får fremvist et tv som de har stående fremme.

Hvis du ikke vil høre det, så lader du være med at gå ind i butikken.

0 0
TF 11-10-2013 01:30:31

Problemet er at når det er samsung medarbejderen der gennemgår den og ikke en upartisk person så sørger han selvfølgelig for at eventuelle problemmer ikke bliver vist og vupti så er det bare en reklame video der ikke kan bruges til en s...

Men ok vis det er det du ønsker så er det fint med mig, jeg kan bare ikke bruge det til noget.

0 0
Arthur 11-10-2013 01:44:31

Men det skal jo netop være ukritisk. Den kritiske anmeldelse skal John nok komme med lidt senere. Og her skal han nok gøre dig opmærksom på de ting som Samsung manden ikke fortæller :)

Sådan har det altid været :)

0 0
TF 11-10-2013 01:48:28

Som sagt vis du vil have en reklame/glansbillede så er det fint med mig, jeg kan bare ikke se hvad det skal bruges til.

0 0
Arthur 11-10-2013 02:06:32

Okay. Jeg er ikke her for at belære jer om hvordan man driver en hjemmeside og tiltrækker trafik, annoncører og eksponering.

Men hvis man er utilfreds med at en producent fremviser deres eget produkt, så er mobilsiden eller andre tech-hjemmesider ikke noget for jer.

*NEWSFLASH* Det forekommer alle steder at ambassadører bliver bedt om at fortælle noget om deres produkter/services. Apple, Google, Microsoft, LG, Nokia, Jolla, Netflix, Wimp YOU NAME IT!... Og ved i hvad? Mobilsiden dækker også dem!

TADAAA!...

0 0
TF 11-10-2013 03:13:15

Det er kun samsung der sender kontrolanter til "gennemgange" af mobiler her på siden og disse "gennemgange" er derfor totalt ubrugelige.

Jeg tror det er godt du ikke belære os om noget for du virker ret forblændet af disse firmaer og deres markedsførringmetoder.

0 0
Mirzad 11-10-2013 15:54:14

Thomas F!
Kan ikke se hvorfor sådan en gennemgang skulle være "totalt ubrugeligt"..!
Jeg har ikke tænkt mig at købe telefonen pga. størrelsen, men det er altid spændende at se hvad en produkt har at byde på! om at det er producentens repræsentant der præsenterer dem gør det ikke mindre interessent.
Der er ikke tale om test af produktet, men en kortere gennemgang, så bare roligt!
Men efterhånden kan vi konstatere at du er en Samsung-hater..uden lige!

0 0
TF 11-10-2013 17:09:13

Kære mirzad hvor i denne tråd siger jeg noget der bare tilnæmelsesvis kan ses som had ?

Min kritik går slet ikke på samsung, men på mobilsiden's valg af at lave en "gennemgang" sammen med en partisk person.

0 0
dippegalant 11-10-2013 12:50:12

Nå Thomas, nu fik John så lige dementeret alle dine påstande og vi andre kan tydeligvis godt bruge sådan en gennemgang til noget, så hvad er din pointe egentlig?

0 0
Arthur 11-10-2013 04:11:24

Seriøst Thomas. Og hvad så?

Hvad er det at du er så utilfreds med at du absolut skal bruge din energi på at snakke om noget - som du selv siger - er totalt ubrugeligt?

Ved du hvad man kan gøre ved artikler som ikke har ens interesse?

...

Skal jeg fortælle dig det, eller har du sat brikkerne sammen?

0 0
Guldhammer 11-10-2013 01:44:21

Tror sq bare de skal kalde det en stor reklame fil istedet for en gennemgang af telefonen.

Det er jo reelt ikke noget specielt om telefonen kun en masse "flødeskum" omkring samsung's apps og en masse reklamer for deres cover g andet bras.

0 1
TF 11-10-2013 01:49:37

Nemlig helt korrekt guldhammer, godt at se der er andre der ikke hopper på den :-)

0 1
Om brug af cookies