Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung: Galaxy S4 er meget mere end Galaxy S III

Samsung: Galaxy S4 er meget mere end Galaxy S III

Web-tv: Er der for lidt nyt i Galaxy S4? Mobilsiden.dk spurgte Samsung om forskellen på forgængeren og den nye er for lille.

Den netop præsenterede Samsung Galaxy S4 minder utrolig meget om forgængeren, Galaxy S III. Hvilket bestemt heller ikke er den værste telefon at blive sammenlignet med – Galaxy S III blev kåret til ”Årets mobil 2012” i en afstemning på Mobilsiden.dk. Men er Galaxy S4 bare ”mere af det samme”?

 - ”Nej, den er jo så meget mere. Vi har lyttet til hvad folk gerne vil have og det har vi så inkluderet i vores nye S4. Og vi er rigtig spændt på hvordan folk tager imod den,” sådan lyder det fra Claus Holm, chef for Samsung i Danmark, til Mobilsiden.dk.

En række af brugerne i chatten på Mobilsiden.dk under selve præsentationen, samt efterfølgende i kommentarfelterne mener, at der er for lidt nyt. Noget Samsung dog ikke er enig i.

 - ”Alle de nye ekstra funktioner der er implementeret i Galaxy S4 er ikke noget man bare har set før. Jeg mener faktisk det er noget helt nyt,” siger Claus Holm.

Samsung Galaxy S4 kommer på markedet i løbet af andet kvartal til en vejledende pris på 5.199 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus 15-03-2013 10:21:53

hele " kamera funktionen " lyder som noget jeg hørte en HTC mand sige da jeg var til HTC one keynote... så intet innovativt der. men smart er det da.

Og måle puls ?... så snakker vi da vist ekstraudstyr, og termometer så man kan se forløb over hvordan vejret har været på ens dag dét er smart!.. ja jeg frøs da vist også lidt klokken 14:15.

smart scroll får jeg personligt aldrig brugt. ved ikke med andre.


S3 var en mega fed telefon og det bliver s4 da også da det jo er en s3 plus. men kan ikke se hvorfor jeg skulle købe netop denne telefon.

0 0
Michael Larsen 15-03-2013 06:44:11

Med tanke på at Samsung sammen med Apple, for ikke lang tid siden, blev udråbt til at have de værste antenner, så er det komisk at høre ham tale om, at de skulle gå så meget op i "frekvenser" og "dækning", at den ikke falder ud osv. Bortforklaringen holer ikke vand.

0 0
15-03-2013 08:51:34

Den "undersøgelse" var på gsm nettet. På 3G nettet rev sgs3 og iphone5 de andre rundt. Men selvfølgeligt, hvis du gerne vil Kører edge, så køb en anden mobil. ;-)

0 0
Michael Larsen 15-03-2013 13:16:13

Jeg må nok hellere starte med at sige, jeg huskede forkert. De var ikke udråbt til at have de dårligste antenner, blot til at have dårlige antenner.
Iphone 5 er på alle punkter, både 2g og 3g, dårligere end sine forgængere og dårligere end s2, s3, wildfire og Nokia C2-01 på 3 ud af 4 punkter. Det vil sige, den var dårligst af de 7, der havde 3g.
Selvom SGS3 havde de bedste værdier på gsm1800 og umts2100, så var pointen, at de ikke levede op til minimumskravene for standarderne.

Jeg ved ikke om HTC, Huawei, Motorola osv. er bedre end Samsung, men påstår man at gå op i den slags, så bør man også levere.

mvh

0 0

Om brug af cookies