Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy S5 videotest [WEB-TV]

Samsung Galaxy S5 videotest [WEB-TV]

Vi ser nærmere på det gode og mindre gode i Samsungs nye superstjerne

Samsung Galaxy S5 er den Android-telefon som rivalerne fra Apple, HTC, Sony og LG alle skal forsøge at slå. Kan den nye fem’er leve op til opgaven?

Læs også: Samsung Galaxy S5 anmeldelse: S-serien når nye højder

Femte inkarnation af Samsungs stjernetelefon udmærker sig ved at være vandtæt, støvtæt og have indbygget pulsmåler og fingeraftrykslæser. Se de mange features i aktion i videoen nedenunder.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Henriksen 17-04-2014 13:06:51

Hvad med at opdatere jeres reklame bag Niels de Boissezon, den HTC er vidst et par dage gammel.

4 0
Mathias 16-04-2014 14:07:50

Forsøger at give fingeraftrykslæseren kritik, men den virker dog alligevel? Desuden er det i flere videoer vist, at hvis man bare koder ens tommelfingeraftryk ind MENS man holder den i en hånd, så vil den næsten hver gang godkende ens finger....!
Når man bruger pulsmåleren, så står der på telefonen, at man skal stå stille og helst ikke snakke, man skal altså IKKE stå og svinge med armene og tale videre, det er jo klart den ikke virker, når man ikke gør som telefonen siger!? Jeg har selv prøvet pulsmåleren på GS5, og hvis man holder mund, så klarer den det på 5 sekunder hver gang. Generelt ikke et særligt professionelt indslag... det er en ommer!

7 9
Kim Rene Jensen 16-04-2014 13:22:45

Tja... det går næsten allerede galt i starten .. " konkurrent til smartphone tronen.. Apples Iphone.." Iphone er IKKE på nogen trone overhovedet.. Hvor er Iphone kåret som vinder af noget som helst udover i de danske medier ????
Igen glemmer anmelderen, at S5 (og alle Android, Windows Phone topmodeller) modsat Iphone overholder NFC, MHL, DLNA og Miracast standarderne. Det bliver overhovedet ikke nævnt. IGEN IGEN.
Men alligevel bliver anmeldelserne bedre og bedre dvs. mere og mere objektive og nuancerede.
Den hurtigste Wi-Fi af alle med understøttelse af .AC .. og muligheden for LTE og AC download samtidig nævnes heller IKKE. Det er en super vigtig detalje for mange, der går på Wi-Fi i hjemmet, i klubben osv.
5 ud af 6.. come on..
Tak for det..

12 8
Peter Lyck 18-04-2014 08:29:42

Der kan argumenteres for at iPhone er forrest på grund af flest solgte af en enkelt model, samt størst indtægt. Pas på med at begå den fejl at skære alle Android baserede telefoner over en kam, der er stadig tale om individuelle modeller.

Angående kvaliteten af anmeldelserne, for nogle måneder siden under John G gik det hele op i iPhone, nu gå det op i det produkt der bliver testet. Det er et kæmpe fremskridt.

Det er interessant ved at pille den person ud som man længe har forbundet med siden, er der sket et kæmpe løft. Stor ros til ovennævnte anmeldelse og til en side som er blevet kraftigt forbedret.

5 1
Om brug af cookies