Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy Tab 3 - se hvordan den virker

Samsung Galaxy Tab 3 - se hvordan den virker

Web-TV: Samsung Galaxy Tab 3 er ikke særligt imponerende. Her kan du opleve denne Android-tablet tæt på.

Hvis du søger en forholdsvis billig Android-baseret tabletcomputer, kan Samsung Galaxy Tab 3 være et bud, i hvert fald indtil man kommer i gang med at bruge den.

Selvom enheden er designet i hård og stabil plastik, og egentlig efterlader den i første omgang et rimeligt kvalitetsindtryk, men der er desværre ikke tale om en god samlet oplevelse.

- Læs hele testen af Samsung Galaxy Tab 3

Som du kan se i ovenstående web-TV indslag er den langsom, og til tider så irriterende at den er uanvendeligt. Faktisk så opleves Tab 3 værre i virkeligheden, end det fremgår af indslaget.

Tab 3 ender på sølle 2 ud af 6 stjerner, hvilket er det samme som forgængeren Samsung Galaxy Tab 2.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

bentpetersson 12-09-2013 07:55:56

Hej Ronni. Xda siden virker interessant men jeg kan ikke lige finde det du henfører til. Kan du give et nøje link?

0 0
ronni 11-09-2013 22:12:17

Godt nyt til alle tab 3 ejer. Den er blevet nakket. Og nu kan man få custom firmware ind på den. Jeg kører nu med root. recovery og custom rom. Og nu kører den bedre end ipad, og jeg kan bruge alle apps, hvilket den havde svært ved før.. Alt dette finder man på xda hvor der osse er udførlige guides..

0 0
bentpetersson 08-09-2013 21:20:57

Ja, man kan endog selv begrænsen touchfladen på tab 3 ved hjælp af såkaldt interaktionskontrol. Både lodret, vandret og diagonalt.

Den kan også køre router på både 2,4 og 5 ghz. Sidstnævnte formår ipad# desværre ikke og hvad det betyder for hastighed ved i naturligvis.

Så har den filmformat i forhold til Ipads 4:3, der var TVformatet i 1950erne- men det er heller ikke nødvendigt på Ipad, hvor Sdcarts ikke kan anvendes.

Noget der forøvrigt har været generende ved IPAd er at det ikke er muligt at bruge bluetooth mellem fx windowsps og Ipad. Den er indkodet til ikke at ville, på samme måde som baterilevetid er indkodet. Så nyd Ipad så længe man kan kan batteriet kan ikke udskiftes. Ligesom reparation er vanskelig eller umulig.

0 0
bentpetersson 04-09-2013 07:24:01

Hej Christoffer. Samsung har fremhævet stålkanten med 1 mm, der både sikrer tab mod stød, men som også gør, at man fx kan ligge i sengen og holde tab3. Det er virkelig nytænkning. Smart og effektivt.
Jeg har brugt mange timer med at ligge ned og læse avis på denne måde. Skal man skifte side tilbage trykker man let på det venstre vide område og modsat på højre. I modsætning til min ipad3 er den så let, at man kan gøre det over længere tid. Eller se direkte TV på DRmobil. Skarpt og uden at afbryde i modsætning til min Ipad. Noget andet med tab3 er at android jo er udfordrende, og man kan gøre alt det, man vil, men for nogen vil de også komme derud, hvor de ikke kan finde tilbage og hvor man får trykket på så mange ting, at den måske bliver langsommere fordi man ikke forstår udnyttelsen helt. Fx ved at sætte skærmen til at dreje automatisk afhængigt af ansigtet. Har man sluttet det til, betyder det ikke at tab3 automatisk selv kan dreje rundt. Det blive bare lidt forsinket, indtil den finder ud af , hvad du vil. Det er givetvis den ret langsomme skærmændring som John viser med kalenderen.
Det er alle disse mulige valg, der er spændende ved android, men vil man have noget teknik, fordi det blot skal virke og fx kun på een måde, skal man vælge en Ipad, der også kun har gammeldags skærmformat. Jeg holder af begge, men for mig er det sjovt at udforske, men for gamle tante Jenny, ja, hun skal vælge en apple. For mig virker apple for dummies.Undskyld. Men så kan man læse et hav af internationale anmeldelser, der mener det samme. Og da jeg kan forstå af flere af jer, er anmelderen kun til apple. Det gør han også klogt i, tror jeg.

0 0
Christoffer_FM 04-09-2013 16:06:21

Okay, men jeg vil mene, det er dårligt design, når der ikke er indikeret at det er touch på kanten. Og har den en stålkant? Jeg troede det var plastik?
Så Apple er for "dummies", fordi folk kan finde ud af at bruge det?

0 0
TF 04-09-2013 23:36:33

Ja og bent her er selv en dummie så :-)

Jeg vil nu sige at ipad er for folk der bare vil have nået der bare virker og har lækkert design som bonus.

0 0
bentpetersson 03-09-2013 18:42:49

Nej Thomas. Det er ret smart for man kan bare klikke på det hvide område så skiftes der side automatisk.

Du skriver yderligere en grund. Det må du forklare, idet det er Johns fejlberøring, der bevirker hoveddelen af omtalte problemer i testen.. Altså bebrøres tab3 som foreskrevet volder den ingen problemer.

Så en normal brug giver optimal ydelse.

Hvad har du selv? Du har vel erfaring og gør brug af det du snakker om, ikke sandt?

0 0
Christoffer_FM 03-09-2013 23:29:10

Ja, men hvordan holder man den så? Med flad hånd?
Det giver ikke mening at det der er "touch" på kanten, ikke indikerer at det skulle være touch. Hvorfor ikke bare bruge touch-skærmen, i stedet for at trykke på kanten?

0 0
bentpetersson 03-09-2013 13:49:25

Ja, det lyder mærkeligt for mig.
Jeg anbefaler følgende: Hold den vandrette tangent på touchskærmen nede indtil billedet med jobliste, google og luk alle vises forneden- Tryk på luk alle. Gør det samme men tryk denne gang på jobliste og i venstre side på ram.

Så tager du og holder start-stopknappen (øverst på kanten i venstre side) nede indtil tab 3 udfører en blød "genstart".

Endelig kan du på android finde android assistent hvor du kan rense den af ogtil.

I instillinger på tab 3 kan du gå til skærm videre til smartskærm og slå rotation fra.

Og hvis hukommelsen er fyldt kan du sætte et sdkort i.

Prøv det og lad os høre igen

0 0
ronni 03-09-2013 10:06:58

Jeg må desværre give Mr John G ret her. Jeg købte den til min søn, og jeg må sige, den er mega ringe. Jeg har selv haft galaxy s2, s3, og nu s4. Og jeg havde rimelige forventninger til denne. Jeg vil sige jeg bestemt ikke er den store applefan, men deres tablet kører som smurt i forhold til denne. Man kan dog gå ind i udviklingsindstillinger og gøre den lidt hurtigere. Men det gør den ikke ret meget bedre. Næste håb er at man så eventuelt kan roote den, og få en custom rom ind på den, eller at samsung kommer med ny firmware. Ja John G elsker apple, men det betyder skam ikke at han ikke har ret. & stjerner til John G for at komme med den blotte sandhed her..

0 0
bentpetersson 03-09-2013 08:55:18

Emnet er kritik på anmeldelsen. Jeg har fx både Ipad3 og Samsung tab 3. Så lad os holde os til emnet og ikke om man kan lide moderen eller datteren.
Mig bekendt er Ipads skærm iøvrigt fremstillet hos Samsung.

Thomas. Du har helt ret i, at på fx Ipad3 får det ikke samme indflydelse på hverken hastighed eller indtastning, når man berører området. Og det burde anmelderen have gjort opmærksom på.

Det bør John tilføje, når han retter på fx langsommelighed, der udgør hans største skuffelse af tab 3

0 0
TF 03-09-2013 15:35:11

Jamen i såfald har du jo bare lige bragt endnu en grund til at holde sig fra denne tablet for vis man ikke må røre hele skærmområdet er den jo ret besværlig at holde på og der er kun en ting at sige til det det er en ommer samsung.

0 0
bentpetersson 03-09-2013 00:50:55

Jeg har optaget en video, hvor jeg viser anmelderen John G. Pedersen fra Mobilsiden.dks fejl. Jeg viser dem på min Samsung Galaxy tab, der skulle være den langsomme model. Jeg viser samtidig testen og fejlene, mens jeg indtaler. Se videoen på YOUTUBE med titlen: Kæmpefejl i Mobilsiden.dk's test af Samsung Galaxy tab 3
eller på linket http://www.youtube.com/watch?v=8c_FLetif6o&feature=youtu.be

0 0
Mokka 03-09-2013 10:25:06

Bent.

Jeg ejer ikke en tablet men har da haft flere smartphones. Du har ret i at hvis man berører skærmen med en finger kan man ikke få telefonen til at udfører kommandoer med den anden finger.

Video du har lagt på Youtube viser jo med al tydelighed af John IKKE rører selve skærmområdet men kun på "rammen" og ikke selve touchskærmen.

Med hensyn til at John påpeger at ikonerne trækker skygger når der bladres søger du også at modbevise. Igen fejler du i dit forsøg på at modbevise det. John bladre mellem skærmene.....du bladre i skærmoversigtet. De to handlinger kan du ikke sætte op mod hinanden!

Det er sundt og påkrævet at forholde sig kritisk til anmeldelser og alt andet man læser. Til gengæld skal have helt styr på fakta før man tilbyder at undervise anmelderen i brug at tablets.

Så emnet her er kritik på kritikken af anmeldelsen og ikke om Tab 3 er en god tablet eller ej.

0 0
bentpetersson 03-09-2013 13:53:14

Hej Mokka

Touchskærmen på tab 3 virker desværre helt ud til stålkanten, imodsætning til min IPad3. Rører man let med fingre på i det hvide område er det ikke altid at det påvirker. Men kommer dele af håndfladen til at røre, virker det som om man skaber "jordforbindelse" og så bliver det umuligt. Det det John gør på videoen.

0 0
bentpetersson 02-09-2013 22:42:07

Til din orientering John, så er det sådan, at hvis man rører ved en touchskærm fx ved fx at holde den i luften og lade dele af venstrehåndfladen berøre, samtidig med at man taster med højre håndsfinger på skærmen, så kan man naturligvis ikke få skærmen til at makke ret.

Dette fejlbrug ses fx tydeligt på din videooptagelse, hvor du tre gange nærmest hugger fingerne ind for at åbne et fotos. Se selv. Og læg mærke til hvordan du fejlagtigt holder om tab 3en.

Hvis du skriver til mig, vil jeg gerne undervise dig i brugen af en touchskærm

Mange hilsener fra Bent Petersson

0 0
TF 03-09-2013 01:47:56

Han holder jo udenfor selve touchskærmen altså kun på den hvide del hvor der ikke er touchområde så den må du længre ud på landet med, ellers må det være endnu en dårligdom hos samsung for det er intet problem på en ipad.

0 0
carsten guldhammer 02-09-2013 14:16:05

men jeg kan så fortælle mobilsiden dk at vi i den organitation hvor jeg arbejder (UCN), har jeg i dag fået at vide at de vælger fremover at droppe appel produkter ved udskiftning

dels fordi de har vurderet at de er for dyre og dels fordi at omkostningerne ved dem er for dyre (reperation osv)

0 0
David 02-09-2013 20:33:25

Og det er relevant fordi?

0 0
bentpetersson 02-09-2013 13:45:42

Tak John for dit svar.

Jeg vil dele din anmeldelse op i to dele.

Både video og den skriftlige anmeldelses kvalitet er i top. Virkelig flot og lækker. Også sprogbruget er godt. Til lykke med det.

Hvad der så sker under testen er ikke godt nok.Da falder du fra 6 stjerner til 2, akkurat ligesom din egen test af Samsung tab3.

Jeg ved ikke hvad du har gjort, eller om modellen har været behæftet med fejl. Om ikke andet så burde et så alvorligt udfald fra min sid - der jo netop i et par måneder har vist at Galaxyen kører virkelig godt og er bedre end den nye Ipad 3 som vi også har.- måske undersøges. Især når jeg fx så stærkt underkender den del af testen. Ihvertfald generaliseres en hel produktserie ud fra din enkelte undersøgelse. Og sandsynligheden for at få et rigtigt udfald i sandsynlighedsberegning er ringe på dette grundlag. En video kan jo ikke ovebevise mig, der har set og oplevet det modsatte..

Det bør du undersøge af hensyn til dig selv, for ikke at risikere, at man ikke tillægger dine anmeldelser for ringe betydning og værdi, , når du som beskrevet kan gøre det øvrige så godt..

Jeg ved som forfatter, hvad anmeldelser betyder, når et godt produkt bliver undervurderet.


Mange hilsener fra Bent Petersson
www.psymagine.dk

0 0
Birger 02-09-2013 12:14:21

Igen en useriøs artikel af den inkarnerede Apple-fan John G. Pedersen.

0 0
Dan Mørk Frandsen 02-09-2013 13:37:55

Hvordan kan du dog sige sådan noget vøs Birger, syntes da netop han fremhæver mange positive ting ved tableten men det hvor han afprøver galleriet der kan selv en blind mand jo se at det ikke holde nogen steder at den er så langsom at der overhovedet intet sker når han trykker på en mappe billeder og jeg syntes da også lige at kalenderen er lidt langsom til at vende når han drejer den og det med at wigdet skal loade når man går ud på start skærmen, det holder da heller ikke en meter, de burde være opdateret og klar når man trykker sig ud til start.

0 0
bentpetersson 02-09-2013 20:34:59

Enig Dan, at i videoen forekommer rotation på kalender langsom. Grunden hertil er, at tab 3 formentlig er sat på androids smartskærm med rotation, der følger ansigtets bevægelse. Hvis man derimod selv ønsker manuel rotation slår man det bare fra.

0 0
hellas7 02-09-2013 21:54:30

hvis du ser på galleriet, multitasking, et tryk på hjem-knappen ses det i videoen at galaxy tab 3 er langsom. Nu kan det jo godt være at den er lyn-hurtig til alt andet, men jeg må sige, at jeg har min tvivl...

0 0
Thomas Larsen 02-09-2013 13:45:46

Men det er også hentet fra Dropbox, måske det var bedre med lokale filer?

Men ud fra videoen er det nemt at se at Samsung nok har knaldet for meget bloat i og for lidt hukommelse i maskinen.

Klokkeklart eksempel med widgetsne og Google Maps.

Ret skal være ret, John har vist nok fat i den lange ende her, og smukt han gider dokumentere det bedre end han før har gjort.

0 0
Mobilsiden.dk 02-09-2013 13:06:40

Hej Birger,

Tak for konstruktiv tilbagemelding.

0 0
bentpetersson 02-09-2013 12:03:33

Jeg har både haft den nye Ipad 3 siden den kom frem og siden 6. juli 2013 - altså nu i knap 2 mdr også Samsung Galaxy Tab 3, 10,1 16 gb Wifi.

Hvad der skrives i anmeldelsen om langsommelighed passer overhovedet ikke, ligesom den ikke trækker skygger. Derimod er den usædvanlig hurtig. Og fx både hurtigere end Ipad3 samt 150 g lettere.

Det er en skuffelse, at se anmeldelsen blive bragt videre i Jyllandsposten med så epokegørende en fejl i anmeldelsen, at hvis jeg var redaktør eller anmelder ville jeg straks tilbagekalde anmeldelsen og prøve at teste tab 3 påny.

Jeg vil sammenligne anmeldelsen med en en biltest, hvor anmelderen skrev, at displaylyset var så svagt i sollys, at man næsten ikke kunne aflæse det. Det viste sig, at anmelderen normalt kørte i en gammel bil, hvor han skulle tænde for forlygter hver gang han kørte. Det gjorde han så også ved biltesten, men ved at tænde forlyset satte han automatisk displayet på aftenbelysning, i stedet for det skarpe lys, der endog kunne aflæses i sollys.

Problemet ligger tilsyneladende ikke hos Samsung, men derimod hos anmelderen og hans formåen

0 0
David 02-09-2013 20:31:23

Hvorfor er den så langsom i anmeldelsen, er der tale om snyd fra mobilsidens side, og i givet fald, hvorfor skulle de dog gøre det`

0 0
Mobilsiden.dk 02-09-2013 13:06:16

Hej Bent,

Tak for din feedback. Som du kan regne ud er jeg ikke enig. Jeg synes videoindslaget meget godt viser, hvilke problemer der blandt andet er. Det glæder mig dig, at du har fået en god oplevelse.

0 0
Shawn 02-09-2013 14:17:01

Der er ingen tvivl om at den har nogle svagheder i forhold til de andre på markedet. Opløsning med mere!!

Og jeg beholder da også min Ipad et stykke tid endnu!!

Men det her er endnu et bevis på John, at du har meget svært ved at lave anmeldelser. Om det er for at få så mange som muligt ind på artiklen eller du bare ikke er dygtig nok ved jeg ikke helt.

0 0
Dan Mørk Frandsen 02-09-2013 14:20:56

Hvorfor mener du som du gør Shawn, kom med nogen begrundelser?

0 0
carsten guldhammer 02-09-2013 11:55:42

gad vide om den havde fået lige så dårlig anmeldelse hvis det havde været en ipad ?

0 0
hellas7 02-09-2013 19:51:29

helt sikkert. Det vigtigste for en tablet (eller en smartphone) er vel at den "virker" og når den er så langsom som det tilsyneladende er tilfældet, så er den ganske enkelt ikke pengene værd

0 0
Jesper Søgaard 02-09-2013 09:30:29

Samsung bør virkelig passe på med at smide sådan noget møg på gaden. De har flagskibet af mobiler indenfor Android og deres tablets bør følge trop.

Det må være tid til at de gør op med TouchWiz og får lettet deres software gevaldigt.

0 0

Om brug af cookies