Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Samsung Galaxy Tab - lækker til det meste

Samsung Galaxy Tab - lækker til det meste

Web-TV: Konkurrenten til iPad, Samsung Galaxy Tab, har mange gode sider. Oplev her hvordan spil, internet, aviser m.v. virker på den store skærm.

Samsung Galaxy Tab har med sin skærm på syv tommer en fornuftig størrelse, som gør, at den ikke virker kluntet og bøvlet. iPad er lidt af en klods ved siden af Samsungs konkurrerende produkt.

Skærmen er glimrende til internet-brug men også mobilspil er ret underholdende. I Readers Hub kan der købes aviser, magasiner og bøger. Selv en række danske magasiner og dagblade er repræsenteret.

Selv om Samsung Galaxy Tab i store træk er et glimrende produkt, lider den i forhold til iPad af, ikke at have ret meget indhold der udnytter skærmstørrelsen.

Indhold, kvalitet og pris sat op mod hinanden, får Galaxy Tab til at ende på fire ud af seks stjerner.

Læs også:
 - Stor test af Samsung Galaxy Tab


Samsung Galaxy Tab - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders B 16-11-2010 20:41:27

Altså min HTC Desire (solgt) kørte som bare lort med flash det kørte meget langsomt, derfor forstår jeg godt at Apple ikke vil have det med, jeg syntes da at min iPad og iPhone jeg har oplevet ganske få steder med "huller" i, og faktisk så er der ikke særlig mange steder som jeg har oplevet som har disse "huller"

0 0
16-11-2010 22:15:34

I et par nyelige tests her på siden mellem bl.a. Desire HD og iPhone blev gennemført af to omgange, den ene gang hvor Desire HD havde flash slået til og anden gang hvor det var slået fra og forskellen var ikke voldsom. Hvilket også er min egen erfaring.

Med en Android har du modsat iPhone mulighed for selv at vælge om du vil benytte flash og det er da et stort plus.

0 0
Jeppe Andersen 26-11-2010 07:58:44

Og det skal brugeren selv regne ud ? En alm forbruger skal selv vide at det er flash der er skylden til den langsomme oplevelse?

Synes hvis du hænger dig i at de skal have muligheden så skal det slås fra, fra starten af, og så kan der være et "link" til de steder hvor det kræver flash et link til systemindstillinger, direkte hvor man kan ændre det.

Btw, se So Ein Ding's anmeldelse

0 0
Jeppe Andersen 16-11-2010 17:00:56

HØR HER!

Hvis jeg en gang til hører Flash som et arument for en Android telefon flipper jeg seriøst!

I burde som nyhedsside tjekke op på HVAD FLASH ER! Det et gammelt program/plugin, udviklet til en desktop maskine, derfor er det tungt at lege med! Det sluger dermed størm, og trækker ned på ydeevnen. FIk jeg så nævnt alle de sikkerhedshuller flash har?

Nu må i komme ind i kampen. Og hvad er det du vil se? Så en latterlig grund til flash fordi så kunne du spille spil på nettet der er designet til mus & tastatur :o Jesus Chris ,, folk udtaler sig om noget de ikke har forstand på.

0 0
Arthur 25-11-2010 22:53:40

Er det ikke F U L D S T Æ N D I G T lige meget om det er et argument eller ej?

Man skal da blot have valget.
Hvis du ikke kan lide det, så kan du da for hulen slå det fra! Jeg forventer ikke at nogen herinde går i børnehave længere og behøver at få fortalt hvad ens behov er og ikke er - uanset hvor gode argumenterne så end må være.

Om flash så var årsagen til kræft og diverse sexsygdomme, så vil jeg stadigvæk gerne have valget!

Sorry to say, men din argumentation er lige så nyttigt som et hullet kondom ;)

0 0
Mobilsiden.dk 16-11-2010 17:33:33

Hej Jeppe,

Flash er et centralt element på 97% af alle website. Både interaktive bokse, reklamer, videoer m.v. benytter Flash-teknikken. Så hvis ikke man vil have en website med blanke huller, så er Flash en nødvendighed.

I øvrigt har du ret i, at Flash er lavet til desktop - men mon ikke Adobe allerede har styr på forskellen på desktop og mobil :) Trods alt er Flash jo et af deres primære produkter.

0 0
Gert Winther 16-11-2010 12:29:15

Det lyder godt at nogle endelig ikke altid ser Apple som det overskyggende perfekte hardware.
Synes netop også at Tab'en fortjener noget mere ros end Ipad'en.

Så stor tak til John og mobilsiden for den obejtive vudering.

0 0
16-11-2010 11:42:34

Efterhånden som der kommer flere Android-pads/tabs så kommer der formentligt også mere specifikt materiale, så en del af galaxy tabs succes kan meget vel afhænge af konkurrenterne.

Et spørgsmål, hvis du kikker isoleret på e-bogs og e-avis delen hvordan er en tab så i forhold til fx en kindle? For det kan blive afgørende for om jeg køber en tab/pad på sigt.

0 0

Om brug af cookies