Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Se dokumentaren om Steve Jobs her

Se dokumentaren om Steve Jobs her

Web-TV: Fik du ikke set historien om Steve Jobs i Discovery programmet iGenius, så se hele programmet her.

Discovery programmet “iGenius: How Steve Jobs changed the world” blev sendt for første gang i går. Fik du ikke set programmet og har du ikke kanalen. Så frygt ej.

Hele programmet er nemlig allerede uploaded på YouTube. Derfor kan du se udsendelsen når det passer dig, og helt uden reklamer.

"iGenius: How Steve Jobs changed the world" viser hele historien om Steve Jobs fra han startede hjemme i hans adoptivforældres garage, hans successer og frem til hans alt for tidlige død.

Den eksklusive dokumentar fra Discovery Channel viser Steve Jobs personlige og professionelle rejse. Derved gives et større indblik i hvad han har betydet for både computer-, musik- og animationsindustrien.

Jobs var meget interesseret i innovativt design, men havde også en kæmpe forkærlighed for musik som medie. Hvilket også navnet "Apple" viser, da firmaet er opkaldt efter Beatles og deres Apple Records.

Desuden kendetegnede det Jobs, at han gang på gang formåede at skabe et produktbehov hos folk verden over, de ikke anede, de havde.

UPDATE: Videoen er blevet fjernet fra nettet igen, på grund af problemer med rettigheder. Dokumentaren genudsendes dog stadig en del gange på Discovery Channel.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sjanten 21-10-2011 11:35:17

Man kan ikke længere se videoen da den er blevet blokeret.

0 0
Kristian 21-10-2011 11:18:16

Jeg så dokumentaren igår.

Det var faktisk ikke så god en dokumentar som jeg havde håbet.
Den gik ikke særligt i dybden, og var ikke andet end mennesker der fortalte hvad de vidste om Steve.

Hvis den havde været længere, og mere personlig end bare at kigge på de bedrifter han har udført, så havde jeg nydt den mere.

Et sted jeg lagde mærke til dette, var da de sprang fra 1995 til 2001 uden at ytre et ord om hvad der skete i denne periode.
De fortalte at Steve kom tilbage til apple i 1995 og sprang frem til den første iPod i 2001.

0 0
Kristian 21-10-2011 11:20:04

1997-2001*

0 0

Om brug af cookies