Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Se Samsung's 4G LTE Android smartphone

Se Samsung's 4G LTE Android smartphone

Web-TV: Samsung har lanceret sin første smartphone emd 4G LTE. Se den her.

I dette forår kommer Samsung's første Android-smartphone med 4G LTE ud på det amerikanske marked. Det sker i samarbejde med teleoperatøren Verizon.

Mobilen har den nye skærmtype Super AMOLED Plus, der giver bedre farver, skarpere billeder samt bedre synlighed i sollys.

Processoren er som på Galaxy S en hummingbird 1 GHz, mens kameraet er på 8 megapixels.

Det er ikke sandsynligt, at præcist denne variant kommer til Europa.

Læs også:
- Galaxy S opfølger præsenteres i februar

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BluezCat 17-01-2011 09:42:39

Jovist har vægt noget at sige, dog kun til en vis grad, i det man som forbruger bliver nødt til, at sætte rationelle/realistiske krav til en mobil, i forhold til dens vægt.

Dog kan jeg ikke forestille mig, på noget tidspunkt, at investere i en iPhone, prisen for selve produktet, kontra dens egentlig værdi, er langtfra hinanden.
Og hvad angår ovenståendes udtalelse ' jeg foretrækker en telefon der signalerer kvalitet', så står jeg tilbage med spørgsmålet, hvorfor nøjes med at signalere kvalitet, når det indvendige egentlig er dét man skal gøre brug af til dagligt ??
Det er jo ikke ligefrem således længere, at iOS er dominerende på, at være en brugerflade, som værende forud for de andre konkurrenters.
-
Jeg har selv en 180 gram tung mobil, men den opfylder mine krav.
Åbent OS
Multitasking, som kun konkurrenterne kan misunde.
Fysisk qwerty-tastatur.
En forbandet høj hukommelse, som endda kan udvides yderligere.
Tv-out
God skærmopløsning.
Fornuftig medieafspiler, der på fornemste vis, streamer netradio.
etc.

Men igen, jeg kigger på indholdet, og samlekvaliteten, og så er jeg egentlig ret ligeglad, hvad den vejer i forhgold til de andre smartphones.

Vi har hver vore præferencer, og vægt er ikke altafgørende for mit vedkommende.

0 0
TF 12-01-2011 12:30:10

Ikke det flotteste men stadig langt flottere design end HTC byder på og jeg er helt enig med spock123 ang vægt.

Det blir spændende at se alle de nye modeller nå de rammer DK :-)

0 0
spock123 12-01-2011 12:21:28

Smag og behag er jo forskellig.

Jeg er den lykkelige ejer af en Galaxy S telefon. Jeg kunne aldrig drømme om at vælge en dobbelt så tung telefon, bare fordi den var lavet i andre materialer.

Man får jo et decideret chok når man f.eks. får en iPhone eller Desire mursten i hånden...

Så jeg kunne spørge dig med sammme retorik:
- det er chokerende at der stadig er folk der insisterer på at have dobbelt så tunge telefoner end det rent faktisk er nødvendigt. Se, DET fatter jeg ikke.

Har du overhovedet haft en Galaxy i hånden mere end 10 sekunder? Mærkede du chokket da du kom tilbage til din iPhone/Desire?? :)

0 0
12-01-2011 13:36:46

Smag og behag er som du skriver individuel, men kun til en hvis grad, hvis du kikker på mobilsidens top 50 over mest populære telefoner, så vil du opdage at Galaxy S er på en 18 plads, hvorimod top 10 er præget af telefoner som ikke er lavet af tynd plastic. Dette til trods for at Galaxy S teknisk er de fleste telefoner i top10 overtegne, men det er bare ikke nok til at tiltrække folks opmærksomhed.

Og lad os lige tage den med vægten:
Galaxy S 119gram
Desire: 135gram
iPhone4: 137 gram
Nokia N8: 135gram

Du har ret i at Galaxy S er lettere, men forskellen er kun 15 til 20 gram, hvis det er nok til at give dig et chok så tror jeg du skal søge hjælp.

Dog er der noget der typer at Samsung Infuse har været fordi en designer.

0 0
Christoffer 12-01-2011 20:01:08

forskellen på Galaxy S og Desire er ikke store i design Galaxy S er lettere og begge er lavet af tyndt plastik bortset fra Desire er mere stift i plasikket og jeg synes det er rart med Galaxy S der ikke vejer noget jo man kan godt mærke forskellen selvom det kun er 20 grams forskel Peter Glaxy S vejer 118 gram og iPhone 4 vejer 135 og man mærker ikke forskellen på en Desire HD og Galaxy S når man først går igang i interfacet :)

0 0
12-01-2011 22:33:17

Selvfølgeligt kan du mærke forskel, men det kan du også på tyk og tynd plastic. Eller plastic og metal.

0 0
John 12-01-2011 12:42:47

Og heldigvis for det...
Jeg må dog erkende, at jeg foretrækker en telefon der signalerer kvalitet - hvis jeg skal smide 4-5.000 kr. efter den - og det gør Galaxy S bare ikke. Den billige plastikkvalitet signalerer mere en telefon i 1.500 kroners-klassen.
Desuden er der da ikke meget ved at have en telefon man er bange for blæser væk så snart vi nærmer os kulingstyrke :)
Er heller ikke enig i at Desire er en mursten. Har både haft Nokia E72, Desire og nu Nokia N8. De vejer alle omkring 130 gram. En passende vægt IMO, hvor man føler det er kvalitet man står med i hånden men stadig en passende lav vægt til at den ikke bliver træls at rende rundt med.
Havde dog også for en kort bemærkning en Desire Z, men den var med sine 180 gram for tung.

0 0
12-01-2011 11:01:43

Det er chokerende at Samsung bliver ved med at sende den ene grimme plastic mobiltelefon ud efter den anden. Hvorfor ansætter de ikke en designer?

0 0

Om brug af cookies