Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Sneak-peek på LG Optimus 3D

Sneak-peek på LG Optimus 3D

Web-TV: Mobilsiden.dk har leget med verdens første 3D-mobil. Se her et tidligt preview på LG Optimus 3D.

LG Optimus 3D blev lanceret i starten af året som verdens første 3D-mobil. Det er dog ikke alt i mobilen der er 3D - og gudskelov for det. Man kan nemlig godt blive lidt ør i hovedet af at kigge på 3D-effekten i længere tid af gangen.

I en speciel 3D-menu får man overblik over 3D-funktionerne, som inkluderer kamera, galleri, spil og Youtubes 3D-kanal. Optimus 3D kan nemlig både vise og optage 3D.
Installeret på mobilen ligger tre HD-spil fra Gameloft, Lets Golf 2, Asphalt 6 og skydespillet Nova.

Men herudover fungerer Optimus 3D som en almindelig smartphone, og som LGs mobilchef Morten Aagaard siger:

-”Det er ikke en 3D-smartphone, men en smartphone med 3D.”

Se videoen

I videoen herover giver vi en ganske kort gennemgang af LG Optimus 3D.

Udfordringen er, at 3D-effekten ikke kan vises på en skærm, der ikke understøtter 3D.

Derfor kan man ikke ordentligt se, hvordan effekten er. Her duer kun dine egne øjne.

Endnu hurtigere

LG Optimus 3D er, ligesom Optimus 2X, en dual-core mobil. Men den er også mere end det.

Den er nemlig det LG kalder en dual-core - dual-channel-mobil, og skulle derfor være endnu hurtigere end Optimus 2X, idet der udover processorkraften også er optimeret på hukommelsen.

LG Optimus 3D kommer i de danske butikker lige omkring den 20. juni, til en pris omkring 4.500 kroner - samme niveau som Optimus 2X i sin tid startede på.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kristian Schlotfeldt 31-05-2011 15:05:21

det er ikke den første 3D mobil telefon. for HTC er da ude med en i USA

HTC EVO 3D

http://www.google.dk/search?hl=da&xhr=t&q=htc+evo+3d&cp=8&biw=1280&bih=617&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

0 0
Ravnen1 30-05-2011 10:06:37

Telefonen er sikkert rigtig fin, har god hardware og gode funktioner tilføjet af LG. Man skal bare SIKRE sig fra starten at ALT virker perfekt og stabilt, da man ikke skal regne med at der kommer nogle opdateringer og fejlrettelser inden for produktets levetid.

Jeg vil anbefale at lade telefonen være på markedet mindst en måned før køb, for at sikre sig at det ikke er en ny Optimus 2X.

Mvh en Optimus 2x ejer der snart har ventet 3 måneder på en opdatering der endnu en gang er blevet udsat "et par uger til en måned"..

0 0
lsj 30-05-2011 00:01:53

jeg gik fra lg optimus 2x til samsung galaxy s2... og har intet fortrudt... ALDRIG MERE LG!!!! dermed ikke sagt at lg endelig kan få en telefon til at fungere... men tror det næppe... tror de skal holde sig til at lave fjernsyn

0 0
Jens Sørensen 29-05-2011 21:32:10

jeg har selv arbejdet lidt med LG optimus 3D.
Det skal dog siges, at mobilen på det tidspunkt ( for cirka 1 1/2 måned siden ) var en demo model lige så vel som denne der er anmeldt sikkert også er.

Telefonen virkede super hurtig ( dog skal det siges at du ikke kan mærke den dual core, med mindre du disideret spiller krævende spil efter min mening )
men det var det samme som med optimus 2x.

3D delen er super fedt. Hold kæft det virker bare. Dog skal det siges at det er vildt generende for øjnene og også derfor popper den meget tit op med advarsler om, at nu skal du slukke for 3D funktionen, da det ikke er sundt at kigge på.

Telefonen glider fint igennem menuerne osv. Der er ikke rigtig noget at pege fingre af.. Men det skal dog siges, at foruden 3D , så synes jeg godt nok ikke der er den vilde forskel på den og så optimus 2x.
Men super fed telefon. LG er klart med på banen igen efter en del upsere , De laver fejl ja, men sq ikke mere end alle de andre :)

Vil jeg anbefale telefonen ?
hmm, til de folk der har brug for at have det nyeste af det nye, og er nogle rigtige gadget freaks, så kan jeg klart anbefale denne her.
Men for den almindelige bruger, synes jeg måske man skal tænke sig lidt om. Specielt hvis man går fra en ganske fin smartphone fordi man tror den der er meget vildere.

Ville jeg selv købe den ?
Nu har jeg jo selv en SE Arc, og indtil videre vil jeg vove påstå at det er den bedste smartphone jeg har haft indtil videre og har haft denne her cirka 1 måned inden den kom på markedet.
jeg har haft htc desire, desire hd, x10, n8, iphone 3+4 og optimus 2x.
Og denne telefon får mig desværre ikke til at skifte fra min Arc.

Men LG.. held og lykke med salget. Det er en fed telefon i har fået lavet, men 3D bliver ikke et hit før det er holografisk projektions 3D og skærm størrelsen til den tid er irrelevant og ikke generer øjnene :)

0 0
Kevin 29-05-2011 13:57:53

gør at jeg aldrig aldrig nogensinde vil købe den, Otimus x2 er den første, eneste og sidste ting jeg køber af LG.

0 0
Hotpop 29-05-2011 16:31:46

Dvs. fordi du har dårlige erfaringer med en model fra en producent, så er alle andre lige dårlige???

0 0
Bobo 27-05-2011 13:23:50

Hey Maj,


- Hvordan oplevede du 3D effekten? :)

Var det noget værd synes du?

Hvordan oplevede du ellers telefonen i 2D? Kvaliteten af skærmen?
Størrelsen på skærmen?
Kvaliteten af materialerne?
Hastigheden i menuerne osv?

Jeg skal ærligt indrømme at jeg har ventet på den telefon, siden de første nyheder om den dukkede op! :)

Og lur mig om ikke jeg bliver den første der modtager en telefon, når den lander på det danske marked...

*Venter dog på de første par anmeldelser før den endelige beslutning bliver truffet. Hvis der er det mindste med den, så køber jeg en SGS2 i stedet for! :)

0 0
May Frederiksen 30-05-2011 15:20:20

Hej Bobo,
min oplevelse af 3D-effekten var, at den var rigtig fed - når man sidder med mobilen i hånden og spiller, ser film eller lign., i den helt rigtige afstand ligner det virkelig, at tingene "popper ud" af skærmen. Men man kan ikke se skærmen for meget fra siden før det bare ser sløret ud. 3D-effekten er efter min mening ret fed, men ikke noget man vil bruge til andet en spass ind imellem.

Skærmen og mobilen er jo en ret stor fætter - og tung. Det er jo lidt en smagssag, om man er til det, eller hellere vil ha en let mobil. Men man kommer ikke uden om, at mobilen føles robust og solid, fordi den har noget tyngde og på grund af bygge-materialerne.

Den virkede okay i menuen, men den slags kan man ikke rigtig konkludere noget på, før den endelige version ligger klar.

Skærmen synes jeg så rigtig flot ud, og jeg glæder mig til at få mit eget eksemplar, som jeg kan sammenligne med andre modeller.

Håber det var svar nok :)

Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Bobo 31-05-2011 08:39:06

Hej Maj,

Tak for et super svar! :)

Du får lige en sidste en...?

Galaxy S2 vs Optimus 3d - Hvilken ville du vælge?

0 0

Om brug af cookies