Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Telmore satser på underholdningen

Telmore satser på underholdningen

Der skal ikke længere være krig på taletid og sms'er, men derimod kommer slaget om kunderne til at stå på tjenesterne

Mange mennesker har et abonnement hos en streaming-tjeneste, og det vil Telmore udnytte med deres nye abonnement, som hedder Telmore Play. Det indeholder nemlig ud over telefoni, beskeder og data nemlig 12 tjenester, som kan stå for underholdningen.

Telmore rammer bredt med deres nye abonnement, som blandt andet inkluderer HBO Nordic, TV2 Play, Min Bio, Mofibo, Ekstrabladet, Politiken og Telmore Musik.

Læs også: Teleselskaber er lemfældige med kunders privatoplysninger

”For 10 år siden var vi bedst repræsenteret i det unge segment, men nu er vores kundegruppe meget bred, og derfor har en en bred vifte af tjenester i vores nye abonnement,” siger Rasmusk Busk, der er direktør for Telmore.

Abonnementet koster 249 kroner om måneden, men den første måned er prisen 99 kroner og uden nogen binding, så der er mulighed for at afprøve abonnementet.

Du kan læse mere om abonnementet, der kan købes fra på mandag den 16. juni her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik 24-06-2014 14:45:27

Få nu den musiktjeneste til at fungere til WP Telmore!:( HBO skal også få fingeren ud, shnell!

0 0
Bo 12-06-2014 14:50:19

Aviser er der efterhånden ingen som læser mere, og mht. streaming så har de fleste interesserede vel Netflix og HBO. Jeg tror ikke der er nogen som overvejer at skifte abonnement af den grund.
Mht. musiktjenesten så ved jeg det ikke.

Jeg har selv Telmore, og jeg har Netflix, læser avis, har HBO og Spotify, men jeg gider ærligt talt ikke skifte. Jeg vil kunne spare en smule, men ikke nok til at jeg gider skifte abonnement. Derimod vil jeg overveje at skifte, hvis man kunne få rabat på f.eks. dagligvarer eller lignende.

0 6

Om brug af cookies