Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   TomTom: Folk vil stadig betale for navigation

TomTom: Folk vil stadig betale for navigation

TV: Selvom Google har vænnet folk til gratis navigation mener TomTom, at folk stadig vil betale for den funktionalitet, der følger med en "rigtig" GPS.

Selvom Google og Nokia har gjort navigation gratis tilgængelig på mange smartphones, er der stadigvæk et marked for dedikerede GPS-enheder, mener TomTom som er en af verdens største GPS-producenter.

Det handler nemlig ikke kun om at blive ledt fra A til B, men om, hvilke oplysninger du får undervejs, forklarer Kennet Juhl, ansvarlig for TomTom i Danmark.

Han giver også sit bud på, hvem der skal investere i en GPS, og hvem der kan nøjes med at have navigation på mobilen.

Læs også:
 - To nye GPS'er fra TomTom
 - Nye funktioner i TomTom's iPhone app

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dantheman67 30-10-2010 02:43:34

Jeg har altid været en trolig Tomtom navigator, det fungerer super! hader, inden jeg fik Iphone, at hvis man skal opdatere sine kort, ups, omkring 450-600kr, selv for garvede fans(kunder). Det er da ikke fair, at betale et abonnement for at ens kort er iorden, efter at man har betalt for programmet? På Iphone 4, som jeg har nu, har de lige opdateret, med nye kort og bedre grafik. Supergrafik, bortset fra imellem Greve syd og Greve nord, er hastigheden stadig sat til 80 km/t?
Og er der for "Søren" ikke nogen der har nosser til at sige at Tomtom traffic ikke fungerer i DK?
Fedt program, bare ikke i DK! Lad være med at investere, med mindre du skal til Tyskland!

0 0
TJ 29-10-2010 11:49:58

Nuværende brugere af jeres GPS ved at der er flere nyttige funktioner på rigtige GPS, men NYE brugere af GPS på smartphones ved jo ikke hvad de "går glip af" i forhold til "rigtige GPS" og bla. Goggle Navigation på smartphones er jo heller ikke statisk, de udvikler jo også hele tiden og også Nokia med gratis navigation udvikler til stadighed. Så Ton Tom skal passe på ikke at blive overhalet inden om, bla er jeres kort opdateringer alt for dyre og feks. Garmin har livstids opdatering af kort, så det er slut med tornerose søvnen nu Tom Tom!!

0 0
peter 29-10-2010 13:53:54

Enig. Standalone GPS'er kommer til at være et nice marked inden længe.

Desuden har OVI maps og google maps navigation (begge gratis) jo ikke truet TomTom som kun har en iPhone app. Hvis google maps navigation kom til iPhone ville det helt sikkert true TomTom.

0 0

Om brug af cookies