Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Video: Hands on Samsung Galaxy Note 10.1

Video: Hands on Samsung Galaxy Note 10.1

Web-TV: Her er første video med Samsungs nye tablet: Galaxy Note 10.1. En kraftfuld tablet i en uretfærdig plastikindpakning.

Så har vi fået tændt for Samsung Galaxy Note 10.1, og her kan du få et lille indtryk af, hvordan den nye tablet opfører sig.

Galaxy Note 10.1 har fået flere kendte elementer fra Samsungs nyeste telefon Galaxy S III – blandt andet kommer den med Allshare og muligheden for picture-in-picture.

På den måde har du mulighed for, at se videoklip, mens du tager noter med S-pennen eller du kan dele skærmen op, og have en browser åben, mens du skriver i tekstbehandling ved siden af.

Galaxy Note 10.1 har en meget positiv ting, nemlig at den ifølge Samsung kommer med færre pre-installerede applikationer, der ellers bare ville optage unødig plads.

Samsung har dog fået plads til f.eks. Photoshop Touch, der giver mulighed for mere avanceret billedbehandling end med normale standardværktøjer. Derudover har Galaxy Note 10.1 også Polaris Office, der er en office-pakke, der kan kobles til f.eks. Google Docs og Dropbox.

Disse værktøjer er vigtige for Galaxy Note. Når Samsungs medarbejdere bliver spurgt, hvorfor man skal investere i den nye tablet, så er argumentet hele tiden: ”At det er nemmere at producere på den…”. Det vil sige tage noter, udfærdige præsentationer og skrive dokumenter.

Her er vores første indtryk:

Samsung Galaxy Note 10.1 forventes i handlen fra uge 34 til omkring 5.000 kroner. Enheden kører Android 4.0.4.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Resbo 17-08-2012 10:46:08

Den der funktion med at have en video kørende samtidig med at man bruger sin tablet/telefon til noget andet. Jeg fatter det virkelig ikke.. Det er sgu da så distraherende og forstyrende som noget kan være.

0 0

Om brug af cookies