Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Video: iPhone 3GS i duel med HTC HD2

Video: iPhone 3GS i duel med HTC HD2

Hvad er bedst... HD2 eller 3GS. Denne video forsøger at give et svar.

Tre ting HD2 gør bedre end iPhone 3GS

  • Større skærm
  • Højere opløsning
  • Hurtigere processor

Tre ting 3GS gør bedre end HTC HD2
  • Mindre størrelse
  • Lavere vægt
  • Mere hukommelse indbygget


Om den ene er bedre end den anden er svært at sige. Det handler om øjene, der ser. I nedenstående video sammenlignes de to produkter på en række punkter.

Døm selv hvad du synes...

Se video...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

erik 19-10-2009 15:40:46

At din datter på 2 år kan finde ud af en iPhone siger jo alt om på hvilket teknisk Apple niveau Apple befinder sig på.

Havde selv en iPhone et halv års tid og jeg kedede mig grænseløst i selskab med den. Den kunne jo ingenting og jeg kunne ingenting, kun programmerne reddede den. Selv ynder jeg at kalde Iphone en PixiPhone, og med din historie bekræfter du jo til fulde at det er en helt korrekt betegnelse.

PS Hvis der er nogen som låner ideer fra andre er det i særlig grad Apple, og det skal Apple bestemt være glad for er muligt. Apple er på alle punkter (minus iTunes) ved at være langt bagefter.

Besøg evt. http://www.Nerds.dk og læs mere om Android og se hvad Apple er oppe imod.

0 0
erik 19-10-2009 15:28:33

Apple gør iPhone jailbreaking umulig!

(Dette er også et svar til Anders Melchiorsen)

Det eneste og sidste argument for at anskaffe sig en kostbar Iphone, var muligheden for at hacke jailbreake telefonen, så man kunne personliggøre den.

Men nu ser det ud til at Apple også sætte en stopper for det!

Efter sigende vil alle iPhone 3GS enheder som er afsendt fra sidste uge, havde fået ny bot room (iBoot-359.3.2), som gør jailbreaking umuligt.
Ifølge iClarified, IBoot-359.3.2 er de ikke modtagelig for de metoder som om bruges af Dev-Team (bl.a.) til jailbreak af ældre iPhones og iPods.

Så hvis du vil havde en iPhone 3GS og ønsker at jailbreake den, bør du kigge efter gamle iphones modeller, eller købe en renoveret enhed. (men hvorfor det når der findes Android?)

Apple vil tydeligvis bestemme alt, men andre producenter ønsker at give så meget som muligt frit .

Hvilken filosofi der vinder kan der vel i virkeligheden ikke være så megen tvivl om ...

http://www.unwiredview.com/2009/10/14/latest-iphone-3gs-shipped-by-apple-seem-to-be-immune-to-jailbreaking/

http://www.itavisen.no/826218/ny-iphone-stopper-hackerne


http://www.electricpig.co.uk/2009/10/14/iphone-3gs-no-more-jailbreaking/#more-44687

0 0
Jesper 18-10-2009 02:17:31

der er så meget iPhonen kan, og htc er bare en efterligner. hvem var først med dette touch og det fingernemme OS system Iphone. det er sådan noget htc og de andre mærker ikke kan. Apple kommer med nye ide'er og gør tingene simple. min datter kan styre min iPhone, finde billeder bladre i billederne finde video osv.. hun er 2 år gammel. htc snupper bare alle iderene og udgiver 15 forskellige mobiler af samme slags samme år. og holder hardwaren ny. Apple kommer med 1 om året! kom igen. Denne HTC hd2 er ydt om 2mdr! og der er en ny. Jeg vil hellere have en mobil der holder sit image længre. og ja har ejet HTC mobiler!

0 0
erik 14-10-2009 14:50:27

iPhone har utroligt mange begrænsninger. Faktisk langt flere end det er tilladt i dag. Du kan f.eks kun havde eet eneste program åbnet af gangen! Ikke noget at sige til at det flyder så lækkert for den laver jo ikke noget. Du kan ikke multitaske, du kan ikke se flash, Du kan ikke klippe og klistre, du kan ikke opgradere til mere hukommelse, du kan ikke skifte batteri osv osv iPhone er dybt forældet selv mod det tidligere udskældte windows OS , så når samme model med Android kommer så ligger iPhone tilbage i skuffen., bare se med HTC Hero , der kan det dobbelte ovenikøbet til næsten den halve pris!

0 0
17-10-2009 01:09:05

@erik. Hvis du føler dig begrænset på den iPhone jeg kan mærke du aldrig har haft i hånden så jailbreak den. Så kan du: køre alle de programmer du åbenbart har brug for samtidigt. Du kan hente en Firefox version der tillader dig at anvende Flash. Selv uden jailbreak kan du faktisk "copy-paste". Jeg savner en forklaring fra dig på hvilken måde iPhone OS er forældet i forhold til WM softwaren. Android og Maemo fra Nokia er nogle spændende mobil software platforme der helt sikkert bliver spændende at følge de kommende år, men de mangler stadig udvikling. Jeg er glad for at du er tilfreds med din HTC Hero, du bliver helt sikkert meget gladere for den når Android bliver et modent mobil OS

0 0
Bent 13-10-2009 23:26:22

Bare at 3GS kører med iPhone OS er en stor fordel for iPhonen.

0 0
erik 13-10-2009 17:38:01

Jeg mener da bestemt at hukommelsenemt kan opgraderes på HTC- helt op til 32 G blot ved at sætte et større SD kort. Iphone har fast hukommelse og kan ikke opgraderes, så det kan da ikke kaldes en ulempe ved HTC eller en fordel ved 3Gs, tværtimod, så fordelen er nede på lavere vægt og mindre størrelse, jeg foretrækker selv en stor skærm så med hensyn til det er det også et tvivlsomt argument for en 3Gs

0 0
erik 13-10-2009 17:33:14

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0

Om brug af cookies