Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Video: Motorola Milestone - se testen

Video: Motorola Milestone - se testen

Hvordan virker Motorola Milestone, og kan den blive en succes? I denne mobiltest-video, kan du opleve Milestone / Droid på tæt hold.

Milestone er en avanceret mobiltelefon fra Motorola, som skal forsøge at genvinde det tabte terræn for den amerikanske producent, der tidligere var verdens største.

Det mærkes at konstruktionen er godt håndværk, men tasterne er lidt for flade og annonyme til, at der kan opnås en høj skrivehastighed. Det er således svært at føle, hvor man er på tastaturet med fingerne.

En sjov feature er "Google Voice Search". Her kan du blot sige, hvad du vil søge på. Desværre virker funktionen ikke på dansk.

Generelt er Milestone (Droid) en spændende telefon, der desværre ikke helt lever op til vores forventninger.

Aktuelt koster mobile 4.299 kroner. Tele-online.dk er den eneste danske forhandler af Motorola Milestone.

Læs også:
 - Hele mobiltesten af Motorola MilestoneForrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

michael 21-07-2010 00:03:40

hehe helt ærlig nok den mest dårligste designet andorid mobiltelefon til dato.

0 0
pb 18-01-2010 08:45:54

Jeg synes det er en rystende dårlig test som mobilsiden har lavet ikke alene er der faktuelle fejl men der er også udelukkende fokuseret på de ting den ikke kan fremfor det den kan. Hele telefonen udstråler kvalitet og ligger rigtig godt i hånden og android 2.0 er et super godt styre system som ikke behøver at blive piftet op på nogen måde, det gør jo kun telefonen langsommere. Tastauret fungerer godt og udformningen af det er med til at højne æstestikken. prisen er ganske rigtig 4300 herhejmme men det er udelukkende fordi den er købt via udlandet og skal sælges videre med fortjeneste. Gider du kigge i eksempelvis tyskland kan den købes til under 3500 og det gør den pludselig endnu bedre til prisen. vedr tastatur og manglende æøå er dette ikke det store problem og hvis man bruger skærmtastaturet kan der downloades skandinavisk tastatur og ordbog via android market, som virker super godt. Alt i alt virker det som om man godt og grundig mangler at sætte sig ind i produktet før det bliver testet så det er en ommer.

0 0
Casper Bang 17-01-2010 17:13:02

Ja jeg faldt også over de 1GHz som blev nævnt.

S5PC100 (Samsung) i iPhone 3GS og Palm Pre var det første konkrete produkt baseret på ARM Cortex A8 arkitekturen og kørte ved 600MHz.

OMAP 3430 (Texas Instruments) i Droid/Milestone er ligeledes baseret på ARM Cortex A8 men kører lidt lavere hastighed ved 550MHz.

QSD 8250 (Quallcom) i HTC's Passion (Nexus One) og Toshiba's TG01 er ligeledes baseret på ARM Cortex A8, men er nu oppe på 998MHz. (Acer Liquid var første Android enhed der brugte Snapdragon, men denne var dog underclocket til 768MHz).

0 0
Kristoffer 15-01-2010 10:49:53

2:10 siges der at Milestone/Droid "... har en lynhurtig 1 GHz processor ..."

Dette er ikke korrekt.
Milestone kører på en TI OMAP 3430 - med 550 MHz, og ikke Qualcomm's Snapdragon som vi kender fra HTC HD2 og N1.

0 0

Om brug af cookies