Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Video: Oplev testen af Sony Ericsson Satio

Video: Oplev testen af Sony Ericsson Satio

Satio er en god mobil med fede features. Desværre har den også svage sider. I denne video viser vi mere om Satio.

Stor touchskærm med en udsøgt billedekvalitet, toplækker musikafspiller og rigtig god til videoafspilning. Det er i korte træk Satio fra Sony Ericsson.

Desværre vokser træerne ikke ind i himlen. Satio har også sider, som er knapt så stærke.

I nedenstående videoanmeldelse kan du opleve, hvordan Sony Ericsson Satio fremstår, når den bruges.

Se video...

Læs også:
Sony Ericsson Satio (produkttest)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik Sørensen 28-10-2009 16:47:47

Skal lige siges at jeg har haft denne mobil i omkring 24 timer. Jeg ladet mobilen op til morgen "i morges" og har brugt den jævnligt i dag. Og ja altså så meget batteri har den hellerik brugt igen tror ca den har 85 til 90 procent tilbage. Det kan man jo så sige er stort forbrug eller ej. men jeg har hellerik brugt noget krævende overhovedet end at gå meget lidt på nettet og skrevet nogle beskeder.. Men hvis man ikke hører musik hver dag og andre strøm krævende ting så burde strømforbruget været fint i mit hoved :).

Det næste de siger mht. at den er ikke gd til dem der skriver beskeder passer bestemt ikke i min verden.. Altså jeg skriver 1000 til 1500 beskeder pr mrd. Og kan godt være man ikke kan skrive med lukkede øjne. Men det kommer and på hvilen "tastatur" måde du på. Man kan have en tastetur måde som på en computer eller som på en alm. tlf.. du kan faktisk også have håndskrift på . Men hvis du har som på en alm "ikke touch tlf" så kan det faktisk gå rigtigt stærkt.. Så det er jeg slet ikke skræmt af..

Jeg synes til gengæld at dem der har lavet denne her test og link, har ikke gået nok ned i detaljer med de ting jeg har nævnt. Da med sms delen fortæller de ikke skrive-mulighederne

0 0

Om brug af cookies