Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Video: Se HTC's egen fremvisning af HD2

Video: Se HTC's egen fremvisning af HD2

Denne video fremviser HD2, som producenten HTC gerne vil have den skal fremstå.

Når man ser HTC HD2's specifikationer, er det tydeligt at der er tale om topmoderne teknik. Både skærm, hastighed og muligheder i mobilen er med til at vise, hvor langt mobiludviklingen egentlig er kommet.

HTC har netop frigivet deres egen syv minutter lange gennemgang af HTC HD2.

I videoen kan du studere nogle af de smarte funktioner produktet indeholder.

Læs også:
Test af HTC HD2


HTC HD2 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

danovich 19-11-2009 14:59:54

LED-projektøren er så kraftig, at den uden besvær kan få vildt til at stoppe op uden brug af en bils forlygter. Dette kunne man måske være interesseret i som jæger, men ved fotografing af mennesker ønsker man ikke at efterlade folk blinde i flere minutter. En mulighed for at justere lysstyrken ville være at foretrække for slet ikke at nævne, en automatisk tilpasning af lysniveauet som tydeligvis er påkrævet.
Meget af det, der er blevet nævnt, kan løses igennem relativ enkel signalbehandling og regulering, så jeg håber på at i den næste rom som frigives fra HTC's side foreligger en optimering af kamerasiden.
Ellers er HD2 et bundsolidt produkt!

0 0
Yonas Alizadeh 19-11-2009 15:52:28

er godt nok 120% uenig! men okay :)

0 0
Daniel Jørgensen 20-11-2009 01:11:13

Kan du ikke evt. smide nogle billeder op det har taget og smide et link herind? Kunne rigtig godt tænke mig at se hvad det kamera kan..! Både i mørke omgivelser med og uden flash og lyse omgivelser uden flash :) Lidt en skam John G ikke fik det med i Dag 3 af testen :(

0 0
danovich 19-11-2009 14:47:54

Kameraet på HD2 er en fiasko. Det lader til at HTC har valgt en god billedsensor, men har lavet en fatal brøler i softwaren som anvendes til billedprocesseringen og styringen af LED-projektøren. Alt for lang lukketid kombineret med et ubrugeligt interface til at tage billeder med, samt ingen foranstaltning til at korrigere for rystelser, er desværre resultatet af HTC's anstrengelser på kamerasiden.
Att. HTC: I har valgt en kraftfuld processor = brug den!

0 0

Om brug af cookies