Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Web-TV: Et kig på LG Optimus One

Web-TV: Et kig på LG Optimus One

LG vil tage brugerne i hånden og gøre det nemt at komme i gang med Android. Vi ser nærmere på LGs nyeste Android-mobil.LG lancerede i midten af september Optimus One, der er en mellemsvær Android-mobil.

Optimus One har LGs egen brugerfalde ovenpå Android-styresystemet.

I videoen viser LG Optimus One frem, og fortæller blandt andet om App Advisor, der giver nye Android-brugere tips til de bedste applikationer i Android Marked.

Det skal være med til at hjælpe folk igang med at bruge deres LG-mobil, og få det meste ud af Android.

Optimus One kommer til Danmark inden for 2-3 uger, i farverne sort og sølv, og til en vejledende pris på 2700 kroner uden abonnement.

Kun mellem-mobiler

Optimus One er langt fra noget topprodukt, men mere en Android-mobil til den midterste del af markedet - men altså hellere ikke en hel billig mobil.

Samtidig med lanceringen af Optimus One blev også Optimus Chic lanceret, der på specifikationerne er en lidt bedre mobil - blandt andet har Chic et fem megapixel kamera, mod Optimus One's tre megapixels. Derfor er den også dyrere.

Men Optimus Chic kommer ikke til Danmark.

Og det er meget velovervejet, fortæller LGs mobil-chef, Morten Aagaard, der har måtte forholde sig til, at LG ikke har det bedste omdømme.

-"Hvis man har et dårligt brand, så kan man ikke slippe afsted med at sælge mobiler til 6000 kroner," mener han.

-"Vi har valgt at koncentrere os om den del af markedet, hvor 80 procent af mobilsalget sker. Dermed er der større chance for, at vi kan "lokke" nogen til at købe en LG-mobil, og det er vores indtryk, at når man først har haft en LG, så bliver man ganske tilfreds."

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies