Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Web-TV: iPhone 4 - genial men lidt gammeldags

Web-TV: iPhone 4 - genial men lidt gammeldags

TV: Der er mange geniale ting ved iPhone 4, men konkurrenterne er kommet godt med. Se testen af Apple iPhone 4.

Apple iPhone 4 ER en lækker smartphone, men konkurrenter, som HTC Desire og Samsung Galaxy S, er det seneste år rykket langt frem i bussen.

Apple har ikke længere det forspring på kvalitets-smartphones, som tilfældet var for bare et års tid siden.

I dette web-TV indslag kan du opleve iPhone 4, også i forhold til dens nærmeste konkurrenter.

Læs også:
 - Danmarks største test af iPhone 4


Apple iPhone 3GS - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kjfhsf 06-09-2010 21:47:33

Apple er måske ikke længere forrest i bussen mht. features og smart teknologi eller hvad det måtte være.

De er nu ellers godt med, skulle jeg mene.

Men jeg ved heller ikke om det er Apples ambition. Apples ambition er vel, som alle sunde firmaer, at tjene penge. Og lige nøjagtig dét er de jo ret gode til. Uanset om konkurrenterne haler ind eller ej.

Apple er ikke ude på at være nummer et i et eller andet teknologisk væddeløb. De er ude på at tjene penge. Simpelt som det er.

0 0
Claus 06-09-2010 17:11:09

Det er skægt du skriver i bruger Telia, men de må jo have oppet sig siden de lancerede iphone 3g. Den gang havde jeg Telia og jeg oplevede stort set aldrig at være på et 3g netværk, og Edge var ikke lige min kop te.

Har altid været af den overbevisning 3 havde den bedste dækning, men det kan jo have forandret sig.

Har heller aldrig forstået det ressourcespild der er ved at 3 firmaer sætter præcis de samme antenner op ved siden af hinanden i hele landet. Der burde kun være et net. Hvis de slo sig sammen om nettet, ville det både være bedre og billigere. Heldigvis lyder det også til at blive tilfældet med 4g nettet når det kommer.

0 0
Nemo 07-09-2010 13:46:44

Hvordan de her på siden ikke kan frem provokere det forstår jeg ganske simpelt ikke. Jeg har nu testet 3 forskellige Iphone 4, 2 i Århus C og 1 i København C, Og uden problemer kunnet genskabe det. Alle steder har der været fuld dækning, og til dig Claus - ja 3 har i følge alle tests jeg har set det bedste 3g netværk, så tror ikke på det er det.

Hvis det eneste man tester er om man mister opkald, så kan det ikke frem provokeres ved god dækning. Hvis man ikke opdaterer til nyeste firmware kan det også være svært at se, da den originale slører problemet.

Til dem der er i tvivl er her en simpel og illustrativ test af problemet:
http://www.youtube.com/watch?v=wTFR1WjCQSY&feature=related

Og ja uanset hvilken tele udbyder man har, så vil din data hastighed falde kraftigt hvis du "holder den forkert" eller ikke bruger en bumper. Holder man ikke så man kortslutter antennen, eller ikke går så meget op i datahastighed etc så kan det sagtens være man ikke ser problemet.

At mobilsiden så ikke syntes det er et alvorligt problem på en telefon til den pris, når det er en konstruktions fejl som derfor ikke kan rettes med en opdatering, går over min forstand.

0 0
Claus 06-09-2010 14:08:00

Hej John

Når du siger I ikke har haft antenne problemer, hvad mener du så med det?

Har selv en iPhone 4 og jeg kan rimelig nemt få den til at smide 2-3 signal streger på 3's net. Jeg har kørt lidt rundt i Avedøre hvor jeg bor, og kan konstatere (på min tlf) at jeg bor i et dårligt dækket område trods 3 mener jeg har den bedste dækning. Til daglig på min bopæl har jeg 2 signal streger, og hvis jeg nemt kan smide 2-3 signal streger, så siger det sig selv, at jeg bliver kastet at netværket fra tid til anden....mon det er 3 eller min tlf?

Det er rigtig ærgerligt, da det er en fed tlf!

Vh
Claus

Ps godt indslag :-)

0 0
Mobilsiden.dk 06-09-2010 16:50:17

Hej Claus

Tak for de pæne ord om indslaget. :-)

Når jeg siger vi ikke har problemer, så kan det måske hænge sammen med netværket. Hos Telia har vi i hvert fald ikke kunne fremprovokere den situation, som du beskriver. Og det er ikke fordi, det ikke er blevet forsøgt.

0 0

Om brug af cookies